FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC ARGEȘ

VIDEO Dan Petrescu se declară șocat de măsurile anunțate la clubul din Liga 1: „Unde sunt problemele?”

Dan Petrescu // foto: Imago Images
Dan Petrescu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2021 15:50 / Actualizat sambata, 18 decembrie 2021 16:27

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul de la CFR Cluj, s-a declarat șocat atunci când la conferința de presă i s-a spus că primarul din Pitești, Cristian Gentea, a anunțat măsuri dure la FC Argeș în perioada de iarnă.

  • CFR Cluj - FC Argeș se joacă duminică, 19 decembrie, începând cu ora 16:00. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport +.

Zilele trecute, Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al lui FC Argeș și totodată primar al Piteștiului, i-a criticat în termeni duri pe fotbaliștii alb-violeților pentru rezultatele dezamăgitoare din ultimele trei runde.

În cadrul conferinței de presă susținută astăzi de Dan Petrescu, cu ocazia meciului dintre CFR Cluj și FC Argeș, „Bursucului” i-a fost solicitată opinia cu privire la acest aspect.

Conferința și atacul: „E incredibil! Lăsați-ne să-i jucăm!” » Dan Petrescu solicită schimbarea unei reguli în Liga 1
CFR CLUJ - FC ARGEȘ
Conferința și atacul: „E incredibil! Lăsați-ne să-i jucăm!” » Dan Petrescu solicită schimbarea unei reguli în Liga 1

Dan Petrescu: „Sunt șocat, FC Argeș are rezultate foarte bune”

Mai întâi, el a pufnit, apoi a declarat:

„Sunt șocat, rezultatele lor sunt foarte bune. M-am uitat, după etapa a 6-a au avut o perioadă de 8 meciuri în care nu au luat gol, au câștigat, sunt în semifinalele Cupei. Poate ultimele 2-3 rezultate să nu fie bune, în rest Argeșul a avut un sezon foarte bun, nu înțeleg unde sunt problemele

Echipa a jucat foarte bine, antrenorul lor a făcut o treabă extraordinară. Sunt aproape de play-off, cred că ăsta e obiectivul, dar fiecare are opinia lui. FC Argeș este un club de tradiție, tot timpul oamenii și-au dorit rezultate acolo. E clar că primarul vrea să ajungă cât mai sus cât mai repede, poate e de înțeles”.

  • FC Argeș ocupă locul 8 în Liga 1, cu 28 de puncte acumulate în 20 de etape. Piteștenii sunt la doar 3 puncte mai jos de locul 6, primul de play-off.
  • Pe deasupra, trupa lui Andrei Prepeliță, antrenorul lunii noiembrie în ancheta GSP, s-a calificat în semifinalele Cupei României!
  • Totuși, FC Argeș nu a mai câștigat de 3 etape în Liga 1: 1-2 cu Gaz Metan, 0-2 cu Rapid și 1-1 cu Sepsi OSK.

Echipa din Pitești e pe locul 3 în clasamentul meciurilor în deplasare. E mult mai bună în deplasare decât acasă. E o echipă pragmatică, care știe ce vrea. Sunt convins că piteștenii sunt odihniți, pregătiți. Să vedem dacă și-au revenit și ai noștri. Fiind ultimul din an, mi se pare că e cel mai important meci. 

În linia de start voi schimba cel puțin jumătate de echipă față de ultimul meci, e logic. Poate chiar mai mult. Sperăm ca acești jucători să fie inspirați. Nu ne interesează cum jucăm, ci rezultatul, ca să încheiem anul bine. Sperăm să-l refacem pe Omrani, să intre mâine, dar nu suntem siguri.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Varga anulează numirea lui Dan Petrescu la națională! » Declarația care aruncă în aer negocierile, cu 24 de ore înainte ca „Bursucul” să-și anunțe decizia: „Protejăm clubul și Federația”

Au venit banii la CFR Cluj » Pe ce a cheltuit campioana 600.000 de euro

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (7)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 Decembrie 2021, 08:32

Si eu, la randul meu, ma declar socat de intruziunile lui Dan Petrescu in problemele altui club de fotbal, mai ales cand acesta urmeaza sa fie adversarul sau in proxima etapa! De ce face asta? Pentru ca se teme! Un pas gresit si... caderea pe tobogan! Ptrescu stie ca exhipa sa castiga numai daca reuseste sa inschie si sa pastreze rezultatul. Psihologic, adversarii sunt realmente incapabili sa reactioneze. Exemplul clasic il constituie modul in care Viitorul nu a reactionat si a atacat haotic, fara coerenta si concretete pe tabela de marcaj. Asa va proceda in continuare, stiind ca CFR Cluj daca va claca, nu se va mai redresa!

c23665
c23665  •  18 Decembrie 2021, 20:42
Postat de tororosso pe 18 Decembrie 2021, 18:22

rezultatele ? ce mari rezultate are într-un campionat măsluit și sus ținut de forțe oculte politic . Poate are rezultate la Betano /Superbet . Afară ...Varză a la Cluj .

Voi, cei din grupa mică de la grădiniță, primiti vacanță de Craciun?!

c23665
c23665  •  18 Decembrie 2021, 20:40
Postat de sibelius pe 18 Decembrie 2021, 18:26

La urmatoarea conferinta de presa o sa se declare socat ca poate folosi doar 11 jucatori....

Crezi că va cere să joace și el in 14, ca fcsb?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează