FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB A ÎMPRUMUTAT ASTRA

Dani Coman, nemulțumit de ancheta Comisiei de Disciplină: „E deranjant ce a făcut Craiova. I-am spus patronului Mihai Rotaru”

Valeriu Argăseală și Dani Coman
Valeriu Argăseală și Dani Coman

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 19:42

Dani Coman, președintele Astrei, s-a arătat extrem de deranjat după ce Comisia de Disciplină din cadrul FRF s-a sesizat, la inițiativa Craiovei, în cazul împrumutului de 300.000 de euro dat de FCSB giurgiuvenilor.

„Nu noi suntem ţinta în ceea ce a făcut Craiova. Este evident că ei au vrut să lovească în FCSB. Aşa cum i-am spus şi patronului Craiovei, prin ceea ce au făcut ei, indirect au lovit şi în munca mea. Eu sunt un om corect şi este deranjant cum au procedat cei de acolo”, a declarat Dani Coman pentru Fanatik.

Meciul Astra-FCSB, scor 0-2, a ajuns la Comisia de Disciplină! Motivul: contextul straniu al partidei din etapa trecută, cu FCSB creditor al adversarului.

Gazeta a dezvăluit în urmă cu o lună existența unui împrumut de 300.000 de euro din partea bucureștenilor către giurgiuveni. Oltenii de la CSU au invocat și materialele din presă în sesizarea făcută Comisiei de Disciplină.

20
de articole din presă sunt invocate de CSU Craiova în sesizarea din 21 martie. 11 dintre ele sunt din Gazeta Sporturilor

Citește și:

EXCLUSIV Veste-șoc: FRF anchetează Astra și FCSB! Totul s-a făcut la inițiativa Craiovei: „Gigi Becali încalcă integritatea!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (34)
ipsilante
ipsilante  •  27 Martie 2019, 20:53

Regret, d-le Coman! Ori joci pe fata mare, desi stii realitatea, ori esti un pacalici de 2 lei! Cine poseda ceva, macar cat nuca, sub freza si a vazut meciul, a fost clar ca ciobanul a aceptat, DE DATA ASTA, ca ASTRA sa se puna capra! Si, i-a tras-o! 2-0! Cu ceva timp in urma, acelasi cioban, care la fatada, recent, plimba oi prin Baneasa pentru publicitate, iar prin spate, a plimbat valize doldora de verzi, sa "premieze" (nu sa mituiasca, Nuuuuu), declara sus si tare ca, A REFUZART trei pucte, care i se oferisera, MINUNE, asa, doar pentru ca-l iubea cineva… Ce nu a spus guralivul pacatos, a fost DATORIA de milioane pe care o avea ALA, la el! Anul asta, dupa o serie de rezultate proaste, ale FCSB-ului, NU A MAI REFUZAT! Dar, cele doua parti, Becali si Coman-Niculae, nu recunosc nimic! SURPRIZA? In nici un caz! Ati vazut HOT care, din proprie initiativa, sa recunoasca si sa se predea? NU! MIZERIA din campionat TREBUIE ERADICATA! AFRA cu INFRACTORII! La Puscarie, Becali! Niculae! Coman, si toata putreziciunea din acest fotbal in metastaza! L-a cercetat FRF-ul, sau LPF-ul, sau DNA-ul pe acest BECALI, dupa marturisirile lui? NU! Deci, concluzi? Sunt mana in mana... De-asta fotbalul romanesc e PRAF si PULBERE! R U S I N E ! FORZA STIINTA!

324482868306514
Liviu Aricescu  •  28 Martie 2019, 10:31

fanatik a publicat un document in care si coman s-a imprumutat ca persoana fizica de la jiji! coruptia din fotbalul romanesc condus de fosti puscariasi si viitori puscariasi este evidenta!

ipsilante
ipsilante  •  28 Martie 2019, 11:03

Ca Becali a ajutat multa lume nevoiasa, nu neaga nimeni! Dar sa pacatuiesti si sa minti cu nerusinare in Postul Pastelui... ce pacat poate fi mai mare? Cu crucea in mana si Dumnezeu in suflet, asa cum pretinde Becali ca e, toate hotiile, toate magariile si matrapazlacurile "derulate" peste ani, de "marele" om de afaceri, CREDE EL, i-ar fi fost iertate. Din nefericire, acest primitiv om, dar talentat bisnitar, nu a invatat nici din parnaia executata, habar nu am, pe drept sau pe nedrept, NIMIC. Este acelasi personaj colorat, gata sa faca orice, pentru bani. Dupa, va mai face cateva pomeni, cu televiziunile alaturi, asa, pentru reclama, si va fi, cu siguranta, iertat! BLATUL cu Astra este atat de EVIDENT incat daca FRF, LPF, DNA vor ramane cu ochii inchisi, fotbalul romanesc va continua sa zaca acolo JOS, in bezna, schilodit de blaturi, coruptie si mizerie materiala si morala. Reactiile imediate ale lui Becali si Coman, deranjati rau, ca "prostii" chiar s-au prins de "ingineria" lor perfida, confirma in fapt, BLATUL. A J U N G E ! Vrem MASURI ASPRE, conforme cu Regulamentele FRF&LPF si cu Legile tarii! Vrem un FOTBAL CURAT! FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează