FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 6-0

Un jucător dinamovist, semne obscene către fanii FCSB » Ce s-a întâmplat după Derby de România: „Am greșit și simt rușine văzând imaginile”

FOTO: captură @telekom Sprot +22   FOTO
FOTO: captură @telekom Sprot

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 11:18 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 16:50

Fundașul central Deniz Giafer (20 de ani) a greșit drumul spre autocarul lui Dinamo, după eșecul usturător cu FCSB, scor 0-6, și a avut un schimb de replici cu fanii rivalei. 

Deniz Giafer a avut o duminică neagră. A fost printre cei mai slabi fotbaliști de pe teren în „Derby de România”, primind nota 2 în Gazeta Sporturilor, iar după meci a încurcat ieșirile Arenei Naționale și a fost pus într-o postură dificilă. 

Giafer a greșit drumul spre autocarul dinamovist și s-a trezit singur în fața fanilor rivali. Pașnici, suporterii lui FCSB i-au oferit instrucțiuni și au strigat câteva ironii, fără a depăși limitele bunului simț: „6, 6!”, „setu'!” sau „mulțumim de scor!”. Reacția fundașului dinamovist a fost una deplasată, arătând un semn obscen. 

Nu mă voi ascunde după faptul că sunt tânăr și tinerii greșesc. Am greșit și simt rușine văzând imaginile apărute în media! Vreau să îmi cer iertare public tuturor suporterilor - deopotrivă dinamoviști și ai adversarilor - precum și jurnaliștilor și celorlalte persoane care au văzut gestul meu aseară. Cine mă cunoaște știe că nu acesta este caracterul meu. Meciul de aseară aș fi dorit să îmi rămână altfel în memorie, fiind primul meu Derby de România. Dar n-a fost să fie. Am cedat nervilor într-o seară foarte grea pentru mine. Mă antrenez săptămânal să gestionez situațiile dificile. Aseară, din păcate, n-am reușit să gestionez momentul. Acest lucru mă determină să mă antrenez și mai mult. Îmi cer iertare tuturor, încă o dată!
Deniz Giafer, pe contul său de Instagram

VIDEO cu momentul în care Deniz Giafer le arată semne obscene fanilor de la FCSB

Dinamo, cea mai mare umilință din istoria participărilor în Liga 1

Scorul final din Derby de România ar fi fost greu de anticipat înaintea meciului. Deși pe hârtie s-a întărit serios în ultima vreme, cu 8 transferuri, Dinamo nu a avut șanse în fața marii rivale. Profitând de eliminarea lui Steliano Filip din prima parte, roș-albaștrii s-au distrat cu rivalii din această seară, în poarta cărora au introdus mingea de 6 ori.

Este, potrivit statisticianului GSP Liviu Manolache, cea mai severă înfrângere suferită vreodată de Dinamo în campionat. Alb-roșiii au pierdut la 5 goluri diferență în 6 rânduri, dar niciodată nu fuseseră învinși la 6 goluri până în această seară!

Iată cum arată cele mai mari umilințe din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj-Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo-Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua-Dinamo 5-0
  • 06 decembrie 2014, Astra-Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul-Dinamo 5-0
  • 26 februarie 2021, Dinamo-Viitorul 0-5
  • 12 septembrie 2021, FCSB-Dinamo 6-0

Meciul a mai bifat o bornă impresionantă. A fost partida din acest sezon cu cel mai mare de număr de fani la stadion, 36.147. Pe locul 2 apare un alt derby cu FCSB protagonistă, cel dintre roș-albaștri și Rapid din etapa 5, la care au asistat 35.000 de persoane.

VIDEO Cornel Dinu, despre eșecul istoric suferit de Dinamo: „În minutul 15, am înțeles strategia lui Bonetti. A fost premeditată”

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

EXCLUSIV Cornel Dinu, despre eșecul istoric suferit de Dinamo: „În minutul 15, am înțeles strategia lui Bonetti. A fost premeditată”

VIDEO Cum și-au ironizat jucătorii de la FCSB rivalii » Imaginile filmate în vestiar, imediat după meci

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (18)
magic4ever
magic4ever  •  14 Septembrie 2021, 15:22

Giafer si Amzar au fost cei mai slabi la meciul cu Fcsb, au fost depasiti complet si trebuia sa fie inlocuiti dupa 10-15 min....trebuie adusi urgent fotbalisti cu experienta in locul lor si sa il folosim pe Ahmed Bani titular la mijloc....Itu a pierdut toate duelurile la cap cu Vinicius,neasteptat de slab si el...

creeperno115
creeperno115  •  13 Septembrie 2021, 22:59

In timpul meciului sigur nu i-au aratat semne obscene

7even
7even  •  13 Septembrie 2021, 20:00
Postat de calicon pe 13 Septembrie 2021, 12:48

Si cei ce l-au luzt la misto,niste domni educati,nu?

N-or fi ei educati dar nu i-au zis nik obscen si nici semne nu i-au aratat.Augh...:)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează