FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo testează un atacant de 23 de ani! Ce plan au „câinii” cu el

Nemanja Petrovic este un tip excentric în timpul liber, lăudându-se cu fizicul său pe Instagram
Nemanja Petrovic este un tip excentric în timpul liber, lăudându-se cu fizicul său pe Instagram

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2021 11:57 / Actualizat marti, 23 martie 2021 23:15

Dinamo încearcă să găsească soluții care să dinamizeze atacul echipei lui Gigi Mulțescu. În condițiile în care ofensiva „câinilor” este la pământ, iar echipa a reușit doar două goluri și două puncte în ultimele 8 etape. Primul transfer ar putea fi Nemanja Petrovic.

Formația din Ștefan cel Mare a suferit la capitolul ofensiv, confruntându-se cu probleme multiple. Adam Nemec s-a accidentat, de abia acum și-a revenit după mai bine de o lună, iar Magaye Gueye este suspendat din cauză că a fost depistat cu cocaină la un test doping. „Câinii” vor testa un atacant sârbo-elvețian, născut în Elveția, Nemanja Petrovic, care a bifat o selecție la selecționata U15 a țării sale.

Nemanja Petrovic, în probe la Dinamo

Conform surselor GSP, fotbalistul de 23 de ani urmează să fie verificat de staff-ul lui Gigi Mulțescu în următoarea perioadă, pentru a vedea dacă se impune transferul. Jucătorul s-a despărțit anul trecut, în vară, de Linth (liga a 4-a din Elveția). 

Fotbalistul a evoluat doar în ligile inferioare din Țara Cantoanelor. A crescut la FC Zurich, unde a jucat la toate grupele de juniori, apoi a fost la Seefeld, BSC Old Boys, Altach (Austria), United Zurich și Linth.

10 etapeau trecut de când un atacant dinamovist nu a mai marcat în Liga 1

Petrovic începe la Dinamo II

Oficialii dinamoviști au transmis că sârbo-elvețianul va fi testat, la început, în cadrul antrenamentelor de la Dinamo II, echipa de liga a treia, apoi se va decide ce vor face cu Petrovic.

De asemenea, pe același algoritm, a fost adus în urmă cu două luni și Giani Stere, vârf de atac care s-a antrenat până la urmă sub comanda lui Ionel Gane, ulterior ajungând să debuteze în tricoul primei formații în meciurile oficiale.

Nemanja a plecat din Elveția în această dimineață și va ajunge de mâine la antrenamente.

Este un fotbalist care se va antrena cu echipa a doua și, în funcție de referințele avute, vedem dacă se va antrena apoi și cu prima formație. Urmând, apoi, să se ia o decizie în privința lui 
- Mario Nicolae, manager sportiv, pentru GSP.ro

VIDEO  EXCLUSIV Ionuț Negoiță, atac la adresa antrenorilor lui Dinamo: „Voiau să bage numai răsuflați! Îi forțam să bage tineri”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, praf peste tot! Cifrele dezastrului din tot clubul alb-roșu

Verdict dur despre haosul de la Dinamo: „Acolo e o bombă neexplodată, a spus-o și Achim”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (36)
creeperno999
creeperno999  •  23 Martie 2021, 22:47

Daca Multescu decide ca e jucator bun, atunci nu-mi fac probleme. Important e ca nicolae sa n-aiba influenta asupra antrenorului

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  23 Martie 2021, 21:29
Postat de tororosso pe 23 Martie 2021, 14:55

Din imagine reiese cum că Dinamo vor juca cu 13 jucători pe teren . Sârbul din Țara Cantoanelor + doi câini . Nu au oare prea mulți câini în echipă ? se vor mușca între ei . Cu asemenea valori aduse la echipă vor urla la Lună precum lupii în călduri .

Sa-ti cada mustata daca nu o fi asa ,bine ?

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  23 Martie 2021, 21:23
Postat de mir21 pe 23 Martie 2021, 19:46

Asta da transfer, cu asta sigur se salveaza, ai tineri ma, forteaza-i pe aia nu mai adu gloabe din liga a 4-a elevetiana, tulai doamne da chiar isi merita soarta

Ori esti prost,ori n-ai tigari ,spune o vorba la romani ! Au fost fortati cum spui tu grigore ,ehmann, cretu , bani, mihaiu,moldoveanu, magureanu, borcea ,opt tinere talente din ST. CEL MARE . Poti spune care dintre ei au confirmat ? Sunt cu gandul la alte echipe cu salarii mari ,nu-i mai intereseaza dinamo ! L-ai vazut pe grigore in ultimele jocuri? Paralel, precum calea ferata , de moldoveanu nici nu mai vorbesc , asa ca nu le mai lua apararea ca le cresc aripi !

Vezi toate comentariile (36)
Comentează