FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nicolescu a primit replica din partea acționarului „Dinamo Socios”: „A intervenit brusc, aproape violent. A acționat la ordinul șefului!”

Andrei Nicolescu / foto: GSP
Andrei Nicolescu / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 29 august 2023 11:47 / Actualizat marti, 29 august 2023 12:21

Asociația „Dinamo Socios”, acționar minoritar la Dinamo, a răspuns atacului lansat de administratorul special Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii majoritari de la club, care acuzase că acțiunile grupării suporterilor a avut „un efect nociv”.

Zilele trecute, Andrei Nicolescu, acționar la Dinamo prin intermediul societății Red&White Management și mai nou administrator special, a lansat un atac în direcția Asociației „Dinamo Socios”, grupare a suporterilor care a intrat de curând în acționariatul clubului, după ce a preluat 0,0313% dintre acțiuni, deținute până atunci de Cornel Dinu.

„Cei de la Dinamo Socios au ajutat Academia cu echipamente și cu ce era nevoie, dar efectul a fost mai nociv decât orice altceva. Au făcut două-trei reportaje că e dezastru la Academie, că nu se face nimic.

I-am rugat «Vreți să faceți un bine? Faceți-l în liniște! Sau vreți să vă poziționați că nu e organizat clubul, că e dezastru, ce se întâmplă?!»”, spunea Nicolescu în direct la TV.

I-ar fi oferit lui Pițurcă 500.000 de euro să preia echipa: „«Du-te, bă, cu banii tăi de aici! Am fost vultur toată viața, o să fiu cioară că vrei tu?»”
PROPUNERE
I-ar fi oferit lui Pițurcă 500.000 de euro să preia echipa: „«Du-te, bă, cu banii tăi de aici! Am fost vultur toată viața, o să fiu cioară că vrei tu?»”

Dinamo Socios i-a răspuns lui Andrei Nicolescu

Administratorul special a primit acum replica din partea Dinamo Socios. Asociația suporterilor pretinde că a cumpărat echipamente pentru Centrul de Copii și Juniori în valoare de 26.000 de euro, dar că nu toate au putut fi livrate, acuzându-l pe Nicolescu că a ordonat ca responsabilii din cadrul Academiei să le refuze. 

În continuare, comunicatul Dinamo Socios:

După cum știți, în ultimele luni ne-am concentrat eforfurile pentru a le asigura copiilor noștri de la CCJ tot ce au nevoie în pregătirea lor.

Am dotat centrul cu diverse materiale de antrenament, cum ar fi copete, gărdulețe și veste, am asigurat vitaminizarea pe durata întregului retur, am donat două seturi de echipamente de prezentare și unul de antrenament, alte peste 108 tricouri pentru toate grupele centrului, am achiziționat proiector şi ecran digital pentru vizionare meciuri - tactică, am susținut un turneu de fotbal, am plătit transportul pentru deplasare la turneul din Bulgaria a grupei 2013 și am livrat peste 300 de sticle de apă pentru copilașii lui Dinamo, care făceau cu rândul la o cișmea după antrenamente în plină caniculă.

Împreună am mai reușit, de asemenea, plata unor bonusuri ale maseurilor echipei mari, iar pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, alături de câteva dintre legendele noastre am oferit cadouri pentru 553 de “căței.”

Însă dincolo de toate acestea, cel mai important lucru pe care Dinamo Socios l-a reușit a fost acela de a le arăta micuților noștri și antrenorilor lor că familia Dinamo va fi întotdeauna alături de ei.

Zilele trecute am aflat însă de la Andrei Nicolescu, administratorul special, că am fost “nocivi” și că eforturile uriașe ale membrilor noștri au destabilizat atmosfera în club. De “nocivitatea” noastră a aflat toată țara, de altfel, pentru că atacul a fost lansat la Digi Sport, post TV cu acoperire națională.

Menționăm că suntem doar 80 de membri în asociație, cu 180 de Lei cotizație, însă costul celor enumerate mai sus s-au ridicat la peste 26.000 €, bani adunați prin donații succesive și copleșitoare, însă oferite din inimă de membri cotizanți.

Menționăm, de asemenea, că dialogul cu administratorii CCJ a fost permanent, constructiv și foarte eficient. Ca atare, cu aproximativ două luni în urmă, am fost rugați de șeful Academiei, domnul Marius Dulca, să rezolvăm ce putem din necesarul trimis către Asociație. Vă rugăm să sesizați caracterul “urgent” al materialelor solicitate, în ideea de a înțelege gravitatea situației de la centru.

Dinamo Socios a livrat 9️0% din materiale în timp record, rămânând să completăm doar cu mingi și tablete magnetice ( din întreaga listă a domnului M.Dulca ).

Din păcate însă, Andrei Nicolescu a intervenit brusc și violent aproape, atacând furibund membrii asociației și blocând totodată livrarea materialelor respective.

“Dinamo Socios” are în posesie 50 de mingi și 5 tablete pentru copiii noștri, care au fost refuzate de Marius Dulca, la ordinul șefului.

Dinamo Socios: „Nicolescu nu înțelege nici cât negru sub unghie noțiunea de socios”

Mai mult decât atât, într-un articol apărut astăzi în Gazeta Sporturilor, Marius spune că lucrurile s-au rezolvat, la Academie curgând lapte și miere, practic. Curios însă că tot astăzi, Dinamo anunță pe pagina oficială că are nevoie de un om la editare video, însă pe bază de VOLUNTARIAT, ca la UNICEF, motiv pentru care modificăm: la Dinamo curge doar lapte, că nu suntem toți urși, ci toți “câini” mândri și demni!

”Vreți să faceți un bine? Faceți-l în liniște!”, a mai răstit, printre dinți, Nicolescu, la Digi, cu o adversitate care ne scapă, moment în care aproape am căzut de pe scaune, relizând că administratorul clubului, omul care dorește să “revoluționeze fotbalul”, nu înțelege nici cât negru sub unghie noțiunea de socios și cum funcționează lucrurile într-o asemenea asociație.

Dacă DDB ar fi păstrat liniște, spre exemplu, în programul din care și noi am făcut parte ar fi rămas doar membrii fondatori și astfel Nicolescu nu ar mai fi avut astăzi ce să conducă cu mână de fier. (zâmbet amar) Tocmai zgomotul asurzitor și dialogul permanent cu suporterii, presa și opinia publică au dus la reușita “câinilor” în a ne salva clubul pe care îl iubim cu atâta patimă!

Ca atare, noi, Dinamo Socios, vom continua să facem “zgomot” și mai mare, pentru că suporterii dinamoviști au nevoie de organizații puternice care să le reprezinte interesele pe stadioanele României și pentru că Dinamo are nevoie de noi.

“Nu s-a pus problema ca cineva care vrea să ajute să nu poată să o facă” - Andrei Nicolescu, Digi Sport Matinal. Noi nu mințim și nici nu lăsăm orgolii mărunte să ne întunece mințile!

- Comunicat Dinamo Socios

Mai multe știri despre Dinamo: 

Spaniolii lui Dinamo trag tare la recuperare: ce probleme au

„Nu ați venit aici pentru a ne pune bețe în roate!” » Peluza Cătălin Hîldan, comunicat dur: „Așteptăm un pic de susținere din partea conducerii. Am fost crunt dezamăgiți”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (7)
boierasul
boierasul  •  29 August 2023, 14:28
Postat de Xzencumhim pe 29 August 2023, 13:00

Cine e dinamo socios?????????????????

Minoritaurii cu 0000,3%))))))))

demolarii
demolarii  •  29 August 2023, 14:19

Am ținut cu Dinamo zeci de ani. Dar de când Dinu Cornel i-a adus în club pe Badea, Borcea,Negoita, I Becali și indirect Contercao, am fost rand pe rand dezamăgit de modul în care au transformat aceasta echipa datorita intereselor personale. Ca atare orice e urmașul lui D Cornel mi se pare virusul....adică nu e dinamovist......una din valorile lui Dinamo a fost: Totul pentru echipa. Inclusiv orgoliul. .....acum vad un duel al orgoliilor....vad oameni ca Rezolva și oameni care Discuta probleme.....oare cu cine țin, când vorba lui E Barbu: Dacă Dreptatea era o sarma , o îndreptăm cu ciocanul....

sdoru
sdoru  •  29 August 2023, 13:59

Dinamo Socios = o adunatura de frustrati care sufera deoarece viata lor este pustie si vor cu orice pret sa isi faca o imagina!!!! Acest stil de ati face imagine este unul patetic si care provoaca doar mila!!!!! Decat sa va plangeti de sudoarea cu care ati adunat niste banuti mai bineti mergeti sa va relaxati la piscina......

Vezi toate comentariile (7)
Comentează