FOTBAL  »  Superliga  »  MECI AMICAL

Gică Hagi, după remiza cu Dinamo: „Niciodată nu putem fi favoriți cu ei” + Explică transferul lui Moldoveanu: „E șef de generație, credem în el”

Gică Hagi, antrenor Farul +25   FOTO
Gică Hagi, antrenor Farul

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 20:20 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 20:45

Gică Hagi (56 de ani), antrenorul celor de la Farul, a analizat meciul amical cu Dinamo, scor final 2-2

„Meci foarte bun, conta mai puțin rezultatul, ci să facem un antrenament bun. Fiecare și-a dorit să câștige, a ieșit un meci bun, s-a marcat goluri. Din păcate, defensiv n-am făcut ce trebuia, am făcut anumite greșeli și am primit goluri. 

Important e că a fost un antrenament foarte bun, ca un meci oficial. Trebuia să intrăm în atmosfera campionatului, a fost un test foarte bun pentru ambele echipe.

Dinamo a jucat un fotbal foarte bun, a venit conectată foarte bine. Fiecare club vrea cât mai multe victorii, fiecare avem obiectivele noastre, le urăm baftă. Noi nu putem fi niciodată favoriți cu Dinamo, au tradiție, e club mare, dar nu trec printr-un moment reușit. Sper să fie inspirați în tot ce construiesc, pentru a-și atinge obiectivele”, a spus „Regele”, care ulterior a abordat mai multe subiecte. 

Gică Hagi, după Farul - Dinamo 2-2, despre...

... transferuri: „Încercăm să aducem ceva în plus, l-am adus pe Omoh, care încă nu e pregătit, dar are calitate. Sperăm să ne aducă ce ne dorim noi, să devenim în fiecare zi mai buni. Jucători mai pot veni, e o perioadă deschisă”. 

... Robert Moldoveanu, adus de la Dinamo: „Moldoveanu e un băiat talentat, un șef de generație care n-a avut foarte multe șanse, a avut ghinion. Nu-i creăm presiune la început până ne cunoaște, are timp. Credem în el. Pariul meu? Mie nu-mi plac pariurile. Eu cred în anumiți jucători talentați, dar trebuie să muncim bine, să-l aducem în filosofia noastră”. 

... play-off: „Maică-mea mi-a zis că și atunci când duci lingurița la gură faci un efort, așa că nimic nu e ușor. Știm că va fi foarte greu, dar și că suntem buni și putem. Avem șansa noastră, suntem o echipă care a ajuns să practice un fotbal bun. Depinde de noi, vom munci și sperăm să ne atingem obiectivul”.

Ofertă pentru George Ganea? Întrebați-l pe taică-su.

Jefte (Betancor) se pliază pe jocul nostru, ne-a plăcut de el. A intrat bine în automatismele noastre, are execuții foarte bune.

- Gică Hagi, antrenor Farul 

Cele mai tari cadre din amicalul Farul - Dinamo 

+21 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Iuliu Mureșan anunță măsuri dure în cazul „rebelilor” Filip și Iliev: „Mă deranjează foarte tare. Steliano se plânge tot timpul!”

MM Stoica cere testare în Liga 1 și se teme ca FCSB să nu ia Covid în derby: „CFR vine din Spania, unde sunt peste 150.000 cazuri noi!”

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează