FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CHINDIA

O nouă eroare majoră de arbitraj în Liga 1, în FC Botoșani - Chindia!

Eliminarea lui Paul Iacob din FC Botoșani - Chindia 0-2 // foto: captură TV Telekom Sport +5   FOTO
Eliminarea lui Paul Iacob din FC Botoșani - Chindia 0-2 // foto: captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 16:55 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 19:12

În meciul dintre FC Botoșani și Chindia (scor 0-2), Paul Iacob (24 de ani), fundașul central al oaspeților, a văzut eronat cartonașul roșu din partea arbitrului Iulian Călin (33 de ani).

O fază controversată a avut loc în minutul 53 al partidei. La un atac al gazdelor, Andrei Patache a căzut în careu, fiind lovit în figură de unul dintre fotbaliștii din apropierea sa. Patache a rămas întins pe gazon minute bune, fiind scos cu ambulanța de pe teren. 

„Centralul” Iulian Călin a considerat că fotbalistul moldovenilor a fost lovit de Paul Iacob, motiv pentru care i-a arătat fundașului de la Chindia cartonașul roșu. „Nu pot să-ți dau decât roșu”, pare să-i fi transmis arbitrul, în timp ce fotbalistul era stupefiat de decizia luată.

Reluările TV au arătat că Patache a fost mai degrabă lovit de Alin Șeroni, coechipierul lui, nu de Iacob! La scurt timp după eliminarea fundașului central, camerele TV l-au surprins pe acesta în tribunele stadionului, în timp ce privea faza pe telefon. După această nouă confirmare că a fost eliminat gratuit, Iacob a gesticulat nervos spre teren.

Faza eliminării lui Paul Iacob în FC Botoșani - Chindia 

+1 FOTO

Marius Croitoru a recunoscut eroarea

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, a recunoscut că arbitrul a greșit în favoarea echipei sale atunci când l-a eliminat pe Iacob. „Din păcate pentru Chindia, nu jucătorul lor a fost cel care l-a lovit pe Patache, ci al nostru. Îmi pare rău, dar nu pot să schimb decizia. Trebuie VAR”, a declarat acesta la finalul partidei.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dan Petrescu și-a găsit mijlocașul de creație! Cu cine negociază șefii lui CFR Cluj

Dinamo, 3 mișcări importante » Transfer de la CFR Cluj + negocieri cu un fost jucător al Barcelonei și un fundaș de Bundesliga

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (3)
mircea.b
mircea.b  •  04 Octombrie 2020, 19:28

Au mai spus multi si in sezonul trecut: Chindia=una dintre cele mai furate echipe de arbitrii! Intra in top 3 lejer. În liga noastră românească, cine tipa mai tare si pune presiune pe arbitri are câștig de cauză. Aviz si la meciul de aseară, când Mimi Biciclista s-a prostituat la pauza meciului, ca vezi doamne ala nu e penalty in vecii vecilor. Si a avut apoi câștig de cauză, ca presiunea pusa pe arbitri a dat roade.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  04 Octombrie 2020, 18:16

Hai ca sa ne lamurim. Cand ai o mana de echipe care benefiaza de erori de arbitraj....nu poti spune asa ceva, lasand impresia asupra arbitrajului ca este slab. Este INTENTIE mai toata ziua. Cand Craiova la sfarsitul anului trecut si inceputul acestui an a beneficiat pe banda rulanta de arbitraje pro, cand Botosaniul a beneficiat de arbitraje pro, cand fcsb-ul are parte de arbitraje pro......nu are rost sa spuneti ca albul este negru si negrul este alb.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  04 Octombrie 2020, 17:38

trebuie var trebuie var... de un an de zile tot timpu vedem acelasi lucru "trebuie VAR"... ce mare lucru pui un televizor pe marginea gazonului linga arbitru si gata ai rezolvat-o. etimpu sa se termine cu mînariile astea, basta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează