FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

Constantin Budescu, nemulțumit de postul de atacant: „Nu este poziția mea”

Constantin Budescu +7   FOTO
Constantin Budescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 23:50 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 00:22

FC Voluntari și FCSB au remizat, scor 0-0, în etapa #15 din Liga 1. La finalul partidei, Constantin Budescu (32 de ani) a analizat jocul echipei sale.

Programul complet al etapei #15

„Sperăm să câștigăm următorul meci. A fost greu, nu e o echipă care să se apere și în anumite momente ale jocului cei de la Voluntari au încercat să joace. Au pasat, au avut și ocazii. Noi am încercat să-i pasăm, să-i deschidem ca să ne creăm ocazii, să putem să înscriem, dar din păcate nu am reușit”, a spus Budescu.

Constantin Budescu, nemulțumit de postul de atacant: „Nu este poziția mea”

„Budi” a fost folosit de Edi Iordănescu pe postul de „9 fals” în locul lui Claudiu Keșeru, singura poziția pe care Gigi Becali anunța că va putea juca acesta la FCSB, fotbalistul roș-albaștrilor, fiind însă nemulțumit de randamentul pe care îl dă pe postul de atacant.

„Nu este poziția mea (n.r. - postul de atacant), dar nu am ce să fac. Joc unde mă pune antrenorul, încerc să fac treaba cât mai bine. Important este să acumulăm puncte și să adunăm victorii. 

A fost o perioadă delicată pentru toată lumea din cauza coronavirusului, important este că ne-am revenit și suntem bine. 

Din ce am înțeles, a fost penalty. Probabil nu s-a văzut, din păcate nu avem VAR. Arbitrul probabil era mascat, o să mă uit și eu să văd dacă a fost”, a declarat Constantin Budescu la flash interviu.

În minutul 11 al meciului, Budescu a solicitat o lovitură de la 11 metri după un duel cu Cristi Costin.  Pe reluări se poate observa că a fost ușor împins de adversar. Prea puțin pentru Găman pentru a acorda penalty oaspeților.

Mihai Stoichiță, despre FC Voluntari - FCSB: „Un meci aprig, bine disputat”

FC Voluntari - FCSB 0-0 » Roș-albaștrii se depărtează de liderul CFR Cluj

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+3 FOTO

La Voluntari, FCSB venea în căutarea celei de-a 8-a victorii consecutive în campionat. Elevii lui Edi Iordănescu au început slab meciul, iar ilfovenii au avut o ocazie mare de gol prin Adam Nemec. Vârful sloven a trimis slab însă cu dreptul din apropierea porții, iar Andrei Vlad a reușit să respingă cu piciorul. 

Voluntari a continuat să atace fără a avea însă ocazii de a marca. Repriza a fost marcată de numeroasele durități din partea ambelor echipe care au dus la multe întrruperi ale jocului. Roș-albaștrii au echilibrat disputa în finalul primei reprize, dar au terminat primul act fără să fi avut vreo ocazie notabilă la poarta lui Popa. 

Voluntari s-a jucat cu ocaziile

Voluntari a început în atac repriza secundă și a avut o șansă uriașă de a deschide scorul. Ricardinho a profitat de o deviere nefericită a lui Tănase și a trimis din voleu, dar aceleși Andrei Vlad s-a opus și a păstrat poarta roș-albaștrilor intactă.

Portarul celor de la FCSB a mai avut o paradă bună în minutul 62, când a reușit să blocheze șutul din unghi al lui Ion Gheorghe. Două minute mai târziu, Tamaș a fost și el aproape de gol, dar lovitura sa de cap a trecut puțin peste poartă.

FCSB a început să controleze jocul, iar roș-albaștrii au avut prima mare ocazie abia în minutul 75, când Paulo Vinicius nu a reușit să reia periculos spre poartă o centrare bună a lui Vali Crețu. 

0-0 scor final, iar FCSB rămâne la 8 puncte în spatele liderului CFR la finalul turului, în timp ce FC Voluntari urcă în zona play-off-ului, până pe locul 5.

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Probleme mari cu banii în Liga 1: „Nici FRF nu ne ajută! Suntem măcinați”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (6)
vasileroaita
vasileroaita  •  08 Noiembrie 2021, 08:20

Brutalitate la Budescu?!? Nu credeam ca va fi un asemenea moment. A fost aseara... Budescu spera ca vor castiga meciul urmator cu amicul Iftime. Il va castiga Gigi, nu jucatorii lui Edi!!

corectu
corectu  •  08 Noiembrie 2021, 07:58

Am mai spus că Budescu este la apusul carierei.Nu știu de ce este folosit,deoarece este un jucător lent,cu centrări aiurea.De când joacă la FCSB(Steaua) a dat o pasă de geniu(cum îi place antreno- rului să spună) în meciul cu Farul.Și atât.Un comentator TV a meciului ne aburea că a adus 3 puncte echipei transformând un penalty.Putea să o facă orice jucător. A fost dat un film cu Budescu lovind mingea, aceasta o ia după colțul casei și nimerește într-un portbagaj.Ăsta e circ,pe când la meci e cu totul altceva.Am crezut că la pauză Edy și-a dat seama că are un jucător în minus(Budescu).Din păcate nu și-a dat seama.Asta pe fondul oboselii unor jucători.

19petruta
19petruta  •  08 Noiembrie 2021, 07:43
Postat de reteleanu pe 08 Noiembrie 2021, 00:36

*** a zis de la inceput gigi ca ori joci atacant, ori nu joci. budescu am impresia ca ***

Nu ai dreptate. Trebuie folosit pe postul pe care da randament. Iedy nu prea poate face artificii. Nu știe sa le facă! Aia e vrajeala ca un fotbalist joaca pe orice post.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează