FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Marea temere a lui Toni Petrea: „Sper că aceste echipe vor juca la fel și când ajung în play-off”

Toni Petrea / Sursă foto: GSP
Toni Petrea / Sursă foto: GSP

Articol de , - Publicat sambata, 26 februarie 2022 14:24 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 14:52

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul vicecampioanei FCSB, se așteaptă la un meci complicat duminică seara, cu Farul Constanța, dar are și o altă temere: speră că echipele aflate în lupta pentru ultimele locuri de play-off nu vor face figurație în disputa pentru campionat. 

  • FCSB - Farul Constanța se dispută duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Cu doar trei etape înaintea finalului sezonului regulat, tehnicianul roș-albaștrilor se gândește deja la toate implicațiile bătăliei pentru titlu cu CFR Cluj.

„Nu cred că e vorba de «sateliți» și afinități, dar mi-aș dori ca cei care trag acum tare să ajungă în play-off să joace la fel și după ce ajung acolo.

Mi-e teamă că cei care reușesc să fie în primele șase să nu cumva se mulțumească doar cu atât. Sper că și în play-off se va juca cu aceeași dorință de victorie”, a spus Toni Petrea, cel care a prefațat în cadrul unei conferințe de presă disputa cu Farul. 

LPF, gata să intervină în marea problemă de la FCSB: „Dacă ne cer ajutorul, sigur” + Justin Stefan e ferm: „Liga 1 e departe de faliment!”
FCSB
LPF, gata să intervină în marea problemă de la FCSB: „Dacă ne cer ajutorul, sigur” + Justin Stefan e ferm: „Liga 1 e departe de faliment!”

Toni Petrea, înainte de FCSB - Farul: „Trebuie să fim atenți”

„Farul are obiectivul de a ajunge în play-off, ceea ce va face acest meci mult mai dificil. Farul e o echipă care pasează, căreia îi place jocul combinativ, cu foarte multe goluri marcate din faze poziționale. Au niște automatisme bine puse la punct, dezvoltate în timp.

Trebuie să fim atenți la aceste lucruri. Trebuie să facem mai multe decât am făcut la meciul tur pentru a câștiga acest meci”.

Nimeni nu-și dorea acel rezultat cu CS Mioveni, dar se întâmplă. Le-am spus băieților că acel meci e istorie și că trebuie să ne gândim la următorul. Sper să ne câștigăm meciurile, să ne impunem în cât mai multe jocuri pentru a putea spera la locul 1.

- Toni Petrea, antrenor FCSB

S-au schimbat polii de putere în play-off. FCSB are mai mulți aliați decât rivala CFR

O analiză realizată recent de jurnaliștii Gazetei Sporturilor arată că, pentru prima dată de când există sistemul cu play-off și cu play-out, FCSB va avea mai mulți aliați în turneul pentru titlu decât are rivala CFR Cluj.

Becali s-a temut în fiecare sezon de jocurile de culise din play-off, de data aceasta nu ar trebui să mai aibă motiv de îngrijorare. Cele patru formații clasate acum pe poziții de play-off, cu excepția FCSB-ului și a CFR-ului, sunt prietene ale lui sau neutre, în niciun caz aliate ale clujenilor

VIDEO Toate informațiile înainte de FCSB - Farul

Citește și alte știri despre FCSB:

ANALIZĂ GSP FCSB, victima-surpriză a alianței Petrescu&Hagi » „Regele” a făcut-o de două ori campioană pe CFR Cluj

VIDEO EXCLUSIV LPF, gata să intervină în marea problemă de la FCSB: „Dacă ne cer ajutorul, sigur” + Justin Stefan e ferm: „Liga 1 e departe de faliment!”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (4)
mehighms
mehighms  •  27 Februarie 2022, 07:33
Postat de luisharcsa pe 26 Februarie 2022, 14:57

Nesimtit piatra asta. Va avea doar aliati si *** in plei of, si el se teme de jocuri de culise. cat de ipocrit poate fi.

dute ma si bateti coasa.. numai scenarii aveti in cap..

magic4ever
magic4ever  •  26 Februarie 2022, 15:05

Tocmai campionii omeniilor de la FCSB au dubii despre corectitudinea rivalelor din play-off...pai vede toata tara cum joaca Botosani cu FCSB si face figuratie pe teren si cum isi da viata cu CFR si trag cu dintii sa ii incurce si daca castiga sau scot un egal se bucura de parca au castigat cupa sau campionatul...de ce oare?Dupa meci vine valiza cu prima de la Gigi?

vasileroaita
vasileroaita  •  26 Februarie 2022, 15:04

Stai linistit, Toni! FCSB Botosani, FCSB Craiova, FCSB Voluntari si FCSB Constanta vor sta cuminti in meciurile cu FCSB Berceni, la fel ca in sezonul regulat!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează