FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL Gata, s-a încheiat telenovela! FCSB anunță: „Bun venit, Andrea Compagno!”+ De ce a anulat Becali prezentarea oficială de azi

Andrea Compagno/ foto: Facebook@ FCSB
Andrea Compagno/ foto: Facebook@ FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2022 14:47 / Actualizat luni, 29 august 2022 16:02

FCU Craiova a anunțat oficial că s-a despărțit de Andrea Compagno (26 de ani), atacantul vândut la FCSB. Între timp, roș-albaștrii au oficializat mutarea. 

UPDATE 15:50 FCSB anunță: „Bun venit, Andrea Compagno!”

FCSB anunță transferul lui Andrea Compagno, de la Fotbal Club Universitatea 1948. Atacantul italian în vârstă de 26 de ani a semnat contractul cu clubul nostru și va purta tricoul cu numărul 96. Andrea va participa marți la o conferință de presă organizată la Baza Sportivă FCSB. 

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese alături de FCSB! Andrea Compagno s-a născut la 22 aprilie 1996, în Palermo, Italia și a început fotbalul la Catania, club care l-a împrumutat, în anii de început ai carierei, la Due Torri sau Pinerolo. 

A mai trecut pe la AC Torino, SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nuorese, pentru ca în 2018 să semneze cu Tre Fiori, alături de care a câștigat titlul și Cupa în San Marino, fiind și golgheterul campionatului în sezonul 2018-2019, cu 22 de reușite. În iulie 2020 a ajuns la Craiova, unde a semnat cu FC Universitatea 1948, formație pentru care a adunat 26 de goluri în 60 de partide de Liga 2, Liga 1 și Cupa României.

- Comunicat FCSB

Universitatea Craiova a anunțat suma de transfer a lui Compagno la FCSB

Clubul din Bănie a comunicat și suma de transfer, 1,5 milioane de euro, așa cum GSP anunța în exclusivitate sâmbătă. De asemenea, FCU Craiova a păstrat și un procent de 10% dintr-un viitor transfer.

Cine e Compagno, noul atacant de la FCSB » Nimeni în Italia, vedetă în San Marino, star în România
FCSB
Cine e Compagno, noul atacant de la FCSB » Nimeni în Italia, vedetă în San Marino, star în România

FCU Craiova a anunțat că s-a despărțit de Compagno, ajuns la FCSB

„Fotbal Club Universitatea 1948 și FCSB au ajuns la un acord privind transferul lui Andrea Compagno la echipa din capitală pentru suma de 1.500.000 € + 10% dintr-un viitor transfer. Clubul îi mulțumește lui Andrea pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei și îi urează mult succes în următoarea provocare”, a transmis FCU Craiova pe Facebook.

Andrea Compagno a jucat la FCU Craiova doi ani. În 2020 era adus în Bănie de la Tre Fiori, din San Marino.

Andrea Compagno ar fi trebuit să fie prezentat azi în prezența lui Gigi Becali

Andrea Compagno ar fi trebuit să fie prezentat azi la Palat, în prezența lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB anulat  însă evenimentul.

Motivul? Becali a plecat la o biserică din Constanța care a ars ieri și astfel nu a mai putut susține conferința de prezentare a lui Compagno, potrivit orangesport.

Italianul s-a dus însă la baza echipei, acolo unde s-a întâlnit cu noii colegi și cu antrenorul Nicolae Dică. Anunțul oficial al celor de la FCSB în privința transferului ar urma să fie făcut în curând.

Citește și alte știri din Liga 1:

Hermannstadt, aproape de colaps după „modelul” Gaz Metan! Jucătorii refuză să participe la antrenamentul de azi + Situația celor mai importante nume din lot

Universitatea Craiova și-a prezentat ultima achiziție

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (43)
tivireli
tivireli  •  29 August 2022, 23:53

Andrea imi pare rau ca ai plecat. Este greu sa gasesti o echipa unde sa te incadrezi ca in jocul lui FCU. Cred ca iti va fi greu, insa ai fost obligat sa pleci. Iti tinem pumnii, poate vei reusi cu ajutorul Domnului. In poza vad ca nu arati la fel de bine ca in echipamentul Craiovei. Mare regret pt noi. Erai facut pt FCU , pt jocul nostru cu Bauza. Erati ca Balaci-Camataru. Mare pacat. Va vedeam deja in cupe europene. Aveai aurã in echipamentul Craiovei FCU.

talpaiadului
talpaiadului  •  29 August 2022, 20:25
Postat de Mediensis78 pe 29 August 2022, 19:22

Giusepe asta 1.5 milioane de euro ? Nu-i prost cine cere , e prost cine da .

Compagno e un atacant bun, ramane de vazut insa daca si cand se va adapta la FCSB. Atat timp cat Becali a avut banii aia, pentru fecesebisti nu conteaza daca 1.5 e mult sau putin. Si oricum, Compagno valoreaza mai mult decat Minculescu, parerea mea. Minculescu e mediocru pana in maduva oaselor, afacere mai paguboasa decat trasferul acestuia nu cred ca a facut Becali de cand a intrat in fotbal.

Mediensis78
Mediensis78  •  29 August 2022, 19:22

Giusepe asta 1.5 milioane de euro ? Nu-i prost cine cere , e prost cine da .

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close