FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

EXCLUSIV Gabriela Firea reacționează, după apariția problemelor de la Arena Națională: „E responsabilitatea lor să ia măsurile necesare”

Gabriela Firea a comentat problemele apărute la acoperișul de pe Arena Națională. Sursă foto: Raed Krishan
Gabriela Firea a comentat problemele apărute la acoperișul de pe Arena Națională. Sursă foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 12:55 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 13:09

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, a răspuns solicitării Gazetei Sporturilor și susține că nu era nevoie de mentenanță din moment ce există garanție la acoperișul Arenei Naționale, care prezintă risc de prăbușire!

  • CONTEXT: Arena Națională se pregătește de Euro 2020, dar a fost închisă din cauza faptului că acoperișul prezintă risc de prăbușire. Nicușor Dan a refuzat să răspundă ieri telefoanelor GSP, dar, printr-un comunicat, anunță că a sesizat Corpul de Control și că fostul primar n-a realizat un contract de întreținere pentru acoperiș. Detalii pe larg, AICI!

Gazeta Sporturilor a sunat-o pe Gabriela Firea pentru a-i cere un punct de vedere. N-a răspuns, însă ziarul i-a trimis și un sms. Firea a replicat cu un mesaj în care și-a exprimat punctul de vedere:

Gabriela Firea, despre problemele de la Arena Națională: „Nu era nevoie de contract de mentenanță”

„Arena Naționala este o construcție relativ nouă, contractul și obiectivul având o perioadă de garanție, în care orice problemă apărută trebuia rezolvată de către constructor. Ca urmare, fiind în perioada de garanție, nu era nevoie de contract de mentenanță. 

Pe tot parcursul mandatului meu ne-am confruntat cu probleme tehnice, cum de altfel ați scris inclusiv dumneavoastră, care au fost rezolvate în baza acestei garanții. În cursul acestui an, Direcția Investiții a PMB a inițiat o procedură de achiziție publică pentru un contract de mentenanță, care să intre în vigoare la expirarea garanției. La procedură s-a prezentat o singură ofertă, care însă a fost declarată neconformă. 

După câte știu, în prezent, specialiștii care au montat cubul video lucrează deja pentru a soluționa problema. Acum este responsabilitatea noii conduceri a PMB să ia măsurile necesare pentru asigurarea funcționării normale a Arenei Naționale”, a scris Gabriela Firea, în mesajul trimis Gazetei Sporturilor.  

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea partidei FCSB - Sepsi

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Acoperișul de pe Arena Natională stă să ne cadă în cap înainte de Euro! Detalii șocante + cum au reacționat Firea și Nicușor Dan

EXCLUSIV Planul secret pus la cale de Ionuț Negoiță: „El n-a vrut stadion, ci doar să dea cel mai mare tun imobiliar!”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (44)
florar
florar  •  19 Decembrie 2020, 14:08
Postat de robotzel pe 19 Decembrie 2020, 13:42

Deci la mintea firei nefirești daca ai o mașină în garanție nu trebuie sa ai grija de ea sa o întreții corespunzător.

Da mă a greșit firea!!! A plecat din mandat cu omul care apasă pe buton retragerea acoperișului înainte să ningă!!! Ai să-l căutăm pe meseriașul care în mandatul lui Firea știa să apese pe buton!!!

1153408614698849
George Dumitrache  •  19 Decembrie 2020, 14:07

Țățica Firea e boooooom! Câte lovele ți-ai tras din Arena Națională cu Pandele, țațo? Ptiu, diavolițo!

lagardere_72
lagardere_72  •  19 Decembrie 2020, 13:28

Ființa asta nu a învățat nimic. Existența garanției nu exclude mentenanța. Fără mentenanță orice lucru, că e masina, utilaj, construcție se deteriorează foarte repede, mentenanța fiind singurul lucru care mărește durata de viața. E ca și cum ai vrea să trăiești fără să mănânci, fără să bei apă , fără să mergi la doctor etc.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează