FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. S-a răzgândit! Gigi Becali și-a anunțat noua țintă din play-off: „Îl vreau, l-am contactat. Voi o să râdeți, dar eu fac tot ce știu!”

Gigi Becali, la palat
Gigi Becali, la palat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 10:57 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 13:09

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, a anunțat că îl dorește și pe Alin Șeroni (34 de ani), fundașul central de la FC Botoșani. 

UPDATE 13:05 » Valeriu Iftime a reacționat după anunțul lui Becali

Contactat de Gazeta Sporturilor, Valeriu Iftime a răspuns categoric după anunțul lui Gigi Becali! Vezi aici declarațiile date de finanțatorul lui FC Botoșani

Gigi Becali: „L-am contactat pe Șeroni”

Astăzi, Gigi Becali a prezentat noul transfer de la FCSB, pe Alexandru Crețu. Mijlocaș defensiv la origine, Crețu va juca pe postul de fundaș central la roș-albaștri, poziție pentru care Becali continuă să caute soluții.

În cadrul conferinței de presă în care Crețu a fist prezentat, Becali a anunțat că îl vrea și pe Alin Șeroni, de la FC Botoșani, dar numai dacă acesta va veni liber de contract

„V-am spus până acum că vreau doi fundași centrali. El (n.r. Alexandru Crețu) este unul, pe celălalt l-am contactat astăzi. Voi o să râdeți, dar eu fac tot ce știu. L-am contactat azi pe Șeroni. Dacă îl lasă liber, că mai are un an de contract cu Iftime, îl iau. De ce? Becali vrea un lucru: să nu mai dea nimeni gol cu capul la mine.

Să vină unul de 1,60 metri să dea gol cu capul la mine în careu? Nu se mai poate, am doi războinici. Nu avem fundași centrali extraordinari în România. Măcar dă, bă, cu capul în minge! Ți-e frică să dai cu capul? Nu am nevoie să fii extraordinar, să fii Sergio Ramos, dar dă bă cu capul în minge, nu-l lăsa pe ăla de la CFR, împrumutat la Sepsi, Petrila, să dea cu capul. E bun, săracul, dar cum să dea cu capul?

Pe Șeroni de aia îl vreau, să dea cu capul! Nu e el mare tehnic, dar când te apropii de careu, ți-e frică. Să vedem și de Bogdan Stancu, cred că va veni, altfel nu venea el la mine acasă”, a declarat Becali. 

FCSB. S-a răzgândit! Gigi Becali și-a anunțat noua țintă din play-off: „Îl vreau, l-am contactat. Voi o să râdeți, dar eu fac tot ce știu!”
Alin Șeroni // foto: Imago

Anul trecut l-a refuzat pe Șeroni

Alin Șeroni a fost propus la FCSB în vara lui 2020, chiar de către Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani. Latinfundiarul a refuzat vehement propunerea: „Ce Șeroni, mă? Cine este ăsta? Nu îl știu și nici nu mă interesează. Nu a ajuns Iftime să îmi facă el mie lista de transferuri”.

În ultimul an, părerea lui Becali s-a schimbat drastic, latifundiarul fiind acum un admirator al fundașului central.

Din ianuarie 2020 la FC Botoșani, Șeroni a adunat 46 de meciuri la trupa moldoveană, în care nu a reușit să înscrie. Înainte să ajungă la FC Botoșani, Șeroni a mai jucat la Bihor Oradea, ACS Poli, Viitorul, FC Brașov, CSF Speranța Nisporeni, Dunărea Călărași și UTA.

1,93 metrimăsoară Alin Șeroni

Mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali anunță „vijelia” în Liga 1: „Nu va fi luptă nici cu CFR nici cu Craiova! Am jucători care mă lipsesc de emoții”

Adio calificări cu goluri în deplasare! Dispare regula de care FCSB a profitat cel mai mult

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (16)
229965620694864
Paul Cernea  •  04 Iunie 2021, 11:02

Becali si Mirel Radoi sunt singurii cu filozofii pe care nu vor sa si le schimbe, orice-ar fi. Si oricât de falimentare se dovedesc a fi. Consecventi, asemeni celor înjugati la car, cum plastic s-a exprimat Radu Naum.

merace
merace  •  04 Iunie 2021, 01:10

Gigi Becali a făcut pușcărie pentru că a încercat să fure campionatul cu Valiza! E un infractor dovedit și condamnat! Ce mai caută el în fotbal?! Toți oamenii onești din fotbal ar trebui să fie revoltați că el mai e prezent și influent în LPF sau FRF! Dar toți îl acceptă! Deci, sunt toți complicii lui?! Calitatea fotbalului românesc scade continuu, doar afacerile mafioților din fotbal cresc!

ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  03 Iunie 2021, 03:53

" Voi o să râdeți, dar eu fac tot ce știu!” Adica, o sa faci totul prost cu managmentul tau de ciobanas si cat de curand ai sa visezi doar la locul 2

Vezi toate comentariile (16)
Comentează