FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Gigi Becali l-a certat pe finul Mirel Rădoi în direct la TV: „Eu atât îi transmit”

Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova
Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 18:11 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 18:28

Gigi Becali (64 de ani) l-a certat pe Mirel Rădoi (41 de ani), după ce antrenorul Universității Craiova și-a criticat jucătorii la finalul meciului pierdut cu FC Argeș, scor 0-1.

După înfrângerea cu FC Argeș, Mirel Rădoi și-a criticat dur jucătorii la flash-interviu. Tirada antrenorului a continuat și la conferința de presă, unde a amenințat că vor fi schimbări în lot, în iarnă.

Gigi Becali are un nou jucător preferat: „E demențial, e Sfinxul. Zici că a devenit Messi”
FCSB
Gigi Becali are un nou jucător preferat: „E demențial, e Sfinxul. Zici că a devenit Messi”

Gigi Becali l-a certat pe Rădoi: „El era genul de om care nu critica jucătorii”

Gigi Becali a rememorat un episod din mandatul lui Rădoi pe banca lui FCSB, în 2015, când antrenorul i-a luat apărarea unui jucător certat de patron, spre deosebire de ce s-a întâmplat la Craiova, unde Mirel și-a criticat propriii jucători în public.

„El e finul meu și chiar este unul dintre favoriți. El era genul de om care nu critica jucătorii. Eu, când m-am certat cu el prima dată, a fost din cauza faptului că m-am luat de un jucător la Mogoșoaia, în cantonament. Nu mai știu ce jucător. S-a supărat și ne-am certat.

Eu îi transmit: tu, care erai omul care nu certa jucătorii... Să nu mai facă asta! Echipa lui a dominat, ce să facă? Dacă n-a intrat mingea în poartă și a luat un gol, ce să facă echipa lui? Cum să-i critici pe jucători? Au dominat tot jocul! Bine, eu m-am bucurat că au mâncat bătaie”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

VIDEO. Rădoi, după Argeș - CSU Craiova 1-0: „Îmi vine să mă duc să-mi iau ghetele și să intru în teren”

Una din soluții e să renunțăm la anumiți jucători. E clar că în acest moment nu suntem suficienți din punct de vedere numeric. E foarte greu să trimiți pe cineva la echipa a doua sau să dai afară un jucător pentru că nu ai alții. Dacă nu am adus până acum, acum e greu. În iarnă vedem ce soluții avem.

Dacă să continuă așa, ca să glumim, nu cred că apuc geaca. Nu am cum să stau pe locurile 8-9 cu Universitatea Craiova. Îmi pare rău de acești suporteri. La cum am jucat în repriza a doua, trebuia să ne huiduie toată țara. Mereu suntem supărați și de-asta. «E presiune prea mare și nu putem să jucăm. Vin suporterii și ne huiduie și nu putem să jucăm».

În momentul de față îmi vine să-mi iau ghetele și să joc 10 minute. Măcar o dată cel din fața mea nu mă driblează, chiar dacă mă târăsc. Asta e atitudinea pe care o vreau. Dacă nu m-am făcut de înțeles până acum, de săptămâna asta o să mă fac. Dacă nu, să fie ei în istoria neagră a acestui club. Pentru că există și altă posibilitate.

Dacă pierdem din nou, poate vine domnul Rotaru și spune «Bă, știți ceva? Eu am 20 de milioane pierdute. Nu vreau să mai bag bani în fotbal». Eu, dacă plec acasă, stau 10 ani. Jumătate dintre ei s-ar putea să încerce să-și găsească serviciu. Pe dreptunghiul verde trebuie să-ți asum că ești bărbat. Dacă nu, te dai la o parte. Și în cazul meu la fel. Dacă nu mai pot, vine altul”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă.

Citește și:

L-a convins pe Gigi Becali după doar două meciuri: „E prieten cu mingea, nu-l trădează! Și e abia la 60% din potențial”

Gigi Becali începe să-și piardă răbdarea cu Octavian Popescu: „Acum e o problemă când joacă” » Ce variantă ia în calcul

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (2)
eunescu09
eunescu09  •  13 Octombrie 2022, 21:10

De ani buni, problema Craiovei sta în lojele somptuoase nu pe banca antrenorului iar lucrul acesta ar trebui sa îl conștientizeze pe patron. Sigur, pare mai la îndemână sa dai mereu vina pe antrenor dar chiar au fost toți tâmpiți? Realitatea ne arata ca nu. Când aduci mereu jucători mici ca statut profesionist și permiți unor inși fără performante sa facă legea în culise este firesc sa culegi eșecuri. Nu dau nume dar o minte lucida se impune la nivel de conducere. Și o întrebare va persista mereu: de ce sa plătești niște jucători, pe sume importante, care nu aduc nimic? În virtutea cărei logici? Argumentez doar privind la tv, nici unde, în nici o echipa cu pretenții, nu vedem un joc atât de static și neimplicat precum se întâmplă la Craiova. Ce anume plătește Craiova, în speță, Rotaru? Pentru ce aceasta risipă de cheltuieli în contul unor oameni care refuza sa muncească și nu produc nimic? O întrebare grea la care un patron responsabil găsește mereu un răspuns argumentat. Este cazul Craiovei?

craiovamaxima
craiovamaxima  •  11 Octombrie 2022, 10:12

Corect. Lotul a fost supraevaluat, inclusiv de o parte a presei. Pe de alta parte, la ce sa te astepti cand din propria curte nu prea mai scoti fotbalisti iar pe cei care mai rasaresc, din ce in ce mai putini, te gandesti, in primul rand, cum sa-i vinzi? Cu jucatori plafonati la o anumita valoare si adunati de peste tot n-ai cum sa faci o echipa competitiva, indiferent de antrenor. Lucru dovedit, dealtfel, cel putin pana acum, la CSU.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează