FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

GSP LIVE // VIDEO Transferul lui Matias Roskopf la FC Botoșani se face! Caracterizare spectaculoasă: „A trecut pe la toate naționalele Argentinei, se luptă cu Dybala și Messi”

Matias Roskopf
Matias Roskopf

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 10:38

Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate încă de pe 24 ianuarie, FC Botoșani bifează un transfer extrem de interesant. Este vorba de atacantul argentinian Matias Roskopf, 21 de ani, jucător care ultima oară a evoluat pentru Boca Juniors.

Florin Manea, agentul care intermediază mutarea, i-a făcut, în direct la GSP Live, o descriere spectaculoasă noului transfer al echipei lui Liviu Ciobotariu.

A trecut pe la toate naționalele Argentinei, U17, U18, U20, vine dintr-o țară cu un fotbal net superior. I-am spus că dacă era român se lupta pentru un loc de titular în națională cu Țucudean și Florin Andone. Așa, se luptă cu Dybala, cu Messi.

Mi-a plăcut foarte mult de el, l-am văzut la un antrenament, se vede școala pe care o are, a jucat 5 ani la Boca Juniors”, a spus Manea, la GSP Live. 

400.000 €este cota lui  Matias Roskopf, potrivit transfermarkt

Vezi și: Conferință savuroasă a lui Valeriu Iftime: „Nu știți câte guri de votcă am luat” » E gata pentru Dinamo: „Dacă ei sunt câini răniți, noi suntem vulpi”

Citește și:

Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”
Superliga
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!

Ignorat de Ceferin, Răzvan Burleanu a avut o companie stelară la „oficială” » Cum a fost surprins șeful FRF la Germania - Scoția


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  14 Februarie 2019, 14:48
Postat de dora pe 14 Februarie 2019, 12:10

Daca este asa de bun - asa cum pretinde impresarul sau - de ce nu a prins un contract banos intr-un campionat mai bun - poate si o liga secunda - de afara ?

La noi vin doar sa-si relanseze cariera.... e exact ca si cum...a venit Júnior Moraes de la echipe liga2-3a din brazilia la gLORIA BISTRITA....apoi a urcat..CSKA Sofia, Metalurk Donetsk, Dynamo Kiev si acum Shakhtar Donetsk...pai doar nu credeai ca ramane la Bistrita lui Tata Jean pe 4000 E luna, cand la Shakhtior poate are 200-300 mii /luna, LOGIC!!

2045282872222624
Cristi Oprea  •  14 Februarie 2019, 12:57
Postat de luker pe 14 Februarie 2019, 11:27

A jucat impruumutat la Torque, 25 de meciuri la profesionisti, 3 goluri in 12 luni. Atacant de calibru, pentru Botshani.

Si montini ce cifre a avut pana sa ajunga la dinamo? Asta e valoarea campionatului, nu m ar mira ca tipul sa ajunga golgheter.

dora
dora  •  14 Februarie 2019, 12:10

Daca este asa de bun - asa cum pretinde impresarul sau - de ce nu a prins un contract banos intr-un campionat mai bun - poate si o liga secunda - de afara ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează