FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-2

FOTO & VIDEO 10 detalii observate de pe stadion la Rapid - CFR Cluj

Articol de , - Publicat duminica, 21 iulie 2024, 00:07 / Actualizat duminica, 21 iulie 2024 02:01

CFR Cluj a ratat în prelungiri victoria din Giulești și s-a terminat 2-2 cu Rapid. Rrahmani (54) și Hasani (90+7) au reușit golurile gazdelor, în timp ce Bîrligea (28) și Michael (76) au marcat pentru clujeni. Reporterii GSP au fost pe stadion și vă prezintă cele mai interesante detalii văzute la fața locului.

1. Patronul Rapidului, Dan Şucu, a lipsit din Giulești. La fel și soția acestuia. Singurul reprezentant al familiei a fost băiatul cel mare al cuplului.

10 detalii observate de pe stadion la Rapid - CFR Cluj
Șucu jr alături de Victor Angelescu FOTO: Ionuț Iordache

Alături de acesta, în loja gazdelor au fost prezenți președintele Viorel Moldovan, acționarul minoritar Victor Angelescu, politicianul Mircea Geoană, dar și fostul jucător al giuleștenilor, Vasile Maftei.

2. Ioan Manu (65 de ani), fostul portar al Rapidului și al Sportului Studențesc, s-a întors în Giulești pentru a da lovitura de start a partidei cu CFR.

10 detalii observate de pe stadion la Rapid - CFR Cluj
Ion Manu și reverența pentru Giulești FOTO: Ionuț Iordache

Produs sută la sută al Rapidului, Manu a evoluat timp de 12 sezoane la Rapid în diviziile B și A și a strâns peste 300 de meciuri în tricoul vișiniu. A fost antrenor cu portarii la Rapid, participând la cucerirea ultimului trofeu pentru Rapid, Supercupa din 2007.

3. O parte dintre suporterii rapidiști prezenți la tribuna a II-a au reacționat vehement și-au început să arunce cu sticle, pahare și popcorn în Daniel Bîrligea, după ce acesta a deschis scorul în minutul 28 și i-a incitat pe fani, băgându-și degetele în urechi.

Istvan Kovacs a intervenit pentru ca fotbaliștii din Gruia să plece cât mai rapid din acea zonă, iar jandarmii au urcat în tribuna 2 pentru a-i filma pe scandalagii.

10 detalii observate de pe stadion la Rapid - CFR Cluj
Fanii din Giulești au aruncat cu diverse obiecte în clujeni FOTO: Ionuț Iordache

4. Analistul video al Rapidului a stat la masa presei, conectat la laptop, dar și la căști cu cei de pe banca tehnică. Kyriakos Televantos a primit toate informațiile în timp real și i-a transmis lui Neil Lennon mutările pe care ar trebui să le facă în meci.

10 detalii observate de pe stadion la Rapid - CFR Cluj
Televantos alături de Lobonț pe bancă cu tableta în fața lor FOTO: Ionuț Iordache

Televantos a activat anterior la Omonia Nicosia, unde a fost analist video din 2018 până în 2024.

5. La pauza meciului, mai mulți reprezentanți ai Jandarmeriei au intrat în stadion, misiunea fiind la tribuna a II-a, acolo de unde o parte dintre spectatori au aruncat în clujeni cu diverse obiecte.

Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene, apoi s-au retras din arenă în fluierăturile oamenilor. Care au început să scandeze „Cea mai proastă meserie este la Jandarmerie”.

6. Neil Lennon și Dan Petrescu s-au întâlnit pentru a cincea oară în carieră într-un meci direct. Cei doi antrenori s-au întreținut câteva minute înainte de startul partidei, au râs și au schimbat câteva amabilități.

10 detalii observate de pe stadion la Rapid - CFR Cluj
Dan Petrescu și Neil Lennon FOTO: Ionuț Iordache

La Rapid lotul e mai bun decât anul trecut. Au mai multe soluţii, pe toate posturile. Au schimbat sistemul. Nu e uşor să te adaptezi într-o ţară nouă, indiferent cât de valoros eşti

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

7. Primul jucător pe care Rapid l-a transferat în această vară, Luka Gojkovic (24 de ani) a debutat oficial la Rapid. Acesta a fost trimis pe teren în minutul 65 în locul lui Iacob.

Gojkovic e mijlocaș sârb și a evoluat ultima dată pentru Javor, formație care a terminat pe locul 13 în Serbia și a retrogradat în urma unui baraj. Luka a fost căpitanul celor de la Javor, a înscris 3 goluri și a oferit 7 pase de gol în 38 de meciuri.

850.000 de euroe cota de piață a lui Luka Gojkovic, conform siteului de specialitate transfermarkt

8. Albion Rrahmani a ieșit de pe teren plângând! Jucătorul kosovar care are șanse mari să plece de la Rapid în această perioadă de mercato n-a mai putut continua jocul. Deși a încercat, a căzut imediat de durere.

10 detalii observate de pe stadion la Rapid - CFR Cluj
Rrahmani a plâns pe teren după accidentare FOTO: Ionuț Iordache

Accidentarea a venit în urma unui duel cu Matika Boben. În locul lui Rrahmani, pe teren a intrat, în minutul 71, Timotej Jambor (21 de ani).

9. Istvan Kovacs a bifat al doilea meci al sezonului în Superligă, dar fanii din Giulești l-au fluierat de fiecare dată când au avut ocazia. Inclusiv la încălzire, dar și în timpul partidei când a fluierat împotriva gazdelor de la Rapid.

„Hoțule, hoțule, hoțule!”s-a auzit de câteva ori în Giulești. Partida a fost a 348-a în principala competiţie internă pentru Kovacs, locul 3 în clasamentul all-time, după Sebastian Colţescu (389) şi Alexandru Tudor (381).

+45 FOTO

10. Dan Petrescu nu a câștigat în Giulești nici de această dată! Tehnicianul de 56 de ani are o singură victorie în opt deplasări pe terenul giuleştenilor!

Aceasta ar fi fost prima reușită după 16 ani, dar Florent Hasani i-a stricat bucuria. Ultimul succes al „Bursucului” pe Giulești datează din 13 septembrie 2008, în meciul dintre Rapid și Unirea Urziceni 1-2. Interesant este că în acel meci a fost singura dată când pe banca giuleștenilor în fața lui Dan Petrescu s-a aflat un antrenor străin, Jose Peseiro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație cu prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma » Sunt probleme de ultimă oră: detalii de culise aflate de GSP
Campionate
Răsturnare de situație cu prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma » Sunt probleme de ultimă oră: detalii de culise aflate de GSP
Florin Tănase, ofertă de 700.000 de euro pe masă. A dat imediat răspunsul
Stranieri
Florin Tănase, ofertă de 700.000 de euro pe masă. A dat imediat răspunsul
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Stiri extrasport
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”

Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali

Începe DEZMEMBRAREA stadionului Dinamo » Imagini uluitoare: arena „câinilor” se transformă într-o adevărată ruină


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează