FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mircea Rednic, ironii către FCSB: "Sunt mai mulți antrenori acolo!" + Unde îl vedea transferat pe Alibec

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2018 21:04

Mircea Rednic, 56 de ani, este prezent în România alături de formația pe care o pregătește, Al Faisaly pentru un stagiu de pregătire. La finalul amicalului pierdut astăzi cu FC Geto Dacica, scor 2-3, (detalii AICI), dinamovistul a vorbit despre problemele din atacul celor de la FCSB.

Întrebat despre kilogramele în plus pe care le are atacantul stelist Harlem Gnohere, Rednic a oferit un răspuns amuzant: "Înseamnă că eu nici nu trebuia să îl aduc la DinamoCând a venit era cât ursul! Eu mă bucuram dacă avea doar un kilogram în plus. Îl pupam. El e un vârf bun. Dacă are mingi în față, o bagă în plasă. E decizia antrenorului sau a antrenorilor dacă joacă. Că-s mai mulți antrenori pe acolo ;)".

"LUAȚI-L, E BUN!"

"Bizonul" a ajuns în România în 2015, adus la Petrolul de agentul Mihai Joița și de antrenorul Tibor Selymes. Avea 100 de kilograme la 1,83. Selymes l-a încurajat să se antreneze, a alergat cu el, însă Gnohere n-a progresat suficient din acest punct de vedere, nu a slăbit îndeajuns și patronul Dan Capră l-a dat afară.

Gnohere la primul antrenament cu Petrolul FOTO: Cristi Preda

L-a recuperat imediat  Mircea Rednic pentru Dinamo. "Știam că avea niște kilograme în plus, dar când l-am văzut cât se îngrășase nu-mi venea să cred! Am avut emoții când i l-am prezentat lui Negoiță", a povestit Rednic, încurcat în acel moment că trebuia să-și convingă patronul că un supraponderal e de fapt un fotbalist excelent.

Până la urmă, Mircea a apelat la un "neutru" priceput ca să argumenteze în favoarea semnării unui cotract cu "grăsuțul": el și Negoiță l-au întrebat pe Ionel Augustin ce părere are. "E foarte bun", a răspuns fostul atacant dinamovist din anii '80. Augustin fusese impresionat după ce urmărise imagini cu "Bizonul". "Nu e o problemă gravă că e gras, că slăbește", a confirmat "Oneață". Gnohere a slăbit, până la urmă, și a devenit golgeterul "câinilor" înainte să fie cumpărat de Becali cu 250.000 de euro.

Gnohere vara aceasta, la FCSB

L-ar fi vrut pe Alibec

Tot într-o declarație acordată azi, Mircea Rednic îl compătimește pe Denis Alibec și speră ca fostul vârf al celor de la FCSB să revină la forma care l-a consacrat după revenirea la Astra.

"E un jucător mai sensibil, deși e mare, înalt și rău în teren. Cred că merită mai mult decât campionatul României. Și el e de vină. Ar trebui să fie mai modest, să aibă grijă de bani, că anii trec. Toată lumea îl laudă că e talentat. A fost la echipe mari, ar fi păcat să se plafoneze.

Mi-aș dori un jucător ca el. Nu știu de ce a ales Astra. Acolo nu e presiune, nu e ca obiectiv titlul. Poate o soluție mai bună era un împrumut. Făcea un sezon bun și luau 3 milioane pe el. Cred că au și fost oferte mari, dar Gigi a așteptat prea mult. Îmi pare rău pentru el", a spus Rednic.

Vezi și: El e atacantul pe care îl aduce Gigi Becali la FCSB » Dinamo l-a ratat la începutul anului: "Nu a fost o problemă legată de bani"

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (20)
mellye
mellye  •  28 Iulie 2018, 19:52
Postat de valeri_gazaev100 pe 28 Iulie 2018, 08:25

fc fcsb nu e Steaua !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  28 Iulie 2018, 09:45
Postat de Abigail Laslas pe 28 Iulie 2018, 01:03

hater frustrat, echipa cu care tii tu pe unde joaca?

*** Ai ramas pe metereze. In afara de jigniri mai altceva in capul ala umflat de bautura?Sti macar ce inseamna hater? Vad ca pe toti ii cataloghezi asa.De fapt tu constitui definitia unui adevarat hater. Esti doar o ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  28 Iulie 2018, 08:25

fc fcsb nu e Steaua !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează