FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO CFR Cluj a vrut să-i prelungească angajamentul fotbalistului care va face 41 de ani în decembrie: „Ei au nevoie de mine acum”

Ovidiu Hoban s-a retras. 
Foto: Cristi Preda (GSP) +4   FOTO
Ovidiu Hoban s-a retras. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 09:38 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 09:57

Ovidiu Hoban va împlini 41 de ani pe 27 decembrie, dar mijlocașul a anunțat că tocmai a bifat ultima partidă a sa ca fotbalist și își pune ghetele în cui. Chiar dacă a avut oferte de a mai continua un sezon! Pentru familie, fostul internațional a declinat și o propunere de a face parte din staff-ul lui Dan Petrescu. 

Ovidiu Hoban a spus „adio” carierei de fotbalist după meciul cu FCU Craiova (1-0), în care CFR Cluj și-a adjudecat ultimul loc din preliminariile Conference League. Mijlocașul de 40 de ani a fost introdus la începutul prelungirilor partidei, a fost aplaudat la scenă deschisă la finalul ultimei confruntări de pe terenul de fotbal.

7titluri de campion are Hoban, două cu Hapoel Beer Sheva, altele 5 cu CFR Cluj

CFR Cluj i-a oferit posibilitatea de a mai continua încă un sezon, Dan Petrescu l-a dorit în staff-ul său, însă ardeleanul a declinat orice ofertă. 

11trofee a adunat Ovidiu în carieră, pe lângă 7 titluri de campion mai având o Cupă a României cu Petrolul Ploiești, o Supercupă a Israelului și două Supercupe ale României

A lăsat deoparte și alte variante din fotbal, nimic nu l-a convins să nu se dedice pe mai departe familiei. Hoban a preferat să păstreze secretul care l-a determinat să fie atât de dedicat a lor săi în perioada imediat următoare, dar este de neclintit.

30de selecții a strâns Hoban la prima reprezentativă și un gol

Ovidiu Hoban este categoric: „Familia are nevoie de mine, acum!”

„Nu mă răzgândesc, am motivele mele și știu că n-o să mai joc fotbal. Pentru mine, e un gust amar, pentru echipă, mă bucur că a ajuns din nou în Europa. Dacă ar fi să-mi descriu cariera printr-un singur cuvânt, aș spune: «Lungă». Frumoasă, cu bune, cu rele, dar iubesc prea mult acest sport.

Nu știu ce va urma, nu știu încă. Vreau să mă concentrez pe familia mea, acesta a fost principalul motiv. Familia are nevoie de mine acum! Mai încolo voi vedea. Probabil, voi lua o pauză, voi vedea. Telefonul a sunat, sună, și de la CFR Cluj am avut posibilitatea de a mai continua un an. Dar am motivele mele.

2goluri și 2 assist-uri a adunat fotbalistul de 40 de ani în această ultimă ediție din carieră, în 33 de partide

Nu cred că m-am făcut de rușine, dacă simțeam lucrul ăsta, o făceam de multă vreme (n.red se retrăgea). Am încheiat cariera cu capul sus, mă bucur că sunt sănătos. S-a terminat frumos. Funcție la CFR? Mi s-a propus. vom vedea. Momentan, nu", a comentat Ovidiu Hoban.

167de meciuri a strâns Hoban la CFR Cluj, 9 goluri și 11 assist-uri

De-a lungul carierei, Hoban a strâns meciuri la FK Klausen (Germania), U Craiova, FC Bihor, Gaz Metan, U Cluj, Petrolul Ploiești, Hapoel Beer Sheva și CFR Cluj.

Cel mai drag titlu îți este, de obicei, primul pe care-l câștigi, mi-a rămas la suflet cel din Israel.

-Ovidiu Hoban

Citește și: 

Nicolo Napoli, întâlnire cu Istvan Kovacs în parcare » Ce a făcut italianul

Adrian Mititelu jr, mesaj incredibil despre oficialul FRF: „Îi fac plângere la DNA. Îmi spunea cum îl va executa pe Gigi Becali”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează