FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 0-2

Plângere la poliție pentru nepotul lui Gigi Becali, după scandalul de la FCSB - CSU Craiova » Toate reacțiile: „Mi-e rușine”

Lucian Becali (încercuit) / foto: as.ro
Lucian Becali (încercuit) / foto: as.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 19:59 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 20:04

Bărbatul agresat în tribune de Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, la partida FCSB - CSU Craiova 0-2 a depus plângere la poliție.

Potrivit playsport, suporterul lovit inclusiv de Lucian Becali a înaintat o plângere la poliție. Urmează probabil ca bărbatul agresat să obțină o dovadă de la Institutul de Medicină Legală care să confirme daunele fizice reclamate de el.

Ce făcea Olaru la golurile Craiovei » Două momente decisive din FCSB - CS Universitatea
FCSB - CSU Craiova 0-2
Ce făcea Olaru la golurile Craiovei » Două momente decisive din FCSB - CS Universitatea

Șeful firmei de pază: „Nu se remarcă lovituri pe imagini”

Nicolae Tudor, reprezenantul SAS Security, firma de pază angajată de FCSB pentru întâlnirea cu CSU Craiova, are o atitudine neutră față de evenimentele reprobabile petrecute în tribunele celui mai mare stadion al țării, ezită să-l incrimineze pe Lucian Becali și spune, cu alte cuvinte, că nu s-a întâmplat nimic important.

„Eram chiar în punctul de comandă, iar pe imagini nu există sonor. Se vede doar cum, la un moment dat, suporterul din zona VIP se ridică în picioare, are un schimb de replici cu cineva din spate. 

Se produce apoi incidentul, habar n-aveam cine e acolo. Abia din presă am aflat că era vorba despre Lucian Becali, pe care nu-l cunosc. Există o împingere, băiatul respectiv cade între scaune, însă nu se remarcă niciun fel de lovituri”, a precizat Nicolae Tudor pentru sursa citată. 

Lucian Becali, reacție ironică? „Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace”

Luni, a reacționat și Lucian Becali cu un mesaj prin care își prezintă scuzele. Postarea acestuia poate fi interpretată și drept una ironică, având pasaje teatrale.

„Mea Culpa. Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului. Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violentă NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă, indiferent dacă am fost provocat sau nu. Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim. 

Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste! Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace, dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului, NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite. Pace & dragoste”, a scris nepotul patronului de la FCSB pe Facebook. 

🙏🏻 Mea Culpa Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație...

Posted by Lucian Becali on Sunday, April 3, 2022

Gigi Becali: „Dacă face incidente, nu mai e preferatul meu”

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a comentat și el scenele violente de la sfârșitul meciului pierdut cu CSU Craiova. 

„Cum adică? Nu înțeleg, habar n-am. Eu nu răspund pentru nepoții mei. Eu răspund pentru mine și familia mea. Dacă face incidente, nu mai poate să fie nepotul preferat. Pentru mine, preferații sunt ăia cuminți. Dacă face incidente, răspunde el, eu ce să-i fac?”, a spus Becali la Pro Arena.

VIDEO / Toni Petrea, despre maniera în care FCSB a pierdut cu CSU Craiova: „E foarte frustrant!”

MM Stoica, prima reacție după eșecul în fața Craiovei: „Rezultatul e o mare minciună!” + se ia de arbitrul Feșnic

Florin Răducioiu explică de ce l-a votat pe Octavian Popescu „Fotbalistul lunii”: „Mă revăd în el. Are toate calitățile să ajungă mare”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (26)
opinca_de_aur
opinca_de_aur  •  05 Aprilie 2022, 18:13

Asta era zona VIP? Si io care credeam sa meciul era prin Ferentari. Cred ca am imbatranit. Si ne mai miram ca gasim genti cu ciomege prin loje, la cate un meci. Bravo, natiune. Si smardoii de la paza, nici n-au vazut, nici n-au incasat.

maldini_1986
maldini_1986  •  05 Aprilie 2022, 16:25
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 05 Aprilie 2022, 12:02

Gigi e rau? E singurul om ramas rational intr-o lume mileniala formata din non-valori. Nu o fi prea destept, dsr e un roman demn.

Casca ochii, a facut schimb de terenuri in defavoarea Statului Roman, pagubindu-l cu multe sute de milioane de euro, a pus pe butuci toate societatile de stat pe care le-a privatizat; vrei sa continui? auzi la el, roman demn si de valoare :)) prietene, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

300392693656380
Alexandru Bria  •  05 Aprilie 2022, 14:00

Urmeaza ANI GREI DE PUSCARIE pentru NETOTUL favorit al lui becali !!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează