FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

S-a răzbunat Horațiu Feșnic pe Poli?!

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2019 15:48

„Centralul” clujean, Horațiu Feșnic, a dictat eronat primul penalty împotriva ieșenilor, la Botoșani (0-3). Aceștia îi făcuseră memoriu după 0-3 cu Dinamo, în sezonul regulat.

Poli a pierdut clar la Botoșani, 0-3, însă golul care a declanșat dezastrul ieșenilor, înscris de Lorand Fulop din penalty (28), a plecat de la o decizie greșită luată de Horațiu Feșnic. Mingea l-a lovit pe Gardoș în cot, n-a existat intenție de a o juca folosind mâna, și nici nu și-a mărit prin acest procedeu suprafața corpului, așa că nu existau circumstanțe de penalty, dar „centralul” din Cluj a arătat hotărât punctul cu var.

„Vassaras mi-a făcut plângere”

Antrenorul Flavius Stoican a acuzat la final arbitrajul, însă președintele executiv Adrian Ambrosie, contactat ieri, nu vede rostul unui memoriu: „Am făcut de fiecare dată când am avut astfel de situații, au fost cel puțin trei până acum, și nu am primit niciun răspuns. Mai mult, ca și lui MM Stoica, președintele CCA, Kyros Vassaras, mi-a făcut plângere la Comisia de Disciplină”.

Trei decizii împotrivă

Unul dintre memoriile la care face referire Ambrosie a fost chiar împotriva lui Feșnic! La precedentul meci al ieșenilor fluierat de clujean, 0-3 cu Dinamo, în Ștefan cel Mare, acesta îi dezavantajase clar.
Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu i-a reproșat primul gol, înscris de Montini „după un fault în atac” (7). Apoi, faptul că nu l-a eliminat pe Ricardo Grigore după ce i-a spart nasul lui Gardoș (23). Și nu în ultimul rând, un penalty neacordat oaspeților (56) la o intervenție a lui Mustoe asupra lui Platini. 

5e nota pe care Gazeta i-a dat-o lui Feșnic pentru arbitrajul de la Botoșani. După Dinamo - Poli 3-0, din 4 februarie, clujeanul luase 4

 Citește și:

 BOTOȘANI - IAȘI 3-0 // Flavius Stoican acuză arbitrajul: „Am început să lucrăm cu portarii loviturile de pedeapsă, la antrenament”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează