FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - RAPID

video+foto Scandal la Sepsi - Rapid. Meci întârziat și protest major al suporterilor: au ieșit în minutul 15!

Rapidiștii au întârziat startul +27   FOTO
Rapidiștii au întârziat startul

Articol de , , , - Publicat luni, 10 aprilie 2023 20:35 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 21:23

Agitație mare la Sepsi Arena înainte de meciul dintre covăsneni și Rapid. Mulți suporteri rapidiști nu au reușit să-și procure bilete și au rămas în afara arenei, ceea ce a provocat o nemulțumire generală. Liderul galeriei le-a cerut tuturor ultrașilor să iasă de pe stadion în minutul 15, ceea ce s-a și întâmplat! 

UPDATE ora 20:51 - Ultrașii Rapidului au plecat de la stadion în minutul 15

Așa cum avertizase liderul galeriei înaintea meciului, ultrașii Rapidului au părăsit stadionul în minutul 15, în semn de solidaritate față de suporterii rapidiști care au rămas în afara arenei. 

Toți rapidiștii din peluză au plecat!
+23 FOTO

Dacă peluza oaspeților a fost evacuată, alte câteva sute de rapidiști rămân împrăștiați în alte două sectoare ale arenei, unde apucaseră să intre până în minutul 15. Aceștia n-au mai părăsit stadionul, așa cum au procedat cei din galerie. 

Rapidiștii s-a adunat în parcarea stadionului, unde cântă și flutură steagurile! „Așa e într-o familie. Toți am dat bani pe bilet, dar într-o familie nu pot sta 3 la masă și 3 să fie la muncă. Trebuie să fim lângă frații noștri care n-au intrat la meci”, a transmis liderul rapidiștilor, Ungurean, alias „Bocciu”, din afara stadionului.

Știrea inițială

Un nou meci găzduit de Sepsi OSK, un nou prilej de scandal. 126 de rapidiști dintre cei care au făcut deplasarea de la București nu au reușit să-și procure bilete la meci și au rămas la porțile stadionului.

Motivul? Conform regulamentelor, clubul organizator a alocat doar 5% din capacitatea arenei pentru fanii oaspeților, adică 463 de bilete, dar la Sf. Gheorghe au venit mult mai mulți rapidiști!

Echipa din Liga 1 remarcată de MM Stoica: „E o surpriză colosală”
DECLARAȚII
Echipa din Liga 1 remarcată de MM Stoica: „E o surpriză colosală”

Scandal la Sepsi - Rapid, cu suporterii în prim-plan

Rapidiștii au încercat să negocieze un număr mai mare de bilete, dar semnalul din partea Jandarmeriei a fost clar: nu se intră peste numărul alocat.

Liderul ultrașilor rapidiști a protestat: „Nu înțeleg de ce nu-i lasă să intre, sunt scaune libere la tribună!”. Nu a funcționat.

+23 FOTO

Start întârziat la Sepsi - Rapid

În semn de susținere pentru fanii lor, jucătorii Rapidului au întârziat cu 5 minute startul partidei, mergând în fața suporterilor și scandând alături de aceștia.

În prealabil, liderul galeriei, Liviu Ungurean, a anunțat la portavoce că toți cei care au apucat să intre pe stadion vor părăsi arena în minutul 15, în semn de solidaritate cu cei lăsați pe dinafară.

Ce spun fanii Rapidului: „Nu e normal, nu e corect!”

Suntem 120 de persoane care așteptăm afară. Sunt zone libere în sectorul nostru și nu putem intra. De ce? Spuneți-ne și nouă! Am avut un bilet, l-am dat cuiva pentru că sunt oameni care au venit de la Arad, sunt frații noștri de la Timișoara... Au bătut atâta drum. 

O să iasă toată lumea afară din stadion. Nu ni se pare normal, nu e ceva corect! 

- Suporter Rapid

Ăstia sunt suporterii Rapidului, peste tot suntem acasă. Dacă suntem foarte mulți în toată țara asta, ce să facem noi? Stăm aici tot meciul, nu avem încotro. Cum am stat la Farul, stăm și aici.

- Suporter Rapid

Tot din Liga 1: 

Amenințat de retrogradare, Dică își pregătește demisia: „Jucătorii spun că-și doresc, dar nu fac nimic!”
PETROLUL - CS MIOVENI 2-0
Amenințat de retrogradare, Dică își pregătește demisia: „Jucătorii spun că-și doresc, dar nu fac nimic!”
Adrian Ilie, mesaj direct pentru Burcă: „N-ai voie! Nu mi se pare normal”
CFR CLUJ - FCSB 1-1
Adrian Ilie, mesaj direct pentru Burcă: „N-ai voie! Nu mi se pare normal”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Superliga
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (63)
DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  14 Aprilie 2023, 13:52
Postat de guimaraes1.0 pe 10 Aprilie 2023, 21:54

Au dreptate si nu este singurul club gazda care prefera sa lase o peluza goala in loc sa permita accesul suporterilor.la fel e si pe arena nationala la peluza nord cu inelul 1 inchis cand joaca fc gazde si trimite galeria oaspete la ultimul inel al peluzei.ba circul orlandonicovala de la ead parca dadeai bonusuri echipelor cu suporteri prezenti pe stadion pai in astfel de conditii ce pretentii mai ai sa vina lumea la meciuri?decat un 5% alocat oaspetilor si ala in bataie de joc mai bine interziceti accesul suporterilor echipei oaspete pe stadion ca tot aia este iarcircul orlando ead sa nu se mai planga de lipsa suporterilor in tribuna.

Și dacă 5% este greșit tu cât propui? Sa spunem 20%? Atunci rapid trebuie sa ofere la fel oaspeților. Astfel chiar daca se cumpără sau nu trebuie sa rămână gol acel 20%. Voi de ce sa primiți mai mult decât oferiți? Va simțiți speciali? Ei bine nu sunteți.

stefdomi
stefdomi  •  11 Aprilie 2023, 20:21
Postat de mihai041 pe 11 Aprilie 2023, 18:19

Și nu sunteți patetici? Nu puneți mult patos în comentariile voastre, dar de cele mai multe ori comentați pe lângă subiect, iar comentariile sunt pline de ură și nu au niciun fel de raționament? Ne faceți pe aici în toate felurile, iar dacă ripostăm vă dați jigniți.

Ai căutat semnificația, dar degeaba: nu poți fi patetic și ce mai aberezi tu. Iar eu nu te’am jignit deloc, în schimb tu m’ai jignit aiurea. Rămâi civilizat…

oase92
oase92  •  11 Aprilie 2023, 18:22

Nu te pune cu ”logica giuleșteană”! Numai galeria Rapidului n-a înțeles nimic din ceea ce au pățit fecesebiștii la meciul de la Sf. Gheorghe când 70 de fecesebiști au rămas în afara stadionului, în frunte cu liderul galeriei. Dar ei, rapidiștii, ”cei mai iubiți și peste tot acasă” (conform versurilor imnului lor în cvasicontradicție aproape totală cu realitatea) au mers pe logica ”noi avem mulți suporteri”, noi suntem Rapidul și ”trebuie să ne dea bilete suplimentare” (că mai erau locuri în stadion) s-au umplut de penibil, mai ales prin protestul jucătorilor (cu aceeași ”logică giuleșteană”). Ei au pornit de la faptul ”dovedit” că pe Giulești oaspeții au un număr de locuri la paritate cu gazdele (mai ales în derbiuri). În rest, așteptăm o reacție asemănătoare a galeriei și la celelalte meciuri ale rapidiștilor, din deplasare.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează