FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Un mare om de afaceri din Liga 1 ar vrea să investească la Rapid: „Dau două milioane, pe cuvântul meu, vreau să văd fani”

Galeria Rapidului, una dintre cele mai spectaculoase, foto: Imago
Galeria Rapidului, una dintre cele mai spectaculoase, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 10:15 / Actualizat joi, 02 martie 2023 12:33

Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoșani, e supărat că echipa sa nu are un stadion care să atragă publicul, drept pentru care spune că ar lua în considerare să investească la un club mare, Rapid - mai ales, dar poate chiar și Dinamo, pentru a vedea mulți oameni în tribune. 

  • Rapidul a învins FC Botoșani aseară, scor 2-1, grație unei execuții superbe a lui Dragoș Grigore în prelungiri;
  • La meciul disputat în nordul Moldovei au asistat aproximativ 2500 de suporteri, mulți veniți de la București pentru alb-vișinii.
Adrian Mutu, conferință de 36 de secunde la Botoșani: „Totul s-a schimbat într-un minut”
FC BOTOȘANI - RAPID 1-2
Adrian Mutu, conferință de 36 de secunde la Botoșani: „Totul s-a schimbat într-un minut”

Valeriu Iftime: „Dacă tot dau două milioane la Botoşani, dau două milioane la Rapid”

„I-am spus primarului de aici, care e un băiat minunat. Aş face stadion cu 8.000 de locuri, frumos, cochet. Aş da milioane de euro, dar măcar o fac pentru oamenii noştri din Botoşani. Oameni care cântă, să fie frumuseţe, spectacol. Dar acum nu e frumos ... Avem un stadion lăbărţat, ăia de la peluză nici nu văd stadionul, dacă mai sunt şi la vârsta a doua... Aşa, mai bine stai acasă ca să vezi meciul. 

Nimeni nu înţelege lucrul ăsta. Asta mă doare pe mine. Eu tot mai sper. Eu pot mâine să mă las. Mi-ar arăta obrazul vreo 10 pe stradă şi 15 mi-ar spune «Eşti deştept că te-ai lăsat de prostia asta». Aş vrea enorm să văd stadionul nou la Botoşani. S-ar produce iubirea asta, rumoare, cum e la Rapid.

E senzaţional acolo! Îmi vine să mă rog de ăia de la Rapid «Vin şi eu cu două milioane de euro pe an, doar lăsaţi-mă aici». Pe cuvântul meu. Dacă tot dau două milioane la Botoşani, dau două milioane la Rapid. Contribui cu ceva la frumuseţea aia şi cu două milioane face ceva Rapidul în plus, ceva incredibil. 

Pe Dan Şucu nu-l cunosc, am zis o ipoteză acum. Mă gândesc la Dinamo, o echipă care are vlagă, are spectatori. La fotbal marea avere a fotbalului sunt spectatorii”, a explicat Valeriu Iftime la Sport Total FM, citat de orangesport.ro

De ce să ai o echipă în Liga 1? De ce? Dacă n-ai șanse la titlu, la o cupă europeană, nicio șansă să faci mai mult, eu zic că e un masochism dus la extrem. Să ai o echipă la locurile 10-13 și să fii și privat… Mă uit la Mititelu, să stai ani de zile, să vii cu bani de acasă, e ceva incredibil. Dar și eu sunt la capătul prostiei umane, locul 7-8 în Liga 1, la ce-ți ajută? Măcar de aș avea stadionul plin, dacă aș avea niște fani ca cei de la Rapid, să vezi ca vin la stadion 500-1000 de oameni și sunt înnebuniți și orașul fierbe pentru fotbal, aș zice că o fac pentru oamenii ăștia. E adevărat că sunt mii de oameni în Botoșani care iubesc fotbalul și îi simt, pentru asta se întâmplă istoria asta a mea să rămân la echipă. Cred că aș aduce o mare supărare dacă aș închide echipa asta, dar distanța dintre a închide și a sta la locul 10-11 e mică tare

- Valeriu Iftime pentru sursa citată

Citește și alte știri despre Rapid: 

EXCLUSIV Conducerea Rapidului i-a trasat un nou obiectiv lui Mutu: „Avem lotul necesar!”

Flavius Stoican: „Putem subordona adversari cu nume, Rapid a stat pe două linii”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (13)
adriann_
adriann_  •  03 Martie 2023, 19:18

"Dar și eu sunt la capătul prostiei umane, locul 7-8 în Liga 1, la ce-ți ajută? Măcar de aș avea stadionul plin, dacă aș avea niște fani ca cei de la Rapid, să vezi ca vin la stadion 500-1000 de oameni și sunt înnebuniți și orașul fierbe pentru fotbal, aș zice că o fac pentru oamenii ăștia. " Tu o faci pentru "omenii" cu ciobanul ma Iftime!

bridges
bridges  •  02 Martie 2023, 17:22

Te-a trimis Becali sa-i spionezi?

Instigato_rul
Instigato_rul  •  02 Martie 2023, 15:05
Postat de napoli01 pe 02 Martie 2023, 12:54

Are si el dreptate cand spune ca isi doreste suporteri. Cand privesti un meci de la botosani, indiferent de rezultat, se aud numai urlete, tipete, impresia fiind ca totul se petrece la o gradina zoologica unde au innebunit toate animalele

Marș !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close