FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Moda ieșirilor la masă în Liga 1: toată echipa, cu antrenori și cu conducere, în natură. Replica tehnicianului al cărui post este vânat!

Moda ieșirilor la masă în Liga 1: toată echipa, cu antrenori și cu conducere, în natură. Replica tehnicianului al cărui post este vânat!
Moda ieșirilor la masă în Liga 1: toată echipa, cu antrenori și cu conducere, în natură. Replica tehnicianului al cărui post este vânat!

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 17:41 / Actualizat joi, 10 august 2023 18:31

Oficialii U Cluj au gândit o ieșire în grup la restaurant pentru a lega mai bine relațiile de grup, pe fondul ultimelor discuții legate de o posibilă îndepărtare a lui Toni Petrea și a unei scindări în cadrul echipei. Tehnicianul și-a spus azi punctul de vedere, mai ales că s-a discutat despre eventuala sosire a lui Marius Șumudică în locul său

Ultima modă în fotbalul românesc: ieșirile la masă pentru socializare și a lega relațiile ca să fie mai bine, să nu mai fie rău! După ce oficialii Rapidului l-au invitat la restaurant pe Cristiano Bergodi, giuleștenii dorind să-și manifeste atașamentul pentru actualul tehnician din Grant, o imagine asemănătoare vine de la Cluj Napoca.

Presiune artificială la U Cluj

U Cluj nu vrea să mai aibă probleme în zona retrogradării precum în sezonul precedent, aspirațiile sunt mai mari pentru ”Șepcile roșii”, care au bifat și finala Cupei României în primăvara 2023, însă startul actualei ediții este anevoios.

Discuțiile apărute în jurul unei eventuale demiteri a lui Anton Petrea, de-abia sosit pe banca lui U, sau cele legate de diverse animozități în cadrul echipei, au lăsat loc de interpretări. Și au inflamat spiritele artificial, suporterii ardelenilor având așteptări mai mari de la echipă în contextul transferurilor efectuate în mercato estival.

5puncte a obținut U Cluj în acest start de sezon, din remizele cu Petrolul și cu Dinamo, plus victoria din deplasarea cu FCU Craiova, trupa lui Toni Petrea fiind învinsă de Rapid

La masă, împreună, ”acum să vedem la meciuri”

În ciuda propunerilor venite din exterior pentru o schimbare majoră în cadrul staff-ului tehnic, cei de la U Cluj au luat decizia de a merge înainte cu Petrea.

Totuși, e clar că soarta antrenorului va depinde mult de cele două etape ce vor urma, deplasare la Galați, cu Oțelul, apoi derby-ul Clujului, pe teren propriu, contra celor de la CFR, pe Cluj Arena. Până acum, meciurile considerate pe propriul teren, cu Rapid și cu Dinamo, au fost disputate la Mediaș.

Până atunci, conducerea clubului s-a gândit că o ieșire la masă, in corpore, echipă, staff tehnic și administrativ, va fi de bun augur pentru U Cluj. Conform informațiilor GSP, ”Șepcile roșii” s-au reunit lângă Cluj, la 15 kilometri, la Trovantland, ”o ieșire în natură care sperăm să se vadă în rezultatele meciurilor cu Oțelul și cu CFR Cluj”, după cum au transmis ardelenii.

7 idei de la Anton Petrea înaintea confruntării de la Galați:

- ”Ne așteaptă un meci greu în deplasare, cu o echipă arțăgoasă, care a preluat filosofia antrenorului ei, se luptă pentru fiecare minge. Oțelul va avea parte și de un public important, noi trebuie să ne ridicăm la nivelul partidei, din punct de vedere al atitudinii și determinării”

- ”Prevăd un joc de luptă, echipa mai inspirată va câștiga, sperăm să fim noi aceea. Oțelul a avut un program dificil, închide bine spațiile, cred că va dori mai mult de la meciul cu U Cluj, sperăm să se deschidă mai mult și să profităm”

- ”Când luăm gol, nu doar linia apărătorilor e de vină. Suntem o echipă, câștigăm sau pierdem împreună. Am discutat, sper să remediem din mers ce n-a funcționat. Am primit destul de multe goluri în aceste patru etape, nu e doar vina portarului sau a liniei de apărători. Să fim mai atenți când avem mingea și-o pierdem sau la tranziția negativă, cei de la Galați fac bine acest lucru, sunt periculoși, pe recuperări foarte sus”

- ”Vreau să creez omogenitate, o echipă care să cunoască bine ce trebuie să facă. Poate vor mai apărea 2-3 jucători noi în primul 11, dar nu sunt încă decis. Fiecare jucător va avea șansa să joace. Dimitrov, de exemplu, parcă a avut o reținere în a se exprima, nu a mai avut lejeritatea de a se exprima pe teren, dar a făcut un progres în meciul trecut”

- ”Avem trei variante pentru poziția U21, în funcție de randament la antrenamente și la meciuri, acesta va juca. Nu sunt decis încă la poziția asta”

- ”Am discutat cu conducerea clubului, dar nu dacă face sau nu negocieri cu alt antrenor. Mi s-a spus că nu e vorba de așa ceva. Voiam să știu dacă pot să duc mai departe munca la echipă. Nu am primit ultimatumuri! Nu pot să zic că am avut un început fulminant, jocul n-a fost cum ne doream, dar, dacă analizăm, fiecare meci, am avut și neșansă în anumite momente”

- ”N-am probleme cu niciun jucător, deși poate că unii sunt supărați că nu evoluează. Dar n-au fost discuții contradictorii, eu trebuie să fac echipa să joace. Ce tabere să fie?! Sunt jucători cu experiență, care au fost colegi prin alte părți... Nu cred că există ”bisericuțe”. N-au fost discuții aprinse între Bordeianu și alți jucători în vestiar. Eu le-am zis mereu să nu existe astfel de discuții imediat după meci, la nervi. N-a fost cazul”

Săptămâna viitoare, cred că putem perfecta un transfer, un atacant, apoi poate și un fundaș central. Săptămâna viitoare, cred că se va perfecta un transfer, din afară
Anton Petrea, antrenor U Cluj

Intră vedetele! Cei doi fotbaliști cu CV impresionant abia sosiți în SuperLiga sunt gata de debut
DEBUT
Intră vedetele! Cei doi fotbaliști cu CV impresionant abia sosiți în SuperLiga sunt gata de debut
Rămâne o amenințare » Șumudică nu mai semnează cu U Cluj, într-un moment în care Bergodi e sub presiune la Rapid!
NEGOCIERI
Rămâne o amenințare » Șumudică nu mai semnează cu U Cluj, într-un moment în care Bergodi e sub presiune la Rapid!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  13 August 2023, 18:37

Felicitari Petrea ! Tu esti cel mai bun transfer ca Reghecampf la Craiova! U Cluj duce lipsa de mentalitatea de invingator ! Aici trebuie sa insisti !

EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  13 August 2023, 18:16

Felicitari Petrea ! Tu esti cel mai bun transfer ca Reghecampf la Craiova! U Cluj duce lipsa de mentalitatea de invingator ! Aici trebuie sa insisti !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează