FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ultima șansă pentru Dinamo? Prima ofertă după anunțul făcut de Ionuț Negoiță: „Discuțiile se vor derula în liniște”

Omul de afaceri Claudiu Florică susține că e dispus în continuare să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță. „Câinii” au nevoie de 180.000 de euro pentru a obține licența pentru sezonul viitor al Ligii 1. +30   FOTO
Omul de afaceri Claudiu Florică susține că e dispus în continuare să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță. „Câinii” au nevoie de 180.000 de euro pentru a obține licența pentru sezonul viitor al Ligii 1.

Articol de - Publicat luni, 13 aprilie 2020 11:53

Omul de afaceri Claudiu Florică susține că e dispus în continuare să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță. „Câinii” au nevoie de 180.000 de euro pentru a obține licența pentru sezonul viitor al Ligii 1.

Claudiu Florică, alături de partenerul său de afaceri Tahnoon Nimer și un fond de investiții din Emirate, a discutat de mai multe luni cu Ionuț Negoiță și avocații acestuia vizavi de preluarea grupării din Ștefan cel Mare. S-au făcut diverse propuneri, afacerea s-a tergiversat la un moment dat, Florică și Tahnoon au preluat Charlton Athletic, din Championship. 

Omul de afaceri român nu a renunțat nici acum la ideea preluării clubului dinamovist, s-a informat și el vizavi de anunțul lui Negoiță. A evitat să intre în polemică, acum, cu actualul șef al roș-albilor. "Nu mă încântă să intru într-un eventual război al declarațiilor pe tema lansată de domnul Ionuț Negoiță. Eu sunt în continuare dispus să preiau Dinamo, cu partenerii de afaceri din străinătate, și discuțiile se vor derula în liniște în continuare. Cel puțin asta doresc eu. Oferta noastră rămâne open", a comentat Claudiu Florică pentru Gazeta Sporturilor.

Dinamo are nevoie urgent de 180.000 de euro

Ionuț Negoiță a făcut un anunț apocaliptic vineri vizavi de soarta clubului Dinamo, în cazul în care nu se va găsi urgent suma de 180.000 de euro pentru obținerea licenței. "Nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu. Nu doar 51%, cât voiam inițial, ci tot cât mai am! Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată. Dacă nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!".

"Nu, nu mai pun nimic de la mine, lucrurile trebuie luate în serios. Dacă există persoane interesate, le aștept în aceste săptămâni. Așa, dacă știu să comenteze de pe margine, asta e situația. Din povești, am auzit mulți viteji... Când e vorba să-și asume, dispar ca măgarul în ceață!"
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Cristi Borcea și Nicolae Badea nu vor să revină

Borcea a răspuns ferm la întrebarea adresată de GSP.RO dacă ia în calcul să revină la Dinamo, acum, sau să sprijine reconsolidarea clubului: „Nuuu! Răspunsul meu e cât se poate de clar. Familia e cea mai importantă pentru mine acum, dacă s-ar face un top 10, ar ocupa primele 10 locuri, apoi revin alte lucruri sau idei”. Nici Nicolae Badea, cel care i-a vândut clubul lui Negoiță, nu se gândește la revenire: „Nu iau în calcul așa ceva! Și mă refer aici la o revenire în fotbal, fiindcă dacă aș fi luat în calcul așa ceva, doar la Dinamo aș fi luat în calcul. Țin legătura direct cu cei ce fac eforturi din interiorul clubului. Dar nu vreau să fac niciun fel de comentariu, mulțumesc”. (Detalii AICI)

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+26 FOTO

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ultima țeapă a lui Ionuț Negoiță! A luat banii și i-a lăsat pe roș-albi cu buza umflată

Curg reacțiile după anunțul lui Negoiță: „E un punct terminus” » Soluția pentru salvarea echipei

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (30)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  14 Aprilie 2020, 00:12
Postat de creeperno999 pe 13 Aprilie 2020, 22:32

Astia cica vin doar daca rezolvam cu licenta si nu retrogradam.Asa ca trebuie ca noi fanii sa bagam bani pentru licenta

Mai de incredere erau indienii aia de care aveau ferma la Cluj. Macar aia jumuleau gaini, nu jumuleau suporteri.

creeperno999
creeperno999  •  13 Aprilie 2020, 22:32

Astia cica vin doar daca rezolvam cu licenta si nu retrogradam.Asa ca trebuie ca noi fanii sa bagam bani pentru licenta

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  13 Aprilie 2020, 17:17
Postat de goggu.mecanicul pe 13 Aprilie 2020, 15:23

Chiar voiam sa te felicit pentru comentariu, pana ai dat-o cu mucii in fasole la ultima parte, hai nah, neprihanitu becali, acest om e furat ??? Pai asta e unu si cel mai mare gr0par al fotbalului Romanesc, degeaba baga bani, daca distruge alte echipe, sa nu mai vb de escrocheriile cu terenurile si cu arbitrii care ii sunt in subordine. Asa ca mai lectureaza tinere.....

Ce nu intelege tantalaul asta de bekali este faptul slabirea competitoarelor sale si aservirea valetilor din arbitraj nu-l poate avantaja nicicum. Simplu. In Europa, locurile in cele trei competitii se repartizeaza dupa pozitiile din campionat, eventual cupa. In cazul in care doar furaciunea lui face cateva puncte, celelalte facand doar act de prezenta, acestea se vor topi prin impartire, iar anul urmator vom mai cobara in clasamentul coeficientilor. Campionatele bogatilor sunt formate din echipe bogate, apropiate ca valoare si care au sustinatori stabili (fani, sponsori, socios, s.a.)

Vezi toate comentariile (30)
Comentează