FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FARUL 4-0

Viorel Moldovan, comentariu nemilos despre Farul lui Hagi: „Deplorabil, sunt șocat. Chiar să nu poți face față?”

Viorel Moldovan / Captră Prima Sport +37   FOTO
Viorel Moldovan / Captră Prima Sport

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 23:58 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 00:35

Viorel Moldovan, fostul mare atacant al primei reprezentative, e bulversat de prestația extrem de modestă a campioanei Farul din meciul cu FCU Craiova. „Marinarii” au cedat fără drept de apel în Bănie, 0-4, la doar trei zile după ce au fost eliminați din Conference League de HJK Helsinki. 

Trupa lui Hagi a pierdut şi la Craiova, o echipă în vrie, fără antrenor de două săptămâni şi condusă de preparatorul fizic Dan Vasilică. Fost coleg cu Gică Hagi la echipa națională, Viorel Moldovan n-a menajat-o pe Farul: „Arată deplorabil, sunt șocat!”, a punctat Moldo-Gol, care nu înțelege transformarea negativă a Farului din acest start de sezon. 

FCU Craiova - Farul 4-0 » Uluitor: campioana Farul, snopită în Bănie de echipa preparatorului Vasilică!
FCU CRAIOVA - FARUL 4-0
FCU Craiova - Farul 4-0 » Uluitor: campioana Farul, snopită în Bănie de echipa preparatorului Vasilică!

VIorel Moldovan: „Sunt șocat! Nu mă așteptam s-o văd pe Farul la pământ”

„Farul arată deplorabil în momentul de față. Nu știu ce s-a greșit. nu știu ce s-a întâmplat, dar văd că este epuizată! Vedem o echipă stoarsă, fără vlagă, neputincioasă, care nu reușește nicidecum să-și găsească cadența. 

Atât de mult să fi fost solicitarea asta de a participa în cupele europene? Chiar nu poți face față pe două fronturi? Să te consume atât de tare acest lucru? Eu sunt șocat! Nu mă așteptam s-o văd pe Farul la pământ în această seară, chiar dacă veneau după o eliminare”, a spus Moldovan la „Fotbal Show”, emisiunea realizată în parteneriat Prima Sport - Gazeta Sporturilor și moderată de Costin Ștucan. 

+33 FOTO

Andrei Artean, discurs dur: „N-am crezut în viața mea că echipa asta o să arate așa!”

N-am crezut în viața mea că echipa asta o să arate așa! Mister ne-a transmis că, practic, pentru noi începe un nou an după eliminarea din Conference League. Trebuia să începem cu dreptul, să dăm uitării meciurile trecute. Am fost penibili, chiar am fost penibili! 

Știam că întâlnim o echipă de mare calitate, dar nu ne așteptam să jucăm atât de slab. Dacă suntem obosiți? Nu mai contează! Trebuia să arătăm altfel și să nu ne prezentăm așa. Inevitabil, s-a acumulat puțină oboseală, dar asta nu-i o scuză.

- Andrei Artean, mijlocaș Farul Constanța

VIDEO Gică Hagi, înmărmurit! Campioana a aruncat prosopul în Bănie, după golul de 4-0 al lui Juan Bauza

Citește și alte știri de actualitate: 

Hagi, resemnat după rușinea de la Craiova: „Nicio scuză. Trebuia să vină și momentul ăsta”

FOTO Adrian Mititelu s-a afișat la „oficială” cu ceea ce ar putea fi noua siglă a lui FCU Craiova

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (9)
cirus11
cirus11  •  04 Septembrie 2023, 11:25

Arata foarte clar ca nu sunt capabili sa joace la doua zile si demonstreaza ca meciul ala cu craiova lui Rotaru i-a terminat pt meciul de la Helsinki... In primul rand ala un egoist fudul, iar Hagi fraier ca nu a bagat rezervele atunci. A pierdut nu 3 milioane cum zic astia, a pierdut probabil peste 10...

lulu
lulu  •  04 Septembrie 2023, 09:56

Ziariștii lui pește, n-a existat decât un Bati-gol ,de la atacantul argentinian Batistuta.Restul sunt aberațiile voastre lipsite de imaginație ,cu prostii genul Moldo-gol,Clau-gol,Danciu-gol,Gusi-gol și alte inepții cu sufixul gol.Cand o să aveți și voi o minimă originalitate?

gazistu
gazistu  •  04 Septembrie 2023, 09:32

mOLDO, tot respectul ... dar e usor din fotoliu sa dam in X si Y ... ia te rog si tu o echipa din liga1,sau a 2a si sa incepm si noi sa te urmarim, sa vedem ce rezultate ai, si sa isi dea si Gica H. cu parerea despre rezultatele tale...sa fiti chit! ce zici? Asa ar fi corect!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează