FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

CSA Steaua aduce omul care a lucrat șase ani la FCSB: „Vă dau o informație în premieră”

Marian Lupu ar putea ajunge la CSA Steaua / foto: Arhivă GSP
Marian Lupu ar putea ajunge la CSA Steaua / foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 21:53 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 22:44

George Ogăraru (41 de ani) nu va mai fi manager general la CSA Steaua, acesta urmând să aibă atribuții extinse în zona centrului de copii și juniori. 

Fostul fundaș, școlit la academia lui Ajax Amsterdam, are planuri mari în Ghencea și visează să dezvolte sectorul juvenil al Stelei pe model olandez. Acolo unde, conform spuselor sale, ar urma să ajungă și Marian Lupu, fostul preparator fizic de la FCSB, care a lucrat și cu Simona Halep, Victor Hănescu sau Irina Begu. 

„Vă pot da o informație în premieră: suntem foarte aproape să-l aducem pe Marian Lupu, fostul preparator al echipei naționale. Ne dorim să aducem oameni foarte buni, care să ajute la dezvoltarea centrului de copii și juniori de la Steaua”, a spus Ogăraru, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

Marian Lupu, dat afară de Gigi Becali de la FCSB

Lupu e cel pe care FCSB îl destituia, la ordinul lui Gigi Becali, în vara lui 2019, într-un moment în care echipa avea foarte mulți jucători care acuzaseră probleme medicale. Ordinul a venit din partea patronului, care a recunoscut și public: „Când ai atât de mulți jucători accidentați e clar că e vina preparatorului, l-am dat afară”.

CSA Steaua aduce omul care a lucrat șase ani la FCSB: „Vă dau o informație în premieră”
Marian Lupu

6 ani și jumătatea fost Lupu preparator fizic la FCSB, în două mandate: 2002-2006, apoi din decembrie 2016 până în iulie 2019

10 ania lucrat Marian ca preparator la echipele naționale ale României: cu cea de seniori a fost la Euro 2008 și Euro 2016

George Ogăraru, „retrogradat” la Steaua

George Ogăraru (41 de ani) nu va mai ocupa funcția de manager general la CSA Steaua. Fostul fundaș a fost „retrogradat” la grupele de copii și juniori ale clubului.

Asociația Steliștilor 47, organizația non-profit care este alături de proiectul CSA Steaua, informează că secția de fotbal va avea un nou manager general, în locul lui George Ogăraru. Sunt șanse mari să fie numit Bogdan Marinescu, actual șef al secțiilor de tenis de masă și rugby.

George Ogăraru s-a alăturat proiectului de la CSA Steaua în finalul anului trecut, la chemarea fanilor. Obiectivul său inițial a fost dezvoltarea academiei din Ghencea, dar între timp a devenit cea mai importantă voce din club, ocupând postul de manager general.

VIDEO Marius Lăcătuș, după retragerea numărului 7 de la Steaua: „Nu pot decât să le mulțumesc!”

Citește și alte știri de actualitate: 

George Ogăraru, „retrogradat” la Steaua » Cu ce se va ocupa și cine e favorit să preia postul de manager

Mirel Rădoi, cucerit de un fotbalist din lotul pentru Jocurile Olimpice: „Îl percep altfel acum”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (10)
misterverde
misterverde  •  15 Iulie 2021, 14:14
Postat de mordi pe 15 Iulie 2021, 02:20

A jucat la Steaua, ba netotule. Bai btwistule....:))))), ***...:))))

Pardon ? Ogararu a început fotbalul în 1998 .... deci cum a jucat el la steaua ? Csa are palmares pana în 1998 .. Ogararu a jucat la fcsb .. la fel ca majoritatea ... de pe acolo ... apropo și stema care o purtați e făcută de Gigi Becali :))))

nelu_faget
nelu_faget  •  15 Iulie 2021, 09:46

Cel mai slab medic, preparator fizic sau ce naiba o fi individul ăsta

vasglo
vasglo  •  15 Iulie 2021, 09:01

"Dulce ca mierea e ... banul public!" -:) In alta ordine de idei, cum naiba se face ca astia de la UM 02301 tot cauta si angajeaza fosti fotbalisti, antrenori, preparatori care au activat si la echipa fcsb=steaua a lui Becali, despre care tot zic ca nu se egzista?! Nu cumva, inconstientul lor, le zice ca ei sunt clona de 4 anisori ai adevaratei echipe de fotbal, care s-a numit si Steaua, si care joaca din 1947 si pana azi NUMAI in Liga 1??

Vezi toate comentariile (10)
Comentează