FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONDAMNARE

FC U Craiova 1948 și-a anunțat noul „boss”, după arestarea lui Adrian Mititelu: „Singuri împotriva tuturor să reușim promovarea!”

FC U Craiova 1948 a emis un comunicat prin care anunță că Adrian Mititelu Jr. va prelua conducerea clubului, iar obiectivul rămâne promovarea în Liga 1.
FC U Craiova 1948 a emis un comunicat prin care anunță că Adrian Mititelu Jr. va prelua conducerea clubului, iar obiectivul rămâne promovarea în Liga 1.

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 23:36 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 00:10

Adrian Mititelu (52 de ani) a fost condamnat azi la 3 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Craiova. Decizia este definitivă. FC U Craiova 1948 a emis un comunicat prin care anunță că Adrian Mititelu Jr. (23 de ani), fiul patronului oltean și fost atacant legitimat la club, va prelua conducerea clubului, iar obiectivul rămâne promovarea în Liga 1. 

  • Context: În 2016,  Adrian Mititelu a fost trimis în judecată după ce procurorii DNA Craiova l-au acuzat de evaziune fiscală. Motivul? Faptul că l-a vândut pe Mihai Costea la FCSB în 2011, înainte de dezafilierea Craiovei, pentru 1,1 milioane de euro, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului din cauza unor debite foarte mari către bugetul consolidat al statului și Mititelu nu ar fi avut voie să vândă pe nimeni.

FC U Craiova 1948 este liderul din Liga 2 în acest moment. Imediat după condamnarea finanțatorului Adrian Mititelu, fanii oltenilor și-au exprimat temerile cu privire la viitorul clubului. La mai bine de 6 ore de la decizia Curții de Apel, FC U Craiova 1948 a emis un comunicat pe pagina oficială de facebook. Clubul cere sprijinul fanilor, dă asigurări că bugetul nu va fi afectat și anunță că Adrian Mititelu Jr. va prelua frâiele de la tatăl său. 

Comunicatul oficial al celor de la FC U Craiova 1948:

„In urma sentinței criminale din aceasta seara, prin care finanțatorul clubului de 15 ani, Adrian Mititelu a fost condamnat abuziv la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare, având ca scop clar atac la persoana și distrugerea clubului FC Universitatea Craiova 1948, clubul face următoarele precizări:

  • conducerea clubului va fi preluată și administrata de către Adrian Mititelu Jr.
  • bugetul echipei nu va fi afectat de aceasta decizie întrucât finanțările vor continua ca și pana acum, bugetul oricum fiind deja asigurat pentru anul acesta competițional de Liga a II-a.
  • clubul solicita un sprijin cât mai mare al suporterilor in aceasta perioada pentru a depăși momentul.
  • de asemenea obiectivul echipei rămâne același și anume PROMOVAREA IN LIGA I !

MOBILIZAREA este cuvântul cheie in aceasta lupta care pare din ce in ce mai grea. Relația CONDUCERE - JUCATORI - SUPORTERI trebuie sa fie una unita și sa cât mai strânsă pentru a depăși obstacolele ce ni sunt puse in cale in acest an !

Este clar ca nu se dorește promovarea noastră cu orice preț, acest lucru putând fi confirmat și in aceasta seara. Haideți sa demonstram tuturor de puterea de care dam dovada, iar singuri împotriva tuturor sa reușim PROMOVAREA PE PRIMA SCENA A FOTBALULUI ROMÂNESC !

Conducerea va dispune de toate mijloacele necesare performantei, iar sarcina cea mai grea cade in seama jucătorilor. Jucătorii trebuiesc încurajați și susținuți și la bine și la rău.

Adrian Mititelu chiar dacă nu va putea fi fizic alături va susține și va fi aproape de echipa ca si pana acum chiar și din detenție.

Haideți sa realizam cu puterea lui Dumnezeu și cu toată mobilizarea posibila, promovarea anul acesta și sa ii dăruim patronului nostru un cadou începând chiar cu aceasta sâmbătă, la Timișoara unde echipa noastră întâlnește ocupanta locului 2 ASU Poli Timișoara, învingând pe echipa gazda !

Patronul nostru se va întoarce mult mai puternic, iar atunci când o va face clubul nostru trebuie sa fie la fel de puternic!”, se arată în comunicatul FC U Craiova 1948.

VIDEO Momentul reținerii lui Adrian Mititelu și incidentele petrecute în fața casei

Citește și alte știri despre Adrian Mititelu: 

VIDEO Fotbalul condamnaților » Adrian Mititelu, al 17-lea nume mare care ajunge la închisoare

EXCLUSIV / VIDEO Ironia sorții » Ce prevestea Adrian Mititelu la ultima apariție publică înainte de arestare

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (87)
ray51
ray51  •  07 Noiembrie 2020, 12:31

Stiu un antrenor (Galca) care a castigat ultimul titlu al FCSB-ului cu patronul la puscarie. N-am nimic cu actualul antrenor. Era o amintire...

313115212406258
Gradinaru Iulian  •  06 Noiembrie 2020, 22:29

cine v-a spus voua ca mititelu are 52 de ani? are 54 toata ziua. cautati unde trebuie sa vedeti ca asa e.

craioveanu03
craioveanu03  •  06 Noiembrie 2020, 13:39
Postat de george_br pe 06 Noiembrie 2020, 10:49

*** Roaga pe cineva sa te conduca spre un specialist, ai mare nevoie!

zicea Nicolae Iorga, un mare om, zicea el odata: Ataci o parere a unui prost si te trezesti cu prostul intreg in discutie. Vezi, ma, brailene cum esti???!!!!

Vezi toate comentariile (87)
Comentează