FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO+FOTO Vali Lazăr, gest ciudat în amicalul cu Dinamo! A aruncat cu chiloți către banca lui Burcă: „Luați! Să-i dați lui Mister” » Schimb de replici cu fostul antrenor

FOTO: GSP.ro +10   FOTO
FOTO: GSP.ro

Articol de , - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 14:15 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 20:54

Plecat după un scandal cu antrenorul Ovidiu Burcă, Vali Lazăr (33 de ani) s-a reîntâlnit cu tehnicianul lui Dinamo în amicalul jucat azi de echipa sa, CS Păulești (Liga 3), scor 0-0.

După ce în finalul anului trecut l-a criticat pe Ovidiu Burcă, spunând despre el că „se crede psiholog mare”, Vali Lazăr a făcut azi un gest ciudat.

Vali Lazăr, gest bizar la reîntâlnirea cu Ovidiu Burcă

VIDEO Vali Lazăr, în timpul amicalului Dinamo - Păulești: „Să îmi dai ăia 50 de lei!”

În prima parte a amicalului, extrema de la CS Păulești a evoluat pe partea stângă, chiar în fața băncilor de rezerve. Și s-a contrat de mai multe ori cu Ovidiu Burcă.

La un moment dat, fostul jucător al „câinilor” a făcut un gest ciudat. A scos din jambiere două perechi de chiloți de damă, roz și mov, pe care le-a aruncat către banca lui Dinamo. „Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a spus Lazăr, spre uimirea celor din jurul său.

+6 FOTO

Acesta și-a continuat ulterior disputa cu Ovidiu Burcă. „Să țipi mai tare, înjură, să te aud. Să-mi dai prima de 50 lei de la Târgu Jiu”, a spus Lazăr către Burcă.

Antrenorul i-a dat replica: „Ești slab! Foarte slab”, dar Lazăr a comentat din nou „Psihologule”, potrivit playsport.

@gsp.ro Vali Lazăr, gest ciudat în amicalul Dinamo - CS Păulești, scor 0-0. Fostul mijlocaș al "câinilor" s-a contrat de mai multe ori în timpul partidei cu Ovidiu Burcă, antrenorul care l-a dat afară de la Dinamo. Înainte de pauză, acesta a scos din jambieri două perechi de chiloți de damă, roz și mov, și le-a aruncat spre Burcă. A strigat spre cei de pe bancă: "Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament!". După meci, Lazăr l-a atacat pe Burcă la interviuri, în timp ce tehnicianul lui Dinamo a plecat în mijlocul dialogului cu presa în momentul în care a fost întrebat de gestul fotbalistului. #valilazar #valentinlazar #chiloti #dinamo #cspaulesti #ovidiuburca ♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

La final, când Lazăr a venit să dea declarații, iar Ovidiu Burcă pleca, fotbalistul a strigat: „Gata! A plecat marele psiholog și licențiat!”. După meci, antrenorul lui Dinamo nu a vrut să discute cu reporterii despre incidentul cu Lazăr.

Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară. Nu e normal (n.r. – despre gestul său cu chiloții), asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a vrut curaj să-i privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afară și se băga prin căsuță, pe-acolo pe la Săftica. Despre ce vorbim?! 

Sunt și altele la mijloc, băieții și marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog. Nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el o să facă asta, dar el are impresia că e Dumnezeu pe pământ și-i tratează așa pe ceilalți, care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off. 

Îi dai afară și tu nu ai transferuri. Apoi o să plângă, o să spună că au făcut ei răscoală, jucătorii sunt vinovați. Domnul psiholog nu este vinovat, că are niște cărți în fața altora. Nu e așa…

Vali Lazăr, după meci

Ovidiu Burcă: „Vali Lazăr a devenit un jucător neantrenabil” 

Pe 20 decembrie, la GSP LIVE, Ovidiu Burcă a vorbit despre conflictul cu Lazăr, de la începutul sezonului.

„Povestea cu el e foarte simplă. Vali Lazăr nu mai e un jucător antrenabil. Iar când un jucător devine neantrenabil... Ajungi într-un moment în care ai o vârstă, ai un anumit confort și nu mai răspunzi la comenzile antrenorului.

Iar pentru un antrenor e foarte important. Nu am avut nimic personal cu el. Am văzut că a făcut eforturi, dar când lucrurile nu mai erau așa cum își dorea el, Lazăr a revenit la metehnele pe care le avea înainte să vin eu Nu s-a întâmplat ceva foarte grav. Nu trebuie să ajungem la certuri. Dar punea la îndoială deciziile în fața grupului, încerca să transmită mesaje negative în interiorul clubului...”, spunea Burcă.

Nu l-am înjurat, așa cum s-a speculat, le-am zis lui și secunzilor că sunt niște amatori și că nu pricep cum e posibil să se certe jucătorii între ei pe teren și să nu fie înlocuiți pentru așa ceva. M-a chemat a doua zi și mi-a spus că n-o să mai fac parte din lot. Mă așteptam și chiar îmi doream să se întâmple asta, să clarificăm de tot. 

Avusesem o discuție cu soția, îi spusesem și ei că nu mai puteam continua așa. Și ea îmi zisese să procedez așa cum credeam că era mai bine. După ce Burcă m-a scos din lot am încheiat o înțelegere simplă cu conducerea și am plecat de tot.

El crede că e un psiholog foarte bun. Eu sunt un psiholog diferit, pot înțelege multe chestii, d-aia am și avut multe conflicte cu antrenorii cu care am lucrat în România. Ei încercau să-mi facă anumite chestii, dar eu îmi dădeam seama, nu puteau să mă păcălească 

Vali Lazăr, într-un interviu pentru GSP.ro

VIDEO Mesaje de ultimă oră ale celor 6 jucători străini de la Dinamo: „Acesta este adevărul!”

Citește și:

Atac la Vlad Iacob: „Du-te la Crucea Roșie și fă voluntariat! E de vină pentru ce se întâmplă la Dinamo”

A plecat de la Dinamo și dezvăluie ce s-a întâmplat în vestiar: „De asta am refuzat să ne urcăm în autocar” + „Burcă e un mincinos”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (50)
creeperno807
creeperno807  •  21 Ianuarie 2023, 22:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebraska_filipineza
nebraska_filipineza  •  21 Ianuarie 2023, 20:17
Postat de flick2020 pe 21 Ianuarie 2023, 17:55

Vezi ca nebraska originala e postacul steaua1986, prostovanul care umbla cu Steaua ::))))

e evident ca ala-i sezarik lali aka lehaci, prostalaul e usor de detectat indiferent ce haine roz poarta, cea mai fericita zi pentru el a fost cea in care si-a vandut godinul

rav410wrc
rav410wrc  •  21 Ianuarie 2023, 18:43
Postat de steaua1986. pe 21 Ianuarie 2023, 17:47

Are dreptate ala prostule.

Ador cum se sustin talpanistii si doardiviziaB-istii, unii pe ceilalti, frati de suferinta pe meleagurile mamaLigii 2 ... A reusit, un cioban, sa creeze o alianta UM 02301 CSA-DoarDiviziaB, ceva de neimaginat in urma cu 5 ani !! Cum plang si bocesc ei :)))))

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close