FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS HUNEDOARA

CS Hunedoara ia primele măsuri, după ratarea promovării în Liga 2

CS Hunedoara
CS Hunedoara

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2022 16:55 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 16:58

CS Hunedoara a ratat promovarea în Liga 2, după ce pierdut cu Baia Mare în returul barajului de promovare, scor 1-4. În tur, echipa lui Maxim a câștigat cu 2-1. 

Hunedoara a anunțat pe site-ul oficial că s-a despărțit de 4 jucători: Sergiu Arnăutu, Laurențiu Buș, Jairo Rodrigues și Matheus Da Motta.

CFR a pierdut procesul la FIFA! Jucătorul campioanei a semnat cu rivala din play-off
PROCES
CFR a pierdut procesul la FIFA! Jucătorul campioanei a semnat cu rivala din play-off

CS Hunedoara s- a despărțit de 4 jucători

Ca urmare a înfrângerii suferite, ieri, la Baia Mare, care a dus la ratarea îndeplinirii obiectivului nostru – promovarea în liga secundă – conducerea administrativă a grupării noastre a luat o primă serie de decizii.

Ca atare, au fost reziliate contractele următorilor jucători: Sergiu Arnăutu, Laurențiu Buș, Jairo Rodrigues și Matheus Da Motta, cărora le mulțumim pentru aportul adus în acest sezon, la Hunedoara!

Pe de altă parte, pentru a identifica greşelile care au dus la ratarea accederii în liga secundă, Consiliul de Administraţie al clubului a cerut o analiză extinsă pe toate palierele: conducere tehnică, management al clubului, transferuri de jucători, responsabili din cadrul Centrului de Copii şi Juniori, angajaţi ai clubului. Aceasta va fi prezentată într-o şedinţă pe 24 iunie, ulterior urmând a fi comunicate toate deciziile derivate în urma acesteia!

Vă reamintim, din Consiliul de Administraţie al grupării fac parte, Ioan Andone și Remus Vlad, ca reprezentanți ai Primarului, Costel Avram – administrator public al judeţului, reprezentant al Consiliului Local Hunedoara și Ciprian Palcău – de asemenea, reprezentant al Consiliului Local Hunedoara.

-comunicat CS Hunedoara

Minaur Baia Mare - CS Hunedoara 4-1 (1-2 în tur)

Împinsă de la spate de un stadion plin, Minaur a întors rezultatul din tur cu CS Hunedoara, 1-2, și a obținut biletul pentru Liga 2, la doar 5 ani de la reînființare.

În prima jumătate de oră, maramureșenii conduceau cu 2-0 prin „dubla” lui Sergiu Robert Ciocan.

Hunedoara a redus din diferență prin Jairo Rodrigues, 1-2, rezultat la care meciul ar fi intrat în prelungiri, dar echipa gazdă, împinsă din spate de suporteri, a mai lovit de două ori: Mondragon în minutul 45+2, Ciprian Stanciu în 90+4, de la punctul cu var.

Echipe de start:

  • Minaur: Băilă – Jucan, Mih. Lazăr, Mondragon, D. Simion, Donca, Gneba, Ciocan, Văsălie, Raph. Stănescu, C. Stanciu (cpt.)
    Antrenor: Ciprian Danciu
  • CS Hunedoara: Lefter – Fl. Iacob, G. Garutti, Rodrigues Jairo, Trășcan – Hergheligiu (cpt.), Bradu, Bedea, I. Neacșa – A. Roșu, Arnăutu
    Antrenor: Florin Maxim

Citește și:

Jucătorii cer falimentul lui Dinamo! Ce le-a propus Răzvan Zăvăleanu

Fotbalistul care l-a lăsat pe Alexa în Liga 3: „Plec la muncă la 5 dimineața, mă întorc seara! M-au înjurat de mamă și m-au făcut blatist. M-am rugat să îi batem la penalty-uri”

Citește și:

Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”
Superliga
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!

Ignorat de Ceferin, Răzvan Burleanu a avut o companie stelară la „oficială” » Cum a fost surprins șeful FRF la Germania - Scoția


Comentarii (2)
trink
trink  •  10 Iunie 2022, 00:04

din partea mea sa mai leneveascain d3 10 ani impreuna cu produsele lor!!!! aka marii fotbalisti!

ertyuiop
ertyuiop  •  09 Iunie 2022, 17:12

Bine ai revenit la Otelul Laurentiu Bus! :)))))) Hai acasa, campionule!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează