FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Adrian Mititelu e sigur că FC U Craiova 1948 va promova chiar dacă sezonul va fi înghețat: „Deja mă pregătesc să atac Liga 1"

Adrian Mititelu e sigur că va promova în Liga 2
Adrian Mititelu e sigur că va promova în Liga 2

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 15:24

Pentru FC U Craiova 1948 întreruperea competiției a venit într-un moment cum nu se putea mai prost. Echipa lui Adrian Mititelu era promovată în Liga a 2-a în proporție de 99%.

Formația condusă de Eugen Trică avea 13 puncte peste locul 2, iar șansele să mai fie ajunsă erau aproape nule. Adrian Mititelu, patronul clubului, n-are emoții însă și e convins că sezonul următor echipa sa va juca în eșalonul secund.

Mititelu, calcule pentru Liga 1

„De promovat n-am cum să nu promovez. Chiar dacă se îngheață sezonul, cu siguranță vor da echipelor din frunte ceea ce merită. Probabil că nu se va retrograda, dar cele de sus vor câștiga trofeul sau vor promova. N-am nicio emoție. Deja mă pregătesc pentru Liga a 2-a", a explicat patronul clubului.

Totodată, Mititelu anunță că deja își pregătește pașii pentru următorul sezon, din Liga a 2-a, când concurența va fi una pe măsură, cu echipe tari, mult mai potente financiar. „Fac calcule deja, vreau să atac promovarea în Liga 1 din primul sezon. Am discuții cu jucători, e adevărat că s-au dat puțin peste cap după situația creată, dar sunt optimist că într-o lună sau două scăpăm".

„Pentru stadion s-au blocat puțin treburile. Există riscul să mă apuc mai târziu de el. N-am abandonat ideea. Planul era să încep în toamnă, acum probabil mă voi apuca în primăvara anului viitor, să vedem cum decurg lucrurile" 
Adrian Mititelu

Start fără spectatori?

Adrian Mititelu crede că sezonul se va relua din iunie, însă FC U Craiova ar putea pierde un atu important: suporterii. „Sunt convins că într-o lună, o lună și jumătate scăpăm. Ne mișcăm, chiar dacă mai durează puțin până scăpăm definitiv. Există șansa să jucăm cu porțile închise, cred eu, pentru început. Părerea mea e că luna aprilie e hotărâtoare pentru ce se va întâmpla", a mai zis Mititelu, care are și un scenariu pentru următorul sezon: „Există șansa să se pună stop acum, să dea pauză, ori să se joace și să nu mai fie pauză, abordăm direct noul sezon". 

„Plătim 30.000 de euro impozite pe lună pentru salarii, e normal să apelăm la acest ajutor. Cel puțin până în vară, când unii jucători vor avea salarii mărite. Vom vedea atunci ce vom face, dar am încredere că se rezolvă situația. Jucătorii noștri primesc salariile integral, la noi nu e situația de la Liga 1, salariile sunt mai mici. Contabila noastră a făcut demersul să primim acel ajutor, iar noi vom completa restul. Deci jucătorii își vor lua toți banii, normal”
Adrian Mititelu, patron FC U Craiova

Citește și: 

Adrian Mititelu, impresionat de un gest al lui Martin Tudor la scandalul cu Pițurcă: „A venit la mine în birou”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (4)
234566567726506
Ion Vlad  •  31 Martie 2020, 19:29

Ba da ce aveți cu omul?? Ce va *** pe voi grija ce vrea omul pe banii lui? Sunteți niște prosti care va băgați in seama aiurea ***! Cinste lui!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  31 Martie 2020, 18:52

Oamenii mor in fiecare zi si papagalul asta se viseaza deja in Liga 1 !! Jalnic om !!

915542705250791
Aurel Stana  •  31 Martie 2020, 18:23

e simlu prostovane se mareste numarul echipelor se fac 2 serii dar nu o sa fie nevoie majoritatea din liga 2 o sa fie falimentare

Vezi toate comentariile (4)
Comentează