FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

VIDEO GSP LIVE Ștefan Iovan pregătește un proiect uriaș la CSA Steaua: „Facem o academie ca a lui Hagi. Bixi Mocanu a făcut lucruri minunate”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2019 10:33

Ștefan Iovan activează la nivelul juvenil al CSA Steaua și a dezvăluit la GSP Live că vrea să facă la echipa Armatei o academie precum cea a lui Gheorghe Hagi din Constanța.

„Sper că Ministerul va aproba academia care ar urma să se facă la Steaua. Am fost la Hagi și m-am informat, m-am documentat. Și eu vreau să fac același lucru la CSA Steaua, vreau să las ceva în urmă. Vom avea și nocturnă. Comandantul Bixi Mocanu s-a ocupat cât timp a fost acolo. A făcut lucruri minunate. Poate se va continua și cu următorul comandant”, a declarat Ștefan Iovan la GSP Live.

Ștefan Iovan a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua în 1986 și Supercupa Europei în 1987, a jucat 12 sezoane în tricoul roș-albastru și a strâns 291 de meciuri, fiind al cincilea jucător al Stelei la numărul de jocuri.

În Divizia A, a bifat 365 de partide, înscriind 20 de goluri. A câștigat cinci campionate și patru Cupe ale României. În 1989 a jucat în finala Cupei Campionilor Europeni, pierdută de echipa militară în fața celor de la AC Milan.

Vezi și:

Cornel Dinu îi cere demisia lui Contra: „Cât mai are băiatul ăsta? E incalificabil!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (14)
194362334230310
Robert Damian  •  22 Octombrie 2019, 13:22

Ce face bautura din om!!!!!

catalynn
catalynn  •  22 Octombrie 2019, 12:42

Succes Fane, sper sa reușești! referitor la contribuția lui Bixi, nu o sa mă contrazic cu Iovan, o știi el mai bine, însă ce știm noi e ca într-adevăr omul a contribuit cu ce se pricepea mai bine, așa ca parcarea arată bine, copacii sunt toaletați gardurile vopsite, face o tribuna VIP de 350 de mii de euro !!! la Terenul 5 deși va fi gata abia la primăvara (trebuia acum in Septembrie însă probabil nu au fost gata scaunele poleite cu aur și batute in diamante), aproape odată cu Templul (deci practic inutilă) din ce spune Fane va fi și nocturna pt “pitici”, dar in vara acest Bixi a dat practic afara, a lăsat sa plece liberi de contract toți juniorii ... Despre dezinteresul total al lui Cârlan pt cei 80 de copii care ar fi putut vedea și ei meciul cu Norvegia nu mai zic ... Și apoi ne miram ca ne bate Dinamo sau chiar FC fcsb pe unde ne prind!

alexzece
alexzece  •  23 Octombrie 2019, 13:23

Nu stiu ce sa zic despre Iovan ca fotbalist, nu l am prins jucand.Ca antrenor sau ce o fi el acolo la Csa, nici atat.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează