FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Atenție, emoție pură! Cum s-a jucat Stanciu cu fetițele sale pe teren, mesajul soției lui Niță, cum a fost alintat Rațiu și gestul lui Horațiu Moldovan

Articol de , - Publicat miercuri, 03 iulie 2024 14:36 / Actualizat miercuri, 03 iulie 2024 14:45

„Generația de suflet” a mers și a salutat galeria la finalul înfrângerii cu Olanda (0-3), jucătorii au primit apreciere din partea fanilor. Nicușor Stanciu s-a jucat cu fetițele sale pe teren, la Munchen, Andrei Rațiu și alți tricolori și-au îmbrățișat familiile, iar Horațiu Moldovan a împărțit tricouri fanilor

România s-a trezit din visare la Munchen, marți seară, după 0-3 cu Olanda. Tot pe arena în care începuse senzațional Euro 2024, prin victoria cu 3-0 în fața Ucrainei.

Spre deosebire de apostrofările pe care le-au primit la București, după remizele albe cu Bulgaria și cu Liechtenstein, în amicalele premergătoare startului turneului final, Edward Iordănescu și elevii săi au fost înconjurați cu simpatie și cu dragoste chiar și după eșecul usturător cu batavii.

Iată câteva detalii surprinse de reporterii Gazetei Sporturilor pe "Allianz Arena" la finalul partidei cu care România a încheiat Euro 2024:

Edward Iordănescu a plecat primul din fața suporterilor. Cine a invadat terenul

- Fluierul final i-a prins pe tricolori dezamăgiți. Și de faptul că au încasat golul trei în prelungiri, de la Malen, și de proporțiile scorului. După câteva zeci de secunde, fotbaliștii și selecționerul au mers în fața sectorului ocupat de miile de fani români.

Suporterii i-au încurajat, le-au transmis un mesaj sugestiv: "Suntem mândri de voi", după care echipa a rămas în compania fanilor.

- Edward Iordănescu a fost primul care s-a retras din grupul tricolorilor. A plecat spre vestiare, nu înainte de a face semne și suporterilor români de la tribuna I și 0, împreunându-și mâinile a mulțumire.

- Florin Niță, Radu Drăgușin și Nicolae Stanciu au fost numele jucătorilor ovaționați de către fani. Tricolorii n-au putut să se apropie de oameni, să interacționeze sau să dea mâna cu ei, din cauza protocolului impus de UEFA. În plus, mai mulți stewarzi au fost poziționați în fața suporterilor, pentru a nu exista riscul ca vreunul dintre ei să încerce să pătrundă pe teren.

Înaintea golului 3 al batavilor, un puști a sărit în teren și a mers să facă un selfie cu Niță. A fost luat de un steward și dus în afara arenei. Totodată, un ultras a încercat același lucru, după meci, dar a fost blocat dur de trei reprezentanți ai forțelor de ordine. Oricum, situația nu a escaladat, chiar dacă românii au aprins și torțe.

Cea mai puternică declarație de dragoste, Laura pentru Florin Niță: „M-aș fi bătut ca să te am"

- Horațiu Moldovan se poate considera, probabil, cel mai supărat jucător din lotul României. A încheiat ca titular campania de calificare, era prima opțiune și pentru Euro, dar Florin Niță a fost integralist în Germania. Horațiu a plătit pentru că a fost exclusiv rezerva lui Jan Oblak la Atletico în prima jumătate a anului.

+5 FOTO

Totuși, ardeleanul a mers direct la Niță, la finalul meciului, și și-a încurajat coechipierul. Apoi, alături de colegi, a fost în fața galeriei. A rămas alte câteva minute pentru a oferi diverse tricouri suporterilor și a face poze cu aceștia.

- După interacțiunea cu fanii, căpitanul Nicușor Stanciu a mers în zona unde a stat familia sa. Are alături de Andreea, cu care este împreună de peste un deceniu, două fetițe. Le-a luat pe cele două mici în brațe, apoi au plecat toți trei spre centrul terenului. Domnișoarele au dorit să simtă și ele unde a jucat tatăl lor și unde a înscris un gol superb cu Ucraina.

Imaginile și videoul sunt emoționante, mai ales că liderul echipei naționale le-a acordat atenție fetițelor sale și s-a jucat cu ele, în ciuda faptului că era afectat de înfrângere.

- Aceleași detalii sensibile și în zona familiilor jucătorilor români. Florin Niță s-a descătușat în brațele soției, Florinel Coman a fost alături de cei dragi, iar Andrei Rațiu și-a luat băiețelul în brațe, în timp ce soția l-a sărutat pe mână.

Ne-am cunoscut în liceu, când visele noastre nu depășeau un concediu vara la mare. Dar acum avem vara noastră, sau vara ta istorică, sau cea mai frumoasă vară din viața mea, vara ta din care mă bucur că fac parte. Ești viața mea, ești tot ceea ce mi-am dorit. Dacă Dumnezeu ar fi vrut altceva pentru mine, m-aș fi bătut ca să te am
Laura Niță, soția lui Florin Niță, pe Instagram

Citește și:

Nemții fac scandal! „Toată Germania, șocată de decizia arbitrului” » Părerea specialistului: „Este penalty, mâna era clar depărtată de corp” + Gazzetta dello Sport tună: „Cadou făcut Spaniei. Un 11 metri macroscopic!”
Euro 2024
Nemții fac scandal! „Toată Germania, șocată de decizia arbitrului” » Părerea specialistului: „Este penalty, mâna era clar depărtată de corp” + Gazzetta dello Sport tună: „Cadou făcut Spaniei. Un 11 metri macroscopic!”
Gigi Becali a anunțat astăzi o schimbare în primul „11” și o plecare de la FCSB: „Nu are cum să joace” » Prim verdict după Supercupă
Superliga
Gigi Becali a anunțat astăzi o schimbare în primul „11” și o plecare de la FCSB: „Nu are cum să joace” » Prim verdict după Supercupă
Fiorentina i-a stabilit prețul lui Louis Munteanu » Cât trebuie să plătească FCSB și Rapid dacă îl mai vor pe atacant
Superliga
Fiorentina i-a stabilit prețul lui Louis Munteanu » Cât trebuie să plătească FCSB și Rapid dacă îl mai vor pe atacant

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează