FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FOTO Marica și Raț, contrariați de imaginile cu Edi Iordănescu de la sosirea la Allianz Arena: „Doar n-a venit din barcă!” » Ce s-a petrecut la coborârea din autocar

Edi Iordănescu (46 de ani) a fost nevoit să prezinte legitimația pentru a pătrunde în arena din Munchen, locul disputării optimii de finală România - Olanda. +17   FOTO
Edi Iordănescu (46 de ani) a fost nevoit să prezinte legitimația pentru a pătrunde în arena din Munchen, locul disputării optimii de finală România - Olanda.

Articol de , , - Publicat marti, 02 iulie 2024 18:19 / Actualizat marti, 02 iulie 2024 18:25

Edi Iordănescu (46 de ani) a fost obligat să prezinte legitimația pentru a pătrunde în arena din Munchen, locul disputării optimii de finală România - Olanda. Foștii internaționali Ciprian Marica și Răzvan Raț consideră că omul de securitate de la Allianz Arena a făcut exces de zel.

Delegația României a ajuns la stadion cu o oră și 35 de minute înaintea disputei cu Olanda. Printre federali s-a aflat și de această dată politicianul Vasile Dîncu, avându-l alături pe fiul lui.

Edi Iordănescu a întâmpinat un mic obstacol. Un steward i-a cerut să prezinte legitimația pentru a intra în stadion. Selecționerul s-a conformat zâmbitor și a depășit rapid situația.

FOTO. Edi Iordănescu, controlat la coborârea din autocarul României

+13 FOTO

Ciprian Marica și Răzvan Raț, prezenți în studioul Pro TV, n-au fost la fel de înțelegători.

Marica a fost primul care a comentat imaginile: „Exces de zel. Până la urmă a văzut că a coborât din autocarul echipei...”.

Raț l-a completat: „Doar n-a venit din barcă...”

La coborârea din autocar a ieșit în evidență și Olimpiu Moruțan. Accidentat, mijlocașul ofensiv a vrut să fie alături de „tricolori” în fiecare moment al aventurii de la Euro.

Și Vasile Mogoș, titular pentru prima dată la un turneu final, a fost remarcat. A coborât printre ultimii și a făcut semnul crucii la intrarea în stadion.

VIDEO. Imagini de la sosirea autocarului României la arena din Munchen

Odată pătrunși în stadion, „tricolorii” vor avea parte de un sprijin important. Galeria României e mai numeroasă decât cea a Olandei, potrivit estimărilor autorităților bavareze.

Peluza atribuită României este cea a gazdelor de pe Allianz Arena, unde toate scaunele sunt de plastic. În peluza opusă, cea ocupată de fanii batavi, scaunele sunt de metal. „Casa” celor de la Bayern Munchen începe să fie colorată în galben și portocaliu.

Citește și:

„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Nationala
„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Nationala
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri”, gest care a declanșat un imens scandal la Euro
Euro 2024
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri”, gest care a declanșat un imens scandal la Euro

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (3)
hadrianus
hadrianus  •  02 Iulie 2024, 20:11

la nemti nu merge cu fata de vedeta trebuie sa arati permisu...in ucraina mergea...

tristan
tristan  •  02 Iulie 2024, 19:59

Dincu , mare fripturist si lipitoare

Mariann_77
Mariann_77  •  02 Iulie 2024, 18:48

Pana si Stewarzii stiu ca nu-i antrenor :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează