FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // Florin Cernat dezvăluie cu ce antrenor se sfătuiește Adi Mutu: „Se mai bea o bere după meci, dar el a interzis-o”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 17:32

Florin Cernat, 39 de ani, ex-internațional român, a comentat decizia FRF de a-l numi pe Adi Mutu, 41 de ani, selecționerul României U21 și l-a lăudat pe fostul atacant.

Mai mult, Cernat a dezvăluit că Mutu păstrează o relația foarte bună cu Cesare Prandelli, 62 de ani, antrenorul său de la Parma și Fiorentina, și că „Briliantul” se sfătuiește cu tehnicianul italian.

„Eu zic că Mutu este o alegere foarte bună la U21. Are un obiectiv, îi doresc să califice echipa naţională, baftă!

Licenţele contează, normal, dar la cât fotbal ştie, nu cred se pune problema. O să îşi ia şi licenţa şi o să fie în regulă. Important este să aibă rezultate. Adi nu ştie fotbal sau cum?! Eu zic că ştie foarte mult fotbal şi naţionala o să aibă şi rezultate

Eu am lucrat cu el. La rândul lui, el a lucrat cu antrenori foarte mari în carieră. A jucat în Italia, ştie toată lumea ce fotbal e şi cum se procedează acolo. E puţin probabil să nu aibă rezultate. Preferă tot stilul italian, știu că discută foarte mult cu Cesare Prandelli, are de la cine să se documenteze. Chiar a interzis berea, pentru că la noi se mai bea o bere după meci. Dar el a interzis-o", a declarat Cernat.

România U21 ocupă în acest moment poziția secundă în grupa din preliminariile EURO 2021, cu 10 puncte strânse în 5 meciuri.

Citește și:

Adrian Mutu, ironizat de Helmuth Duckadam: „Nu știu de el, nu am fost în Emiratele Arabe”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  12 Ianuarie 2020, 10:43

Asta o sa-i invete pe jucatori sa prizeze pe nas, putregaiu in fotbalul romanesc incepe de la frf !

1181489102022068
Oana Stanciu  •  11 Ianuarie 2020, 18:54

Nu dați cu bolovani după Mutu! Își dă singur cu stângul în dreptul când va întâlni o nouă pițipoancă și uită să mai vină la echipă. Și, dacă mai intră pe vre-o „uliță” ca cea cu Serbia, fuge chiar din timpul meciului. Vorba presei: chef până noaptea la 03:00 înainte de meci, scor 0-5, petrecere pentru recunoștință la Novi Sad după meci! Sau spirt înainte de meci, papă lapte pe teren, șpriț până ți se umflă burtzunarele după.

10216715568414682
Horia Vasilief  •  11 Ianuarie 2020, 18:14

“stie fotbal”, “Adi nu stie fotbal ?”, “stie fotbal” si cam atat :) praful se va alege de U21

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close