FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Șumudică s-a enervat și critică selecția lui Contra: "Nu înțeleg de ce nu l-a chemat. Are un fel de depresie"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 11:47

Marius Șumudică s-a arătat extrem de surprins de faptul că selecționerul Cosmin Contra nu l-a chemat pe Cristi Săpunaru (33 de ani) la echipa națională pentru "dubla" cu Kazakhstan și Danemarca.

"Nu înţeleg de ce Săpunaru nu este. Nu am putut să-l folosesc, a avut un fel de depresie. Nu s-a aşteptat la aşa ceva, să nu fie convocat la naţională, având în vedere că e la echipa de pe locul 2 din Turcia şi joacă meci de meci.

În momentul de faţă, Săpunaru este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali. A avut o săptămână mai nefastă. Am vorbit cu el, era dezamăgit. Am considerat că e mai bine să nu încep cu el. Mi-a zis: «Şumi, nu sunt ok pentru meciul ăsta».

L-a afectat. Nu se poate să joci titular la echipa de pe locul 2 din Turcia, să joci toate meciurile şi să aduci jucători care, săracii, nu sunt de valoarea lui Săpunaru la momentul actual. La echipa naţională trebuie să vină jucători care în momentul respectiv sunt cei mai în formă. Şi dacă au 42 de ani, şi dacă au 50", a declarat Şumudică, la momentul venirii în țară, conform TV Digi.

16 meciuri
a jucat Săpunaru pentru prima reprezentativă a României

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (10)
1444117119001887
Maria Iordachescu  •  02 Octombrie 2017, 01:15

Nu inteleg cum a ajuns Enache la Steaua in liga 4-a Cand a plecat de la FCSB ?

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  01 Octombrie 2017, 17:44

nu va aliati voi ba cu *** sa incurcati Steaua? ati facut cea mai rusinoasa alanta! sa fit toti blest.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ccteddy
ccteddy  •  01 Octombrie 2017, 14:47
Postat de chris_bu67 pe 01 Octombrie 2017, 13:45

Să facem lobby pt. Enache,în loc de Săpunaru

Fara suparare, nationala nu e locul unde sa inveti fotbal - trebuie sa vii cu bagajul de acasa. Enache trebuie sa isi limpezeasca gandirea tactica acasa, la antrenamentele Stelei. Orice comparatie intre el si Sapunaru este ridicola. Da, Sapunaru are multe peste anonimii chemati la nationala iar daca vrei sa incerci jucatori tineri precum Rotariu sau Man trebuie sa ai in echipa de start oameni cu experienta vasta a lui Sapunaru. Contra-exemple? Vesnic anonimii bicfalvi, grigore, stancu si, bineinteles celebrul Steliano Filip. Astia n-au fost sperante nici la 18 ani, nici la 20 si nu vor fi niciodata dar, foarte ciudat sunt pe o lista a federatiei unde foarte greu au avut loc jucatori ca Sanmartean, Alibec, Sapunaru, Radu si daca mergem in trecut: Dobrin, Marcel Raducanu, Majearu, St. Petcu, jucatori care sfidau realitatea romaneasca prin talent si viziune.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează