FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FEROE, 4-1

VIDEO GSP LIVE // Analiza unui fundaș român cu 16 meciuri în grupele Champions League: „Grigore a greșit cu Suedia, colțul scurt e sfânt!” + marele regret din cariera fostului fotbalist

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 12:01

Tiberiu Csik, 47 de ani, a fost invitatul de azi de la emisiunea GSP, moderată de Costin Ștucan. Fostul fundaș al Stelei a vorbit despre dubla României cu Suedia (1-2) și Insulele Feroe (4-1).

VEZI AICI ANALIZA LUI TIBERIU CSIK

 

„Mi se pare că jucătorii nu sunt legați, copți. Săracul Contra, cu ce are, trebuie să își facă treaba până la capăt. A ieșit în evidență Keseru cu golurile sale.

Pe linia de fund e important să ai jucători cu experiență, așa era și pe vremea mea. Înainte lângă un jucător mai în vârstă, se punea un tânăr, ca să învețe.

În ziua de azi e foarte multă tactică, înainte nu era așa, sunt prea multe antrenamente tactice. E bine și așa, dar uneori în timpul meciului trebuie să iei decizi pe moment, degeaba îți spune antrenorul înainte ce să faci, că în teren depinzi de minge, de teren etc.”

Întrebat despre șansele pe care le au „tricolorii” în Grupa F, Csik e pesimist:

„Va fi greu, foarte greu. Contra e foarte realist.  El s-a așteptat mai mult de la jucători. Nu ai voie să greșești așa la goluri, de exemplu, la al doilea gol să respingi în centru. Doar la copii și juniori există greșeli de genul. Grigore nu avea voie să greșească acolo, colțul scurt e sfânt, e un lucru elementar”.

16 meciurica titular a jucat Tiberiu Csik cu Steaua în grupele Champions League între 1994 și 1997. Printre adversari s-au numărat Anderlecht, Benfica, Dortmund, Juventus, Atletico Madrid sau Glasgow Rangers

REGRETUL LUI CSIK, ABSENȚA DE LA NAȚIONALĂ

Csik nu a fost convocat niciodată la reprezentativa României și este conștient, și azi, că nu avea cum să emită pretenții având în vedere că pe postul lui evoluau, la vremea respectivă, nume mari din Generația de Aur.

„Nu aveam cum să emit pretenții, era Petrescu acolo, Didi Prodan, un Belodedici. Era concurență mare”.

Clasament GRUPA F:

 clasament romania grupa f

Citește și:

VIDEO // De 6x campion cu Steaua, dezamăgit de ultima escapadă a lui Tamaș: „Mai trăgeam și noi după meciuri memorabile, dar aveam grijă de imaginea Stelei”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (4)
aius
aius  •  27 Martie 2019, 14:51

Eu cred ca Mitrita, a gresit la primul(nu Grigore) si desi nu mai era in teren, Mitrita a gresit grav si la cel de-al doilea gol( nu Stanciu)....asta deduc, din ce-am citit pe aici,vorbe spuse de ,,specialistii,, gsp (care dau si note)+aberatiile lui contra !Rusine !

magic4ever
magic4ever  •  27 Martie 2019, 13:45
Postat de doze pe 27 Martie 2019, 13:27

grigore si-a gresit cariera. era bun la prasit.

Nu exagera...Grigore a fost cel mai bun fundas central in campania trecuta de calificare dar cu Suedia a gresit grav...se vede ca nu a evoluat mult in ultima vreme...nu cred ca o sa mai fie convocat la urmatoarele meciuri...

badeadorian
badeadorian  •  27 Martie 2019, 13:41

La primul gol marcat de Suedia l-a tradat si fizicul pe Tatarusanu , imobil si greoi a inchis tarziu coltul scurt , picioarele lungi ,un avantaj in alte faze, l-au tradat si rigiditatea lor a facut sa nu poata para o minge usor de scos de catre un portar cu alt fizic !!! La reluare se poate vedea cum risca o accidentare dar nu se poate arcui corect din cauza rigiditatii .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează