GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PODCAST

„L-am iertat!” » Anamaria Prodan îl așteaptă înapoi pe Laurențiu Reghecampf: „O să-l iubesc toată viața și aş mai face-o de 10 ori”

Anamaria Prodan / Sursă foto: Captură podcast Damian Drăghici +49   FOTO
Anamaria Prodan / Sursă foto: Captură podcast Damian Drăghici

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 11:00 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 13:52

Anamaria Prodan (49 de ani) a dezvăluit în ultima sa apariție publică, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf și că n-ar exclude o împăcare cu antrenorul Universității Craiova.

Procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e departe de a se încheia, însă agentul și-a mai „îndulcit” declarațiile la adresa fostului său soț. Dacă în urmă cu câteva luni îl jignea deseori în intervențiile sale televizate, sexy-impresara pare că a revenit la sentimente mai bune față de Reghe. Ea nu exclude o posibilă împăcare cu acesta și e convinsă că antrenorul se va întoarce, la un moment dat, în sânul familiei.

Cum i-a îndeplinit Anamaria Prodan „visul vieții” lui Laurențiu Reghecampf: „Banii jos! Soțul meu a leșinat când a văzut”
CADOU
Cum i-a îndeplinit Anamaria Prodan „visul vieții” lui Laurențiu Reghecampf: „Banii jos! Soțul meu a leșinat când a văzut”

Anamaria Prodan: „Nu regret că m-am măritat cu Reghecampf, aș mai face-o de 10 ori”

„Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Dar să trăim iarăși ca soț și soție? Nu cred! Niciodată nu spun niciodată, tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă

Eu n-am niciun regret în viața asta. Nici că m-am măritat cu Reghecampf, aș mai face-o de 10 ori la fel. Îl iubesc, o să-l iubesc toată viața. N-am ascuns niciodată: l-am iubit pe Laurențiu Reghecampf cu toată puterea universului și o să-l iubesc toată viața, dar îl iubesc pe cel pe care-l cunosc eu”, a spus Anamaria Prodan, în dialogul cu Damian Drăghici. 

Ceea ce se întâmplă astăzi cu familia mea e o chestiune de suferință. Probabil Dumnezeu știe unde am greșit eu în viața aceasta. Dar pot să duc! Dumnezeu nu ne dă niciodată mai mult decât putem să ducem.

- Anamaria Prodan

+45 FOTO

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai formează un cuplu

După 15 ani de relație, Reghecampf a anunțat în luna octombrie a anului trecut că se desparte de Anamaria Prodan. Cei doi se află acum în mijlocul unui proces legat de averea familiei.

Antrenorul lui CSU Craiova e implicat într-o relație cu Corina, o femeie de 29 de ani, care e deja însărcinată.

VIDEO Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”

VIDEO Îl recunoști? Un fost campion al României încă joacă, la 41 de ani: „Asta e singura mea motivație”

VIDEO „Mi-ai stricat golaverajul, nu e posibil așa ceva!” » Amintire fabuloasă cu Dan Petrescu: „Era foc și pară pe mine, nu știu cum am scăpat”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (29)
siriussirius
siriussirius  •  16 Aprilie 2022, 13:25

Oooooo biata femeie !!!

siriussirius
siriussirius  •  16 Aprilie 2022, 13:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  15 Aprilie 2022, 21:21

@GSP, imi pare rau ca ati decazut atat de mult incat sa publicati tot ce debiteaza personajul asta trist. Singurul merit pe care il are este ca a fraierit mai toata presa, facand-o sa creada ca este mare impresar. Atat de mare incat nu a transferat niciodata nimic in fotbalul mare, dar se pricepe la Photoshop. Ziaristii au cazut de papagali, i-au inhalat cu frenezie aburelile, in loc s-o ia la bani marunti. SOMN USOR.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close