GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Aflat la plajă cu soția, Ilie Năstase a răbufnit: „Ce atâta nebunie? De ce atâtea minciuni?”

Ilie Năstase nu a mai răbdat și a răbufnit chiar de ziua lui de naștere. Foto: Facebook +37   FOTO
Ilie Năstase nu a mai răbdat și a răbufnit chiar de ziua lui de naștere. Foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2024, 19:37 / Actualizat sambata, 20 iulie 2024 20:08

Ilie Năstase, fostul numărul 1 mondial în tenis, a împlinit vineri, 19 iulie, 78 de ani. A sărbătorit cu Ioana, soția lui, la mare, însă a fost deranjat că s-a speculat din nou că el și partenera divorțează. Deși chiar ea declarase anterior că nu mai locuiesc împreună

Vineri, 19 iulie, a fost ziua de naștere a lui Ilie Năstase. A împlinit 78 de ani, iar astăzi, 20 iulie, își sărbătorește onomastica, de Sfântul Ilie. Cu această ocazie, fostul numărul 1 mondial în tenis a călătorit pe litoralul românesc, aflându-se acum la Mamaia. 

Ilie Năstase nu a mai răbdat și a răbufnit chiar de ziua lui de naștere

+33 FOTO

Împreună cu copiii și cu soția Ioana se bucură de soare, de plajă, de adevărate clipe de relaxare. Un singur lucru i-a stricat aniversarea: zvonurile divorțului de Ioana. În presă s-a scris că se desparte de femeia care îi e alături de câțiva ani după ce a plecat într-o vacanță în Cehia fără ea. Totodată, ea a spus recent și că nu mai locuiesc împreună.

Cu toate acestea, în acest weekend, pe litoralul românesc, au apărut împreună. Ilie Năstase a luat masa cu soția și copiii, chiar a avut și un tort de ziua lui de naștere. Fostul tenismen a răbufnit, a negat zvonurile divorțului de Ioana, ba chiar a spus că e fericit alături de ea. 

„Sunt cu soția și cu copiii la mare. Este și băiatul Ioanei cu soția lui. Este o petrecere restrânsă, doar noi, în familie. Mâncăm și ne bucurăm de fiecare moment. E foarte bine, toată lumea este mulțumită și fericită. Ce atâta nebunie? Cel mai frumos cadou pentru mine este să fiu sănătos, nu-mi trebuie altceva.

Sunt foarte bine cu Ioana, nici vorbă de divorț. De ce nu se scrie adevărul? De ce atâtea minciuni? Niște idioți, o să-i dau în judecată pe toți, nu se mai poate! Vreau să petrec două zile la rând. Să văd dacă mai pot. Dar o să pot, de ce nu?”, a declarat Ilie Năstase pentru Spynews

+33 FOTO

Ioana avertiza că va face dezvăluiri-șoc despre mariajul cu Ilie Năstase

Ioana Simion, partenera lui Ilie Năstase de mai bine de cinci ani, a făcut declarații surprinzătoare despre căsnicia lor tumultuoasă. Într-un interviu recent, Ioana a dezvăluit că a ascuns multe lucruri și că se apropie momentul să spună totul despre relația lor.

„Am niște supărări în suflet care mă macină de ceva timp. Este Postul Paștelui și trebuie să maschez multe. Eu am fost și sunt genul de femeie care a mascat foarte multe lucruri. Am foarte multe dureri sufletești, dar o să vină și ziua când o să vorbesc despre tot ce se întâmplă în mariajul meu. Chiar și așa, în ciuda problemelor, nu se pune problema de un divorț. Simt că am sufletul foarte încărcat. A trebuit să fac foarte multe lucruri împotriva voinței mele”, a spus Ioana Năstase pentru Click! 

Soția lui Ilie Năstase a recunoscut că atunci când se simte fără putere și motivație să lupte pentru ziua de mâine Îi cere ajutorul lui Dumnezeu.

„Mereu am ținut Postul Paștelui, am avut o familie care mereu a respectat tradițiile. Sunt o persoană foarte credincioasă, așa am fost mereu, o să merg și la Înviere, anul acesta, normal. Credința pe care o port mereu în suflet a reușit să mă salveze din multe situații. Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul. Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”, a spus Ioana Simion.

Căsnicia lor, care a început în urmă cu 5 ani, a fost marcată de certuri și împăcări, iar Ioana Simion nu a ezitat să apeleze chiar la poliție într-o neînțelegere în cuplu. În ciuda provocărilor, cei doi au decis să rămână împreună, iar diferența de vârstă de 29 de ani nu a fost un obstacol în calea lor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație cu prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma » Sunt probleme de ultimă oră: detalii de culise aflate de GSP
Campionate
Răsturnare de situație cu prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma » Sunt probleme de ultimă oră: detalii de culise aflate de GSP
Florin Tănase, ofertă de 700.000 de euro pe masă. A dat imediat răspunsul
Stranieri
Florin Tănase, ofertă de 700.000 de euro pe masă. A dat imediat răspunsul
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Stiri extrasport
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”

Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali

Începe DEZMEMBRAREA stadionului Dinamo » Imagini uluitoare: arena „câinilor” se transformă într-o adevărată ruină


Comentarii (1)
22cea
22cea  •  20 Iulie 2024, 20:12

Mos Teaca la mare , epic !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează