INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Lukaku s-a înțeles cu noua echipă și va avea un salariu uriaș! Există un singur obstacol în calea transferului

Andrei Burcă, în duel cu Romelu Lukaku în România - Belgia 0-2 / Foto: Imago +22   FOTO
Andrei Burcă, în duel cu Romelu Lukaku în România - Belgia 0-2 / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2024, 13:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2024 13:44

Romelu Lukaku (31 de ani), atacantul belgian, s-a înțeles cu Napoli pentru un contract până în 2027, cu un salariu de 6 milioane de euro net anual ♦ El așteaptă ca Chelsea să se înțeleagă cu italienii la suma de transfer ♦ Londonezii cer 35 de milioane plus bonusuri. Mutarea depinde însă de plecarea la PSG a lui Victor Osimhen, pentru care Napoli ține la preț.

Sunt zile fierbinți în campania de transferuri la Napoli. Venirea lui Antonio Conte a readus în actualitate întoarcerea în Serie A a lui Romelu Lukaku.

+18 FOTO

Atacantul favorit al fostului selecționer al Italiei a reușit un sezon nemaipomenit la Inter, cucerind lo scudetto, dar belgianul nu a mai livrat aceleași performanțe la AS Roma și s-a întors în Premier League. Acum, fosta campioană a Italiei îl vrea!

113milioane de euro a primit Inter în urmă cu trei ani pentru vânzarea lui Romelu Lukaku la Chelsea. Acum mai valorează doar 30 de milioane, conform Transfermarkt.com

Lukaku și-ar reduce salariul de la 11 la 6 milioane!

Sky Sport a anunțat aseară că gruparea azzurra ai ajuns la un acord personal cu golgheterul all-time al „Dracilor Roșii", pentru un contract pe trei sezoane și Lukaku ar fi acceptat să-și reducă salariul net anual de la 11 milioane, cât are la Londra, la 6 milioane plus bonusuri.

Acum nu ar mai rămâne decât ca președintele Aurelio De Laurentiis să bată palma cu „The Blues" pentru suma de achiziție. "Problema e că englezii vor măcar 35 de milioane de euro plus bonusuri, iar italienii dau mai puțin", susține sursa citată.

21de goluri și 4 assisturi a avut Romelu Lukaku în sezonul trecut la AS Roma. În cele trei stagiuni la Inter, belgianul a reușit 78 de goluri și 23 de pase decisive în 132 de partide

Lukaku a avut 15 goluri și două assisturi la Chelsea

De la cumpărarea de la Inter, Chelsea nu a mai recuperat decât 13,66 milioane, pentru împrumuturile la Inter și AS Roma și vrea să-și mai scoată din paguba înregistrată cu belgianul, mare decepție pe „Stamford Bridge” (15 goluri și două assisturi în 59 de meciuri!).

Napoli vrea minimum 120 de milioane pe Osimhen!

Venirea la Napoli a fostului adversar al României în grupa de la Euro 2024 depinde capital de plecare lui Victor Osimhen. Italienii au acceptat să se despartă în acest mercato de atacantul nigerian, numai că nu în orice condiții.

Lukaku s-a înțeles cu noua echipă și va avea un salariu uriaș! Există un singur obstacol în calea transferului
Victor Osimhen are un singur trofeu la Napoli, titlul din 2022-2023 / Foto: Guliver/GettyImages

Clauza golgheterului de 25 de ani e fixată la 130 de milioane de euro, potrivit acordului valabil până pe 30 iunie 2026 (salariul actual e 10 milioane, cel mai mare din Serie A!), iar De Laurentiis nu stă la discuții despre oferte sub 120 de milioane.

Astfel că PSG, unica interesată la aceste cifre, stă încă în cumpănă dacă să accepte sau nu pretențiile acestuia. Osimhen are 76 de goluri și 18 assisturi în 133 de partide la Napoli.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație cu prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma » Sunt probleme de ultimă oră: detalii de culise aflate de GSP
Campionate
Răsturnare de situație cu prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma » Sunt probleme de ultimă oră: detalii de culise aflate de GSP
Florin Tănase, ofertă de 700.000 de euro pe masă. A dat imediat răspunsul
Stranieri
Florin Tănase, ofertă de 700.000 de euro pe masă. A dat imediat răspunsul
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Stiri extrasport
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”

Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali

Începe DEZMEMBRAREA stadionului Dinamo » Imagini uluitoare: arena „câinilor” se transformă într-o adevărată ruină


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează