INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

„Nu există dubii!” » Agentul lui Sergio Ramos, totul despre posibila plecare de la PSG

Sergio Ramos / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Sergio Ramos / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 09:12 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 09:28

Zvonurile conform cărora Sergio Ramos ar urma să plece de la PSG sunt dezmințite vehement de René, fratele legendarului fundaș spaniol.

Situația fundașului de 35 de ani a provocat dezbateri ample în presa din Franța. Transferat de la Real Madrid, Ramos nu a apucat încă să debuteze pentru parizieni, iar jurnaliștii s-au întrebat dacă nu cumva acesta va pleca de la Paris fără măcar să bifeze un meci în tricoul lui PSG.

„Sergio va juca pentru PSG cât de repede va putea. Nu se va retrage şi nici nu va rupe contractul. Nu există dubii în privinţa viitorului său”, a declarat René, fratele și agentul lui Sergio Ramos, conform reputatului jurnalist italian Fabrizio Romano

Variantă uluitoare » PSG i-ar putea rezilia contractul lui Sergio Ramos!

Sergio Ramos, fundașul spaniol în vârstă de 35 de ani, nu a debutat încă la PSG, deși este de patru luni la Paris, accidentările trăgându-l mereu înapoi. Varianta despărțirii „nu mai este science fiction”.

A jucat 16 ani la Real Madrid, a cucerit 22 de trofee, inclusiv patru CL, a fost campion mondial, dublu campion european cu Spania și a fost considerat mult timp cel mai valoros fundaș central al planetei. Dar astăzi are 35 de ani și jumătate și se confruntă cu o mare problemă.

Sergio Ramos nu a mai jucat niciun meci din 5 mai. Este de patru luni la PSG și încă nu a debutat, mereu a apărut o altă accidentare care l-a tras înapoi. Nimeni nu poate spune la Paris când va putea purta prima oară tricoul roș-albastru.

Potrivit Le Parisien, nici chiar cei care îi dădeau credit total lui Ramos nu mai cred atât de mult în el. Și n-ar fi imposibil, în viitorul apropiat, ca PSG să-i rezilieze contractul.

Leonardo îi acuză pe jurnaliștii francezi: „Faceți jocul presei spaniole” 

Chiar dacă stoperul are un acord pe două sezoane pe „Parc des Princes”, chiar dacă Leonardo, directorul sportiv al clubului, dezminte această variantă, afirmând că „știam de afecțiunea lui Ramos, cunoșteam totul” și acuzându-i pe jurnaliștii francezi că „faceți jocul presei spaniole”, varianta despărțirii „nu mai este science fiction. PSG începe să admită că e posibil să fi greșit”.

VIDEO Imagini cu Sergio Ramos la antrenamentele celor de la PSG

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Schimbare de lider în La Liga » Real Madrid, victorie la limită cu Rayo Vallecano

FOTO Ce thriller în Spania! La pauză, Barcelona o conducea cu 3-0 pe Celta » Cât s-a terminat + Fati s-a „rupt” iar!

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (1)
michael
michael  •  07 Noiembrie 2021, 13:02

Bine că i-a papat banii qatarezului pentru câteva luni!! Ce să mai joace, i-a cam trecut vremea, la 36 ani ce să mai joace?? Ghetele-n cui, și...........să fii sănătos câți bani ai câștigat la Madrid. Nu mai faci tu performanțe la vârsta asta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează