INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA // Riscă Barcelona un nou transfer gen „Zlatan Ibrahimovic”? Îl vrea pe Pierre-Emerick Aubameyang, starul nonconformist al lui Arsenal!

Articol de - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 12:12

Barcelona intră în mercato în căutarea unui vârf, după accidentarea gravă a lui Luis Suárez. Și favoritul catalanilor e Pierre-Emerick Aubameyang un jucător nonconformist, dificil de controlat. Exact cum a fost Zlatan Ibrahimovic în sezonul 2009-2010.

Operat pe 12 ianuarie la genunchiul drept, Luis Suárez nu va mai juca în acest sezon. Patru luni aut! Dintr-o dată, Barcelona rămâne fără vârf clasic. Și o așteaptă cea mai dificilă parte a anului, când se decid toate trofeele.

Rodrigo e a doua variantă

Ieri, conducătorii blaugrana s-au reunit pentru a discuta acest subiect, anunță Mundo Deportivo, care dezvăluie și țintele catalane. Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) e numărul 1, urmat de Rodrigo (Valencia). La final, Olivier Giroud (Chelsea) și Marcos Llorente (Napoli).

Gabonezul Auba, 30 de ani, e dorit de toți pe „Camp Nou”. Dar, având contract până în 2021, e greu de transferat. Mai ales acum, când Arsenal e într-o situație critică, pe locul 10, la jumătatea clasamentului în Premier League.

S-a certat cu Guardiola

Chiar dacă îi convinge pe „tunari", Barça riscă un nou caz „ Zlatan Ibrahimovic”. Atacantul gabonez, cu mari calități, e un jucător nonconformist, dificil de controlat. La fel ca Zlatan.

 Și atacantul suedez nu s-a adaptat. Cumpărat cu 69,5 milioane de euro în 2009, a înscris 21 de goluri și a dat 13 pase decisive în 45 de meciuri, însă a sfârșit certându-se cu Guardiola. A rezistat un singur sezon. A fost mai întâi împrumutat și vândut ulterior la Milan. 

16 goluria înscris Aubameyang în acest sezon la Arsenal (26 de meciuri în toate competițiile)

63,75 milioane de euroi-a plătit Arsenal lui Dortmund pentru atacantul gabonez în ianuarie 2018

70 de milioane de euroeste cota lui Aubameyang în acest moment, potrivit transfermarkt.de

Citește și: 

Liverpool, scrisoare pentru Patrice Evra la 9 ani după derapajul rasist al lui Luis Suarez: „Mi-a ajuns la inimă!” » Cum a glumit francezul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (3)
842315385805429
Balan Emilian  •  21 Ianuarie 2020, 17:07

Oare de unde rasar stirile astea, de unde si pana unde a aparut ideea cu Aubameyang?! Nu cred ca Barca ar face un astfel de transfer.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Ianuarie 2020, 14:00

Eu l-aș lua pe Rodrigo, dacă ar fi să aleg. Aubameyang mi se pare un soi de Henry, doar că mai puțin profesionist și mai puțin talentat.

bazinga
bazinga  •  21 Ianuarie 2020, 13:53

4 luni-OUT!Sorry....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close