INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLCHESTER - TOTTENHAM 0-0, 4-3 PEN.

Colchester - Tottenham 0-0, 4-3 pen. // Mauricio Pochettino, despre dezastrul din Cupa Ligii: „Universul a fost împotriva noastră”

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 11:14

Mauricio Pochettino, antrenorul lui Tottenham, explică eliminarea jenantă din partida cu Colchester, formație de Liga 4 ( 0-0, 3-4 după penalty-uri), prin lipsa de unitate şi de inspiraţie şi a dat vina pe faptul că echipa nu s-a „aşezat” după presezonul obositor: „Ăsta e farmecul Cupei, orice se poate întâmpla”.

De la triumful dramatic cu Ajax, care i-a adus biletul pentru finala Ligii, Tottenham nu mai bate pe nimeni în deplasare. 

Nici măcar un adversar slab din League Two, a patra divizie! Colchester a scos-o din Cupa Ligii, rezistând cu scorul alb până la loteria penaltyurilor (4-3), unde Gerken a parat execuţia lui Eriksen, iar Lucas Moura a nimerit bara, producând surpriza „16-imilor”. Menajarea multor titulari, inclusiv Kane, nu e un alibi.

„Agende diferite în echipă”

Managerul Mauricio Pochettino a încercat să găsească scuze şi a fost mai diplomat decât după eşecul (1-2) de la Leicester: „Traversăm o perioadă grea şi continuăm să căutăm soluţii, cu calm şi răbdare. N-am reuşit să ne aşezăm după presezonul în care agendele au fost diferite în echipă. 

Ne lipseşte conexiunea mentală şi, deşi acum nu a fost vorba de lipsa energiei şi implicării, s-a simţit că nu suntem uniţi, n-avem inspiraţie în ultima treime. Am făcut totul aproape perfect, poate că ne-a lipsit şi un pic de calitate să marcăm, dar sunt fericit. Universul a fost împotriva noastră, numai că acesta este farmecul Cupei, orice se poate întâmpla!”

2 calificărila loviturile de departajare a reuşit Colchester cu echipe din Premier, Crystal Palace şi Tottenham. E prima din League Two ce reuşeşte performanţa în acelaşi sezon, de la Bradford, în 2012-'13

2 victoriiîn ultimele opt meciuri din toate competiţiile are în acest sezon Tottenham, aflată abia pe locul 7 în Premier, la 10 puncte de liderul Liverpool

Vezi și: 

Șoc în Cupa Ligii Angliei: Tottenham, eliminată la penalty-uri de Colchester, locul 10 din a patra divizie!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Superliga
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează