INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

VIDEO. Gennaro Gattuso a plâns după calificarea lui Napoli în finala Cupei Italiei: „Dedic rezultatul surorii mele!”

Gennaro Gattuso, în timpul meciului Napoli - Inter 1-1 // foto: Guliver/gettyimages +8   FOTO
Gennaro Gattuso, în timpul meciului Napoli - Inter 1-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 09:09

Napoli s-a calificat în finala Cupei Italiei, după 1-1 cu Inter (2-1 la general). La finalul partidei, Gennaro Gattuso (42 de ani), antrenorul napolitanilor, a fost vizibil emoționat, după ce la începutul lunii și-a pierdut sora, Francesca.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, sora de doar 37 de ani a antrenorului italian a murit. Aceasta suferise un atac cerebral la începutul lunii februarie.

Lorenzo Insigne, fotbalistul lui Napoli, i-a dedicat rezultatul din meciul cu Inter antrenorului său, care a fost vizibil emoționat la finalul meciului. „Vreau să mulțumesc întregii lumi a fotbalului, pentru că toți au fost aproape de mine și de familia mea. A fost dificil. Dedic rezultatul familiei mele, părinților mei și surorii mele. Am iubit-o atât de mult, a fost o pierdere grea”, a spus Gattuso pentru RAI Sport, citat de Football Italia.

Napoli - Juventus, finala Cupei Italiei

Napoli s-a calificat în finala Cupei Italiei, după remiza, scor 1-1, cu Inter. În tur se impusese cu 1-0. Inter a început vijelios partida și a deschis rapid scorul, în minutul 3. Danezul Eriksen a executat înșelător o lovitură de la colțul terenului și l-a păcălit pe Ospina. În minutul 41, Napoli egala prin Dries Mertens, care a venit nemarcat și a reluat pe sub mâinile lui Handanovic.

În finala, Napoli se va încleșta cu Juventus, care a trecut în dublă manșă de AC Milan (0-0 acasă, 1-1 în deplasare). Meciul va avea loc pe 17 iunie.

Napoli - Inter 1-1

  • Au marcat: Mertens 41 / Eriksen '3
  • Dries Mertens a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Napoli, cu 122 de goluri.
+4 FOTO

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Moment incredibil în Mallorca - Barcelona! Un fan a intrat pe teren, deși s-a jucat fără spectatori, pentru a-l vedea de aproape pe Messi! A fost scos în lacrimi de stewarzi

Este oficial! PSG renunță la Cavani și Thiago Silva, fotbaliști emblematici ai clubului: „A fost o decizie foarte dificil de luat!”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează