INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

GENOA - AS ROMA 1-1 // Genoa, egal dramatic cu Roma! Gol marcat în minutul 90+1 și penalty ratat în minutul 90+5

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2019 18:37

Genoa și AS Roma au terminat la egalitate, 1-1. într-un meci din etapa a 35-a din Serie A. Ionuț Radu a apărat din nou fantastic și s-a predat doar în fața lui El Shaarawy. Genoa a salvat un punct în prelungiri, Sanabria ratând apoi victoria de la 11 metri

Genoa - As Roma 1-1

  • Au marcat: C.Romero 90+1'/El Shaarawy 82'

Genoa e pe locul 16 în clasament și nu are prea multe emoții în privința retrogradării, fiind la 4 puncte deasupra liniei de retrogradare. AS Roma avea nevoie de o victorie pentru a se menține în cursa pentru locurile de Liga Campionilor.

În prezent e pe locul cinci, la 3 puncte în spatele Atalantei.

Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării pentru Genoa lui Ionuț Radu, care a dat ochii cu o Roma țintind un loc de Liga Campionilor. Goalkeeperul român a șomat 19 minute, însă când a fost solicitat a reușit o nouă intervenție uluitoare.

A respins din plonjon, de pe linia porții, o minge de gol reluată cu capul de Fazio, la prima ocazie giallorossa, pe fondul dominării gazdelor.

Pericolul Džeko

Apoi, a și greșit, ieșind pripit în afara careului mic. Noroc că Džeko s-a întors greu după dribling! N-a mai ezitat la șutul tare al lui Kolarov, reținând sigur, la fel centrarea pe "scurt" a lui Džeko.

Tot bosniacul i-a dat mari emoții, trimițând peste bară cu capul. Roma începea să încline balanța, iar dincolo, Kouame și Lapadula, pe contraatac, rataseră cele două situații importante ale Grifonului.

S-a lovit de bară

Radu a și suferit puțin în debutul părții secunde: s-a lovit cu spatele de bară în timp ce urmărea o minge înaltă, dar n-au fost probleme. Și-a revenit rapid, dovadă reflexul la șutul sub transversală expediat de Zaniolo din marginea careului.

Nici devierea lui Veloso la balonul reluat de Džeko nu l-a derutat și a prins în doi timpi. Nu degeaba Roma încearcă să-l aducă la vară în locul lui Olsen.

S-a predat doar la șutul lui El Shaarawy din 7 metri. Prelungirile au fost de-a dreptul halucinante. Romero a egalat (1-1), apoi Mirante l-a faultat în careu pe Sanabria, ce a ratat penaltyul la ultima fază. Grifonul s-ar fi putut salva matematic!

Vezi AICI programul etapei 35 din Serie A

Vezi AICI clasamentul din Serie A

Vezi AICI statisticile meciului

Echipele de start:  

Genoa: Radu - Romero, Radovanovic, Zukanovic - Biraschi, Lerager, Bessa, Veloso, Criscito - Lapadula, Kouame
Antrenor: Cesare Prandelli

AS Roma: Mirante - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, N'Zonzi, Zaniolo, Pellegrini - El Shaarawy, Dzeko
Antrenor: Claudiu Ranieri

 
 

 

Ionuț Radu la AS Roma! Inter l-ar ceda ca monedă de schimb în transferul lui Lorenzo Pellegrini

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează