INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM-LIVERPOOL 3-2

VIDEO+ FOTO Vedetele lui Liverpool nici n-au existat în meciul cu West Ham! Salah și compania au suferit prima înfrângere din acest sezon

West Ham-Liverpool, 3-2 (foto: Imago)
West Ham-Liverpool, 3-2 (foto: Imago)

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 21:27 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 22:04

Liverpool a suferit prima înfrângere a sezonului pe terenul lui West Ham, scor 2-3, într-un meci din etapa #11 în care oaspeții plecau clar favoriți.

În lipsa lui Firmino, accidentat în etapa trecută, dar cu Salah și Mane titulari, „ciocănarii” au reușit să-i strice seria de rezultate pozitive lui Liverpool.

Prima înfrângere a sezonului în campionat pentru Liverpool

Echipa antrenată de David Moyes a reușit să deschidă scorul în minutul 4, după un corner, o fază la care Alisson a cerut fault la portar. După analizarea fazei, VAR a decis că nu a fost nimic în neregulă, iar portarul „cormoranilor” a fost creditat cu un autogol.

Înainte de pauză, Liverpool a reușit să egaleze prin Alexander-Arnold ('41), care a înscris printr-o execuție magică din lovitură liberă de la marginea careului.

Repriză incredibilă în West Ham - Liverpool

Meciul s-a deschis în a doua repriză, iar în minutul 67, Fornals a reușit să o readucă pe West Ham în avantaj, în urma unui contraatac excelent. Peste alte 7 minute, „ciocănarii” au reușit să majoreze scorul, când Zouma a dus scorul la 3-1 printr-o lovitură de cap în urma unui corner executat excelent de Bowen.

Jucătorii lui Klopp au încercat să revină în meci, iar Origi a reușit să reducă din handicap prin golul din minutul 83, însă nu a fost suficient și Liverpool suferă prima înfrângere din acest sezon, în toate competițiile.

Clasament Premier League: West Ham urcă peste Liverpool

În urma acestui succes, West Ham a reușit să treacă peste Liverpool în clasament și ocupă locul 3, cu 23 de puncte, după 11 etape.

După meci, Jurgen Klopp a analizat prestația jucătorilor săi și a avut câteva lucruri să le reproșeze:

„Am reușit să egalăm și să echilibrăm partida, în timp ce ei au jucat doar pe contre. Totuși, în a doua repriză, nu am fost suficient de lucizi, mi-aș fi dorit să fim mai cinici, pentru că am avut ocazii. 

Ei au jucat foarte bine pe contra-atac și ne-au pedepsit. Am pierdut multe baloane și, la 1-1, ne-am pierdut răbdarea. Lucrurile mici au făcut diferența azi și, din nefericire, balanța nu a înclinat în favoarea noastră”, a declarat Klopp după partidă.

Rezumatul meciului West Ham - Liverpool

Citește și:

Ziua și demiterea în Premier League! Încă un antrenor a fost dat afară

Solskjaer OUT?! United n-a mișcat în derby » Manchester City, victorie fără emoții

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează