INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  YOUTH LEAGUE

Mircea Lucescu o consiliază pe Dinamo Kiev U19 pentru meciul din Youth League: „Merge la toate antrenamentele, se implică activ”

Mircea Lucescu / Sursă foto: Twitter @Dinamo Kiev
Mircea Lucescu / Sursă foto: Twitter @Dinamo Kiev

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 17:57 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 20:21

Forțat să părăsească Ucraina din cauza războiului, Mircea Lucescu ajută cum poate Dinamo Kiev. Presa de la Kiev scrie că „Il Luce” pregătește minuțios, de la București, partida pe care Dinamo Kiev U19 o va disputa în Giulești, în fața lui Sporting Lisabona, pe 7 aprilie. 

Sergiy Mokhnik, directorul general adjunct de la Dinamo Kiev, le-a dezvăluit jurnaliștilor din presa natală cum pregătește formația U19, aflată la București, meciul cu Sporting Lisabona de peste 10 zile, din Youth League. 

Ce face Mircea Lucescu în timpul războiului: „Merge la toate antrenamentele lor, se implică activ”

O parte activă în procesul de pregătire o are antrenorul principal al primei echipe, Mircea Lucescu, care este prezent la toate antrenamentele. 

Atât cât pot fi în aceste condiții, băieții sunt într-o dispoziție bună. Au nevoie de timp pentru a se pregăti, sunt afectați psihic din cauza evenimentelor tragice de acasă. Avem 10 zile pentru a ne pregăti bine înaintea meciului cu Sporting”, a transmis Sergiy Mokhnik, conform site-ului ucrainean new.sport.ua.

Fotbaliștii noștri pregătesc meciul cu motivație, sunt recunoscători pentru șanse de a lupta și apăra onoarea Ucrainei pe câmpul lor de luptă - terenul de fotbal.

- Sergiy Mokhnik

Mircea Lucescu, detalii despre meciul lui Dinamo Kiev U19

Mircea Lucescu, 76 de ani, a fost antrenorul Legendelor Rapidului în meciul de old-boys cu Poli Timișoara de la inaugurarea noului stadion din Giulești. 

În timpul partidei, Il Luce a vorbit și despre echipa de U19 a celor de la Dinamo Kiev, prezentă astăzi pe Giulești și cazată la baza celor de la FCSB.

„Cei de la Dinamo Kiev U19 participă în Champions League. Sunt o echipă bună, au bătut Bayern, Barcelona. Vreau să-i mulțumesc lui Gigi Becali pentru că a acceptat să-i găzduiască în bază fără niciun cost. De asemenea, le mulțumesc și celor de la Rapid, pentru că acest stadion va organiza jocul”, a declarat Lucescu la microfonul Digi Sport.

Dinamo Kiev U19, primul joc înainte de Ligă

Pe 7 aprilie, echipa U19 a lui Dinamo Kiev  va juca pe noul stadion Rapid în „optimile” Ligii Campionilor de juniori. Va fi prima echipă ucraineană care evoluează de la începutul războiului. 

Înaintea confruntării cu Sporting Lisabona în UEFA Youth League, alb-albaștrii au disputat sâmbătă întâiul test în România. Au învins-o clar pe Unirea Constanța (5-0), la baza FCSB din Berceni.„Am întâlnit o echipă bună și foarte bine organizată”, și-a descris adversara Leonard Strizu, antrenorul Unirii.

VIDEO Imagini cu Mircea Lucescu la inaugurarea noului stadion din Giulești

Citește și alte știri de actualitate: 

Mircea Lucescu, interviu în timpul meciului: „Vreau să-i mulțumesc și lui Becali”

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit când se va retrage » Răspuns caracteristic oferit de suedez

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (2)
vasileroaita
vasileroaita  •  27 Martie 2022, 19:30

Mircea Lucescu este angajatul clubului Dinamo Kiev.

ucluj2011
ucluj2011  •  27 Martie 2022, 18:35

Respect Dle. Lucescu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează