INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Neymar ar putea doborî încă o dată recordul pentru cel mai scump transfer: Florentino Perez, pregătit să achite clauza de reziliere de 300 de milioane de euro a brazilianului

Neymar
(foto: Guliver/Getty Images)
Neymar (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat sambata, 09 iunie 2018 14:35

Real Madrid nu a renunțat la gândul de a-l aduce pe Neymar pe ”Santiago Bernabeu”, iar acest transfer ar putea fi facilitat de o posibilă plecare a lui Cristiano Ronaldo, al cărui viitor în La Liga pare incert.

Madrilenii, care s-au mai interesat și de alți fotbaliști de renume în fotbalul mondial, precum Mohamed Salah, Harry Kane, Eden Hazard sau Robert Lewandowski, încearcă să realizeze o campanie de mercato impresionantă, comparabilă cu cea din 2009, când la Real soseau nume precum Ronaldo, Benzema sau Kaka.

Deținătoarea ultimelor trei trofee UEFA Champions League poate da o lovitură Barcelonei prin aducerea lui Neymar la doar un an după plecarea sud-americanului de la trupa catalană, dar pentru a realiza acest lucru Florentino Perez se vede nevoit să folosească mare parte din bugetul clubului.

180 de milioane de €este cota de piață a lui Neymar, care se pregătește de CM din Rusia, acolo unde Brazilia face parte din grupa E, alături de Elveția, Serbia și Costa Rica

Starul brazilian are o clauză de reziliere de 300 de milioane de euro, care poate fi activată de orice club după data de 1 septembrie. Madrilenii sunt deciși să ofere un alte 50 de milioane de euro pentru a-i convinge pe parizieni să-l cedeze pe sud-american încă din această vară.

Neymar, cel care a făcut obiectul celui mai scump transfer din istoria fotbalului în urmă cu un an, când pleca de la Barcelona la PSG în schimbul sumei de 222 de milioane de euro, s-a integrat perfect în lotul parizienilor, reușind să înscrie 28 de goluri și să ofere 17 assisturi colegilor săi, în 30 de prezențe, înainte de accidentarea suferită în luna februarie, într-un meci contra lui Marseille.

surse: thesun.co.uk, goal.com

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Superliga
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează