INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

Nici Sergio Ramos nu se aștepta la decizia asta! » Ce se întâmplă cu fundașul lui Real Madrid după ce a stat pe tunel la meciul cu Juventus

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 13:35

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, deși a pierdut cu Juventus, 1-3. În tur, madrilenii au câștigat cu 3-0.

În finalul partidei, Sergio Ramos, căpitanul madrilenilor suspendat pentru acest meci, a plecat din tribuna oficială și a văzut meciul de pe tuneulul care duce la vestiar și chiar a fost implicat în scandalul general de la finalul partidei, anunță Marca.

Totuși, UEFA a decis să nu ancheteze cazul după ce a primit raportul final al partidei. În raport se precizează că fundașul de 32 de ani nu a ajuns la nivelul gazonului și nici pe teren după ce a plecat din tribună. Ca urmare, UEFA a decis să închidă cazul, iar Sergio Ramos, care risca o suspendare de până la două meciuri, va putea juca în semifinale.

 

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (39)
10202925648180625
Eugen Qy  •  14 Aprilie 2018, 09:18
Postat de fancraiova pe 13 Aprilie 2018, 15:28

Sa nu faceti icter fraiericilor HALA MADRID VAMOS EN FINAL

Chiar ca HALAL madrid !!!

10202925648180625
Eugen Qy  •  14 Aprilie 2018, 08:59
Postat de Stefan Anghel pe 13 Aprilie 2018, 17:37

aoleu,parol ??? confunzi capra cu varza....cate contacte de felul acesta exista intr-un meci ??? atacantul singur cu portarul advers,mingea la el ,la 3 m de poarta,in pozitie de finalizare,iar fundasul advers cu piciorul in pieptul atacantului si mainile pe spatele lui ??? da,nu e bascher sa dai la orice atingere fault,dar aici e o faza din care se finalizeaza,nu ie o degajare a la rugby in care 2 tartani se lovesc ca berbecii pt minge...

Scuza-ma, dar spune-mi te rog, ce pregatire ai in arbitrajul de Fotbal. Si eu, desi sunt anti REAL Madrid si chiar PRO juve, am avut aceeasi impresie ca, A FOST PENALTY; dar cand niste fosti arbitrii internationali, 2 romani si unul spaniol (N.B.), toti cu CV impresionant, cu finala de Cupa europeana, cu Semifinale de competitii majore,la activ ca arbitrii, declara ca NU A FOST 11m, dintre care spaniolul chiar in Marca, atunci, te rog sa ma lasi sa ma indoiesc de arbitrajul de la Real-Juve...

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  13 Aprilie 2018, 21:35
Postat de nea_vanea.60 pe 13 Aprilie 2018, 18:04

Pana si raul, ramul, alea-alea, toate sunt cu Real in fotbalul european. Nici o problema, le vor scoate nemtii fotbalul din cap!

Asta daca nu marcheaza iar dintr-un ofside de 1 m sau primesc un p3nalti gratuit. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează