INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Decizie incredibilă în Anglia. O casă de pariuri a plătit deja banii celor care au pariat că City câștigă titlul! » Reacția lui Guardiola, fabuloasă!

Pep Guardiola are 3 titluri cu Manchester City
Pep Guardiola are 3 titluri cu Manchester City

Articol de - Publicat duminica, 02 ianuarie 2022 14:55 / Actualizat duminica, 02 ianuarie 2022 15:48

Manchester City are 53 de puncte după 21 de etape, mai multe decât a câștigat în aceeași fază a sezonului la două din precedentele trei titluri cucerite cu Pep în ultimii patru ani. Casa de pariuri BetFred le-a oferit deja banii celor au mizat pe „campioana City”

City a trecut și de cea mai grea săptămână din Premier League, cu trei meciuri în șase zile între Boxing Day și prima zi a anului. A adăugat trei victorii și are 11 consecutive. A învins tot din etapa a 10-a, de la accidentul cu Crystal Palace, 0-2 acasă, pe 30 octombrie.

Manchester City, șase puncte mai mult față de anul trecut

E lider, are acum, după 21 de runde, 53 de puncte (golaveraj 53-13; 17 succese, două remize, două eșecuri), 11 peste Chelsea și 12 deasupra lui Liverpool (înaintea partidei de diseară, de pe „Stamford Bridge”). Un traseu ascendent, de campioană, mai bun decât la două din precedentele trei titluri cucerite cu Pep Guardiola în aceeași fază a sezonului.

  • 2020-2021: 47 de puncte, golaveraj 40-14, după 14 victorii, cinci egaluri și două înfrângeri. A încheiat sezonul pe locul 1, cu 86 de puncte, 12 mai mult decât Man. United.
  • 2018-2019: 50 de puncte, golaveraj 56-17, după 16 victorii, două remize, trei eșecuri. A devenit campioană cu 98 de puncte, unul singur în plus față de Liverpool.

Doar o dată a avut un parcurs mai valoros în 21 de etape:

  • 2017-2018: 59 de puncte, golaveraj 61-12, după 19 victorii și două egaluri. Era invincibilă! A atins la sfârșit 100 de puncte, 19 peste United.

Fred Dunn, patronul BetFred: „Achit pariurile. Mă costă 750.000 de lire sterline”

Și acum poate avea 100 de puncte, posibil chiar mai multe. Sunt încă 51 sunt în joc. City mai are 17 meciuri în Premier.

Diferența e atât de limpede, și în clasament, și pe teren, încât o casă de pariuri britanică a decis să le plătească banii celor care au mizat pe triumful final al echipei lui Guardiola.

„Cred că acesta este sfârșitul. Au marcat șase goluri cu Leicester, șapte cu Leeds și au cel mai tare manager din lume”, a declarat Fred Dunn, patronul BetFred. „Achit pariurile. Mă costă 750.000 de lire sterline, dar fanii «cetățenilor» pot celebra titlul cu șampanie”.

Nu e prima oară când Dunn acționează astfel. Pe 2 martie 2018, City avea 11 puncte avans și bookmakerul a procedat la fel. Atunci, nu a greșit. De două ori însă, a pierdut banii degeaba:

- În 1998, le-a dat banii celor care pariaseră pe Man. United. În cele din urmă, a câștigat Arsenal, la un punct. 

- În 2012, a mers tot pe Man. United și a cucerit titlul City, în ultimele secunde ale ultimei etape. La golaveraj!

Pep Guardiola: „Dați-mi titlul și plecăm în vacanță în Maldive!”

Chiar și jurnaliștii englezi vorbesc de noul titlu al lui City, al 4-lea în șase sezoane cu Guardiola pe bancă. Totuși, Pep nu acceptă asemenea discuții în primele zile din ianuarie. 

„L-am câștigat deja? Dați-mi-l! Să fim campioni acum și să plecăm o jumătate de an în vacanță în Maldive”, le-a răspuns el sarcastic la conferință. „Cum mă aștept, nimeni nu ne va oferi acum titlul. Mai sunt 51 de puncte”.

Probabil că vom avea nevoie de mai mult de un sezon pentru a-i ajunge pe cei de la Man. City. Distanța dintre noi și ei e mare. Noi creștem, dar nici City nu se oprește
-Thomas Tuchel, manager Chelsea

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Conflictul Tuchel - Lukaku se aprinde mai tare. Ce a făcut managerul lui Chelsea

„Îi mulțumesc lui Lucescu” » Mikolenko, recunoscător antrenorului român după ce a prins transferul carierei

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează