INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Nu e etapă fără scandal de arbitraj în Premier League! » „Galben” pentru cot în figură: „E greu de suportat”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 12:35 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 13:13

Thomas Tuchel, managerul lui Chelsea, sugerează că e o campanie a arbitrilor împotriva echipei sale după ce același central care l-a eliminat controversat pe James la meciul tur nu l-a trimis la vestiare acum pe Mané, care l-a lovit în față pe Azpilicueta chiar la startul partidei încheiate egal, 2-2.

În Liga 1, aproape că nu există etapă fără un scandal legat de arbitraj. Și în Premier League, la fel. Chiar de la începutul noului an, o eroare de arbitraj, care a influențat Chelsea - Liverpool 2-2.

Graeme Souness: „Violent. Roșu clar"

După șase secunde, Mané l-a lovit cu cotul în față pe Azpilicueta. Arbitrul Anthony Taylor i-a dat „galben” în secunda 15, cel mai rapid cartonaș din ultimii 15 ani de Premier. 

„A fost nesăbuit, nu violent”, s-a motivat. Dar pentru Graeme Souness, fost jucător al lui Liverpool, actual analist la Sky Sports, a fost „violent. Roșu clar”. La fel, în opinia lui Jimmy Hasselbaink, ex-Chelsea.

Nu e etapă fără scandal de arbitraj în Premier League! » „Galben” pentru cot în figură: „E greu de suportat”

Dacă Azpilicueta, căpitanul albaștrilor, a spus doar că era „evident, roșu”, managerul Tuchel a sugerat că e o campanie a arbitrilor împotriva echipei sale. Mai ales, a lui Taylor. 

A amintit episodul din tur: pe 28 august, la 1-1 pe „Anfield”, chiar și Klopp a recunoscut că „eliminarea lui James a fost o decizie severă”, în prelungirile primei reprize, după ce Taylor tocmai dictase penalty observând la reluare, pe monitor, că mingea îi sărise din șold în braț.

Thomas Tuchel: „Nici nu a verificat”

„Acum, a hotărât atât de repede să-i arate galben, nici nu a verificat”, s-a plâns Tuchel. Germanul susține că „nu îmi plac eliminările atât de rapide, ucid jocul. Spectatorii vor să vadă un meci 11 la 11, iar Mané ar trebui să fie mereu pe teren, pentru că e un fotbalist strălucitor și un tip extraordinar.”

A precizat însă: „Acesta este cartonaș roșu. Și dacă arbitrul nu vrea să analizeze momentul, e greu de suportat de pe margine.”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Carlo Ancelotti s-a lămurit! » Real Madrid nu va mai conta pe unul dintre cei mai vechi jucători

Cristiano Ronaldo face orice pentru fi în formă » Pentru ce a cheltuit 18.000 de euro

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (3)
107889588095945
George George  •  03 Ianuarie 2022, 18:29

Arbitrii englezi sunt sub nivelul echipelor din Premier League si au comis greseli mari de-a lungul timpului, care au influentat rezultatele. City si Liverpool sunt beneficiare ale erorilor de arbitraj, cel putin in ultima etapa; in plus, cele 2 echipe au avut noroc si cu greseli de-ale adversarilor: al nu stiu catelea penalty comis de Xhaka si, respectiv, prostia lui Chalobah, de la golul lui Mane. In schimb, golurile londonezilor au fost frumoase, mai ales primul! In concluzie, City si Liverpool nu meritau rezultatele obtinute!

observator_federal
observator_federal  •  03 Ianuarie 2022, 14:47

Dacă arbitra Cojocaru, nici galben nu-i da (i-a dat lui Roger de la UTA, dar măcar atunci i-a curs sânge lui Bancu și după meci a fost direct la stomatolog...).

dora
dora  •  03 Ianuarie 2022, 14:13

Si oaspetii pot contesta o faza de joc la care un jucator gazda putea lua chiar un cartonaș roșu, în prima repriză, la care arbitrul a consultat VAR-ul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează