INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  KOSOVO - ISRAEL 1-0

Cum vede Răducioiu finalul în grupa noastră preliminară: „Ar fi de-a dreptul incredibil”

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 06:47 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 10:24

Fostul internațional Florin Răducioiu s-a arătat optimist în privința calificării României la Euro 2024. „Dacă din această grupă nu ne calificăm, ar fi de-a dreptul incredibil, ar fi mare păcat. Abia aştept să merg în Germania”, a comentat Răducioiu. 

Israel a început cu stângul seria de 4 meciuri decisive pentru Euro 2024: 0-1 cu Kosovo, la Pristina. Rezultatul e perfect pentru reprezentativa României, care e tot mai aproape de calificare.

Ajutor nesperat! Kosovo o învinge pe Israel și încinge lupta pentru calificare în grupa României! Clasamentul ACUM
KOSOVO - ISRAEL
Ajutor nesperat! Kosovo o învinge pe Israel și încinge lupta pentru calificare în grupa României! Clasamentul ACUM

Aflat în studioul Prima TV, Florin Răducioiu a comentat situația din grupa noastră preliminară și s-a arătat optimist în privința prezenței „tricolorilor” la turneul final din Germania.

„Dacă din această grupă nu ne calificăm, ar fi de-a dreptul incredibil, ar fi mare păcat. Este o grupă foarte ciudată, s-au întâmplat foarte multe, s-au făcut foarte multe calcule, s-a câştigat foarte puţin. O grupă un pic nebună”, a spus fostul internațional român.

Florin Răducioiu: „Merităm să ne calificăm din această grupă”

Răduciou crede că „merităm să ne calificăm din această grupă, oarecum slabă. Este foarte important să fim acolo, în Germania. Echipa naţională are nevoie de acest rezultat, suporterii au nevoie de o asemenea calificare. Toţi avem nevoie.

Abia aştept să merg în Germania, evident, dar haideţi să nu cântăm victoria atât de devreme, mai este totuşi acest meci cu Israel. Nu vom rata această ocazie unică".

Suntem la mâna noastră în lupta pentru Euro 2024

Eșecul cu Kosovo o ține pe Israel la 5 puncte în urma „tricolorilor”, care conduc grupa I în acest moment. Ai noștri se pot califica dacă se impun în ultimele două meciuri!

Mai mult, dacă Israel se va încurca și în următorul meci, cu Elveția, aflată și ea într-o situație dificilă, România va mai avea nevoie doar de un punct pentru calificare!

Practic, dacă Israel nu câștigă cu Elveția, „tricolorii” vor avea și varianta egalului în derby-ul de la Budapesta! Iar meciul din ultima etapă cu Elveția va mai conta doar pentru stabilirea urnelor pentru turneul final.

Când se complică situația noastră în grupă

Situația se complică dacă Israel reușește să învingă Elveția. În acest caz, România ar fi obligată să câștige meciul direct de la Budapesta. Un egal nu ar mai fi suficient pentru calificare, iar totul s-ar decide în ultima etapă.

Deși am avea 2 puncte în plus față de Israel, ei au meci cu Andorra, în timp ce noi înfruntăm Elveția, pentru care meciul ar putea deveni decisiv! O victorie cu Elveția ne-ar califica, dar șansele reale sunt minime.

Dacă Elveția o învinge pe Kosovo, atunci în ultima etapă și-ar permite un egal pe Arena Națională, rezultat care poate califica ambele echipe.

Mai puteți citi:

Cadou de la Krasniqi și ai lui

După minifotbal, România câștigă un nou titlu mondial! „Tricolorii” au învins Uruguay în set decisiv în finala de la padbol

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (9)
cosmin1
cosmin1  •  13 Noiembrie 2023, 10:03

Elvetia nu mai are de jucat cu Belarus. Chiar nu va puteti documenta inainte de publicare? Vad ca articolul a fost deja actualizat la o ora dupa publicare, deci nu e singura greseala.

baddog26
baddog26  •  13 Noiembrie 2023, 09:51
Postat de bufnila pe 13 Noiembrie 2023, 09:35

praf calcule. "Eșecul cu Kosovo o ține pe Israel la 5 puncte în urma „tricolorilor”, care conduc grupa I în acest moment. Ai noștri se pot califica dacă se impun în ultimele două meciuri!" Nu trebuie sa se impuna in ultimele doua meciuri. Daca Romania bate Israel este calificata, indiferent de ce se intampla in orice alt meci din grupa.

Nu trebuie să batem neapărat Israelul,o victorie din 2 meciuri indiferent cu cine,ne califica la euro cu o singură condiție,Israel sa nu câștige cu Elveția!

Ozon10
Ozon10  •  13 Noiembrie 2023, 09:48

Calculele sunt simple: ne trebuie doar un egal cu Israel! Israelul poate obtine maxim un punct cu Elvetia si 3 cu Andora, deci total 15 puncte. Noi avem 16. Facem 17 si ei 16, daca scoatem un egal in meciul direct! Nu o sa fie usor! Trebuie pus osul la bataie pentru acel punct!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează